Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Gość zasluguje

Gość stokrota45
napewno nie jak każda inna

Gość asjnxjhbx
Zauważyłam,ze prostytutkę szanuje się bardziej niż kobietę bez wykształcenia i pracującą jako sprzątaczka. A powinno być na odwrót.

Gość stokrota45
masz rację

Gość dla mnie zawód nie świadczy
o człowieku. Szanuje prostytutke tak samo jak sklepową z mojego osiedlowego sklepiku. Nawet nie wiecie ile jest prostytutek, to może byc nawet wasza uprzejma sąsiadka bądź jakaś znajoma. One sie waszym zdaniem nie przejmują z reguły są to osoby trzeźwo myslące i twardo stąpajace po ziemi

Gość stokrota45
mówimy o prostytutkach z wyboru

a jak mozna szanowac kogos kto sam siebi enie szanuje???????? i za co szanowac taka osobe? bo troche to nie logiczne darzeyc kogos takiego szacunkiem

oczywiście, że z wyboru ale naszymi wyborami kierują przecież różne czynniki

dla mnie zawod nie swiadczy- puszczanie sie za kase to jest zawod? Od kiedy...? a jak dam dupy pierwszemu lepszemu z ulicy za 2 minuty i wyciagne od niego za numerek 50 zl to co? tez zawod? o losie....:O:O:O:O

czyli zlodziej tak jak kurwa tez zasluguje na szacunek ? bo kradzieze to jego zawod? Bo przeciez na zycie tez musi zarobic. no ludzie zastanowcie sie troche

a dlaczego one siebie nie szanują? Bo sprzedają ciało za pieniądze? Bo według ciebie szacunek do siebie oznacza seks z ukochaną osoba? Ale dla kogos to moze byc co innego zdziwilibyście sie jaki prostytutki maja szacunek do siebie wiekszy niż niejedna zwykła kobieta siedząca w domu z obiadkiem na męża

Gość stokrota45
a czy prostytutka ma szacunek do samej siebie??

Gość nade mną mieszka prostytutka
Całymi nocami wali obcasami mi nad głową i na korytarzu,jak schodzi do kolejnych facetów,albo daje im dupy u siebie.Dopiero nad ranem zasypia opita spermą a ja wychodzę niewyspana do pracy.Jak wracam,to ona wstaje.Jesli ktoś jej zwraca uwage na hałasy to pyskuje,że ma szerokie znajomości.

yousunrise nie porównuj zlodzieja do swiadczenia płatnych usług seksualnych. Prostytutka pracuje na swoje pieniadze i uprawianie seksu z klientem jest jej pracą za którą otrzyma wynagrodzenie

Gość lpodni
Ktoś napisał,że prostytutka jest bardziej szanowana od sprzątaczki,a ja bym do tego dodała jeszcze kobietę tzw.kurę domową.Zauważyłam,że dziwki są lepiej odbierane niż kura domowa.

A przekonaj nas autorko, ze Ty jestes godna szacunku i że różnisz sie od tego czlowieka, który zajmuje sie taka profesja. Żal mi, ze Twoj facet ma taka pusta kobiete.

Gość stokrota45
Równie dobrze mogła by być sprzątaczką,ale tego by się wstydziła

Gość refleksssjjaa
dla mnie zawód nie świadczy- prostytutka pracuje na swoje pieniadze i uprawianie seksu z klientem jest jej pracą za którą otrzyma wynagrodzenie TYLKO,ŻE OSZUKUJE PAŃSTWO I NAS PODATNIKÓW NIE PŁACĄC PODATKÓW.

no bo kura domowa nie ma swojego charakteru, nie wykorzystuje swoich talentow i w ogole mozna ja ustawic jak sie chce.

hahahhhahah oczywiscie ze nie

Gość refleksssjjaa
lamia 2--Czyżbyś była prostytutką?

Gość stokrota45
nie długo wyjdzie na to że prostytutki są święte

fajnie jak kiedys dziecko kurwy bedzie mialo za zadanie domowe napisac kim jest jego mama " moja mama jest kurwą i daje dupy kazdemu kto tylko zaplaci" :O to moze sprzedawanie ludzi czy dzieci tez jest ok:) sprzedawanie ciala to sprzedawanie ciala;) to pewnie male 13 letnie prostytutki tez sa ok bo zarobic musza i nic zlego w tym nie ma ze posowa je 50 letni zbok? Idac dalej dochodze do wniosku

Gość nade mną mieszka prostytutka
nade mną mieszka prostytutka Całymi nocami wali obcasami mi nad głową i na korytarzu,jak schodzi do kolejnych facetów,albo daje im d**y u siebie.Dopiero nad ranem zasypia opita spermą a ja wychodzę niewyspana do pracy.Jak wracam,to ona wstaje.Jesli ktoś jej zwraca uwage na hałasy to pyskuje,że ma szerokie znajomości.

Gość refleksssjjaa
:-) no,może i ma szerokie znajomosci,ale z których może tylko skorzystać za pomocą szantażu,bo inaczej to żaden klient dobrowolnie nie przyzna się,ze korzysta z usług prostytutki i niestety nie załatwi jej nic :-)

Gość stokrota45
masz rację

nie jestem, wrecz przeciwnie, ale kurde czlowiek uznajacy się za INTELIGETNEGO powinien na innego patrzec z różnych perspektyw, a jesli tak spojrzy, to i dojdzie do wniosku, ze jest warty szacunku.

Gość refleksssjjaa
lamia 2-----jakoś nie widze szacunku w Twojej wypowiedzi dotyczącej kury domowej. I nie wyobrażam sobie aby na równi traktować kobietę zajmującą się domem o prostytutkę.

Gość stokrota45
to nie mów że kura domowa jest gorsza od prostytutki jeżeli jesteś inteligętna