Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diademik12

Co myślicie na temat diademu do tej sukni?

Polecane posty

Gość mgielkaa26
tak . napewno

do Mgiełki: "NA PEWNO" pisze się na pewno oddzielnie wykształcona zapewne i z poczuciem dobrego gustu PannoZMiasta........

Gość a ja z miasta jestem
Brak kultury i szacunku dla rozmówcy jest tu często spotykanym zjawiskiem, tak więc Mgiełka nie pokazała nam tu niczego nowego. Jak ktoś jest źle wychowany, to na pewno uwag o tym do siebie nie przyjmie. Ja jestem z miasta i może dlatego właśnie mam świadomość, ze o wiele więcej buraków chodzi w miescie po ulicach, niż rolnik na wsi ma na polu. Przykład już macie w postaci panny M.

Gość Diademik12
do a ja z miasta jestem Zgadzam się z Tobą.Miastowa panna bez kultury:) Takiej kobiecie to już nic nie pomoże.

Gość mgielkaa26
chodzi mi o to ze w miescie dziewczyny potrafa wybrac suknie z klasa. nieprzeladowana , elegancka podkreeslajaca urode czy to waska przy ciele czy na kole i szersza w litre A. ale eleganckie/ w malych miescinkach laski zawsze biora kiece tak naszpikowane , i aby tylko mialy ja najwiecej wszystkiego....:/

Gość madeleine258
dla mnie np ta suknia jest piękna :) jezeli ja kupisz to bedziesz ślicznie wyglądac na swoim ślubie :)

Gość Diademik12
Dzięki madeleine258 Już ją kupiłam.Mam ją w domku.

Gość do mgielkaa26
Poszukaj sobie innego tematu ,na swoje wypowiedzi kobiety niby z klasą. Odbiegasz od tematu!!!!!!!!! Bardzo jestem ciekawa jak wygląda Twoja koszula nocna ,,suknia"

mgielkaa26 ---> ja tez jestem z miasta,a moja suknia zostala na kaffe rowniez skomentowana jako \"przeladowana\"... chociaz na zywo wiele osob (z MIASTA!!!) uznalo, ze jest sliczna... zreszta profesjonalisci tez tak uznali bo na targach zdobyla pierwsze miejsce... kazdy ma inny gust... ale to nie tlumaczy braku kultury z Twojej strony!!!

Mgiełka, nie znasz wszystkich panien z miasta, więc się nie wypowiadaj za nie. W mieście mieszka ilość ludzi bez gustu wprost proporcjoalna do ludzi bez gustu na wsi. Ludzie po prostu albo mają gust, albo nie, ewentualnie mają różne gusta - niezależnie od tego skąd pochodzą czy gdzie mieszkają. No naprawdę przesadziłaś z tym swoim uzasadnieniem "klasy".

aaga24 - to może zgodzisz się pokazać jeszcze raz swoją suknię? Pochwal się, naprawdę chętnie zobaczę skoro zajęła pierwsze miejsce :)

Gość Diademik12
aagaa24 , bardzo ładna ta Twoja suknia . Będziesz miała welon??

Dziękuję. Ja nie zamierzam krytykować, bo tak jak napisałam powyżej ludzie mają przecież różne gusta. Moja suknia jest inna od Twojej czy autorki, ale to nie znaczy, że Wasze są brzydkie. Uważam, że jest bardzo elegancka, tak jak i eleganckie są proste suknie choć zupełnie inne przecież. A skoro fachowcy uznali ją za najpiękniejszą to na pewno dodatkowy atut i powinnaś być z tego dumna :)

dziekuje za mile slowa :) raczej nie bede miale welonu... chce miec lekko upiete wlosy na boku (tak zeby \"plywaly\" na ramie) i do tego kwiatek... chociaz jeszcze zastanawiam sie nad welonem... jesli by byl to upiety nisko i bardzo delikatny i krotki ... zastanawiam sie tylko ze wzgledu na narzeczonego, ktory chcialby zebym miala welon ;)

W przypadku "bogatych" sukni też myślę, ze jeśli welon to upięty niżej. Na pewno będzie ładnie.

