Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90snikersik90

Zniszczone wlosy poprostu siano !

Polecane posty

Gość 90snikersik90

Czesc kobiety mam do Was pytanie ... Farbowalam kilka razy wlosy,lecz teraz juz wygladaja tragicznie : *wypadaja strasznie *sa siaowate *rozdwajaja sie Znacie moze jakies dobre metody na ozywienie wlosow?

Gość willa
kup szampon pharmaceris w aptece,kosztuje ok 23zl,dzisiaj kupilam,slyszalam ze jest dobry,ten zolty jest do zniszczonych wlosow.Sproboj tez nafty kosmetycznej do wlosow jest tania i pomaga na wlosy,tez w aptece

Gość rob miksture
z zoltka+olejek rycynowy+odrobina cytryny . mazidlo na wlosy , zakryc folia i trzymac 2 godziny.

Gość willa
o i zaczelam zapuszczac swoje,mam juz odrosty jakies 5 cm ale dam rade jakos i bede miala swoje,zdrowe wlosy!!!

Gość willa
a gdzie je mozna dostac???

"kup szampon pharmaceris w aptece,kosztuje ok 23zl,dzisiaj kupilam,slyszalam ze jest dobry,ten zolty jest do zniszczonych wlosow.Sproboj tez nafty kosmetycznej do wlosow jest tania i pomaga na wlosy,tez w aptece" mi po tym szamponie strasznie przetłuszczały się włosy, rano umyłam, wyprostowałam a ok godz 15 miałam już przetłuszczone.

Gość willa
ale smieszne,kazdy ma inne wlosy,moze na twojw akurat ten szampon nie dziala buuuuu i nie malpuj malpo

Gość alux
ja oprocz maseczek i odzywek zaczelam brac cos o czym przeczytalam na www.naspolke(pl) mianowicie doppel herz aktiv- na wlosy i paznokcie i mowie ci dziala super, obcielam zmasakrowane koncowki i teraz moj problem nie wrocil (biore to juz miesiac)

Olejki eteryczne, szczególnie rozmarynowy albo cedrowy, dodawane po dwie krople na jedna porcję szamponu albo odżywki. To z odżywką w folię i na godzinę labo nawet cały dzień, jak się ma czas. Super nawilża też oliwa z oliwek wtarta we włosy razem z odżywką. Jej może już być więcej i też głowa w folie i ciepły ręcznik i tak chodzimy tyle ile mamy czasu. W ogóle najlepiej olejować włosy na całą noc, najlepsze są wtedy efekty.

nie małpuje małpo tylko chciałam aby autorka wiedziała o jakim szamponie pisze

Gość willa
tez slyszalam o oliwie z oliwek zaraz naoliwie wlosy na noc hahahah

Po olejach też się przetłuszczają, to znaczy muszę umyć co dzień, a tak to nieraz myję co drugi i mam dobre. Ale olejów się nie używa non stop i jak się odstawi, to wraca do normy wszystko.