A! aaga - ja też uważam, że zupełnie inny efekt uzyskuje się oglądając suknię na żywo.

Gość Diademik12
No jeżeli narzeczonemu się podoba to trzeba się zastanowić . Mój też będzie nisko upięty pod kokiem.

Gość zolwikkk
obydwie te suknie sa hm jak by to okreslic...nie no porpstu sa okropne. ktos ma racje ze sa przeladowane wszystkim do granic. okropne. to tak jak byscie byly rzydkie i musialy miec ful suknie ze wszystkim bo inaczej beda brzydkie kaczatka

tak tak kolezanko zolwikkk juz na nie jeden temat poznalismy Twoja NEGATYWNA opinie!!! od kilku miesiecy tu zagladam i pozytywnej sie nie doszukalam.... smutne... to takbys byla strasznie brzydka wewnetrznie i probowala innych zrownac z wlasna osoba... SMUTNE

Gość straszna sukienka
bardzo tandetna , (ma niezla gore ale dol to porazka)nie pasuje do nie zaden diadem wlasciwie to nic do niej nie pasuje, szczyt koszmaru to ta rozowa roza na niej i baldachim

zalosne... nauczcie sie czytac ze zrozumieniem.... autorka nie pytala o opinie na temat sukni tylko o to czy pasuje do niej diadem... nie potraficie napisac \" NIE, nie pasuje, odpusc sobie ten pomysl\" ?? musicie w celu wyrazenia wlasnej opinii byc takie chamskie??

Gość ok to pisze
nie nie pasuje, odpuść sobie ten diadem ( i tę sukienkę :))

Gość Czarna_Dalia
Jeśli diadem, to tylko bardzo skromny no i nie może być tandetny, trącący bazarkiem. Ozdobne diadem nie będzie pasował, a najlepiej jakbyś wpięła kwiat we włosy. No i jak dla mnie zrezygnuj z welonu bo za dużo tego będzie :)

aagaa - odpuść sobie -to nie pomoże. Anonimowość netu niestety daje dużą dozę bezkarności i niektórzy ludzie z rozkoszą z tego korzystają. Najczęściej Ci z niską samooceną, kompleksami...

Gość Diademik12
Zgadzam się.Takie osoby lepiej ignorować.

hmm..suknia bogato zdobiona,więc albo delikatnym,wręcz znikomy diadem albo jakaś mała ozdoba np.kwiat.welon nie bo to stworzy efekt bałwana.jak na moje niedoświadczone oko.

LEJDIS!dziewczyna pytała czy diadem pasuje do sukni,więc może nie roztrząsajmy czy jest zbyt bezowata,naładowana,czy skupianie się na pochodzeniu innych forumowiczek czy są z miasta czy ze wsi,bo nie takie elementy są zawarte w temacie, i w ten sposób same wprowadzacie burdel.a ty mgielka26 następnym razem trzymaj język za zębami i daruj sobie z palca wyssane tezy,że laski z wiosek wybierają naćkane suknie bez klasy.bo wrzucasz wszystkich do jednego wora i robią się brzydkie zgrzyty.suknia się nie podoba-nie musi-w zupełności wystarczy jak powiesz że nie jest fajna a nie musisz podciągać pod to czy dziewczyna jest ze wsi czy nie.

Gość Diademik12
Dla Waszej wiadomości ,, kobiety z klasą " to nie jestem ze wsi,a nawet jeżeli byłabym to nie znaczy , że byłabym gorsza od Waswręcz przeciwnie.Jesteście żałosne:)

Nie było mnie chwile na kafe, wchodzę sobie, i widzę że dalej się żrecie:-O Nic się nie zmieniło, nadal mamy oczywisty podział na miasto i wieś, na bezy, księzniczki i \"damy\". Współczuję tym bardziej ograniczonym i mało rozgarniętym:-P