Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

"komus tutaj pusciły nerwy Chyba ktos z esoba ma jakis kłopot " nie symfonia autor, o ktorym piszesz ma szersze horyzonty od Ciebie, zdecydowanie, dlatego widzi wiecej i głebiej rozumie.

Gość stokrota45
lama2 tylko by twoje horyzonty za szeroikie nie były

Gość synfonijaa
ynfonija głupia jesteś ty tez czytac nie umiesz ,bo napsiałam,ze takie rozstania na nic sie zdadza gdy natrafi sie znowu na faceta ktory chce czegos czego ja nie bede chcaiął. A co do tego,ze wysłałabym faceta do burdelu :-) to nie widze w tym nic nienomalnego :-)

Gość synfonija głupia jesteś
ja też nie zrobię wszystkiego dla męża. na pewno nigdy nie zrobię tego co sprawi mi przykrosć. Tylko tym się róznimy że ja od mojego męża oczekuję że fantazja o fistingu na przykład nie będzie ważniejsza od wszystkiego co nas łączy. innymi słowy - po prostu tego nie spróbuje, ani ze mną ani z nikim. Jeśli uzna że jednak wlożenie łapy w czyjąś dupę jest lepsze od naszego wieloletniego związku - prosze bardzo - DO WIDZENIA i szerokie drogi (a raczej odbytu...) Ty go wyślesz do agencji by zrealizować jego zachciankę. I co z tego że sama tego nie zrobisz>? TO o czym piszesz jest o wiele gorsze. A pózniej będziesz udawać że wszystko jest w porządku i lizać jego kutasa którego wsadzał jakiejś prostytutce w dupę. JAK DLA MNIE JESTEŚ ZAŁOSNA i mam prawo do tej opinii.

"Mnei chodfziło o to,ze lamia 2 napisała,ze nie ma do mnei szacunku,bo ja nei chcac np.anal kaze swojemuy facetowi isc na dzi**i " Pozwolisz jemu isc na dziwki, zeby sie wyzyl, a potem przyjmiesz go do SIEBIE?? Jaki masz szacunek do samej siebie?

Gość synfonijaa
lamia 2 :-) tak,pozwole isc mojemu meoziw na dziwki jak bedzie chciał.Niech sobie pouzywa je jak rzeczy :-)

a swoja droga gdybys poznala wnetrze swojego meza, to potrafilibyscie zapanowac nad swoim zyciem, pragnieniami etc.

synfonija - mam jeszcze jedno pytanie ja jestem kobietą i lubie seks analny. Mój obecny partner nie. Więc go z nim nie uprawiam. Jak myślisz - mam moralne prawo zapłacić jakiemuś kolesiowi żeby mi wsadził? A może mój meżczyzna ma go opłacić? otóż wyobraż sobie że dla mnie głupi seks analny nei jest powodem żeby zdradzać ukochanego. i nigdy nie będzie. BO GO KOCHAM. Coś takiego nei wchodzi w grę A ty uważasz za normalną sytuację że twój mąż sobie ulży w agencji. Ps. i ja w przeciwieństwie do ciebie nie piszę teoretycznie tylko praktycznie. Bo na serio lubiłam anal, a mój mężczyzna go nie chce.

Gość synfonijaa
synfonija głupia jesteś--aaa ,Ty lubis zanal a twoj nie lubi,teraz widac sakjad twa friustracja wypływa :-)

i myślisz że facet który jest zdolny używać prostytutki jak rzeczy ciebie używa jakoś inaczej??? tak samo - tylko coś ci popitoli o miłości zamiast wyjąć portfel.

Gość synfonijaa
JA SIE SZCZYCE,ZE ANALA NIE UPRAWIAM IS WOJEMU MEZOWI POZWOLIŁABYM NA POJSCIE DO BURDELU I PRZELECENIE DZIWKIM,BO NIE UWAZAM,ZE PRZELECIEC RZECZ TO ZDRADA . FINITO :-)

no nie wiem czy do konca jak rzeczy, bo ona za to uzywanie weźmie tyle kasy, ktore Twoj maz przeznaczy na jej potrzeby a nie na Twoje, wiec kto jest bardziej rzeczą? Ty po takiej prostytutce przyjmiesz jego kutasa z miloscia, wiec juz jest Was dwie, czyli juz jakby nie bylo macie cos wspolnego ze sobą.

Gość synfonijaa
I SZANUJE SAMA SIEBIE,A WY DROGOE PANMIE ,VCO MNEI NEI SZANUJECIE WISICIE MI KOŁO PISI :-) Wasi mezowie szybciej na dziwki i na kochanki skocza niz moj,Lepiej sie bojciew drogie kobietki :-)

nie jestem sfrustrowana odbyt nie przesłania mi świata, w przeciwieństwie do ciebie. Ty chyba w ogóle nie przyjmujesz do wiadomości że niektórzy mężczyźni i kobiety panują nad swoimi zachciankami - bo np. kochają. Nie miałabyś odwagi oczekiwać od twojego męża że w imię waszego małżeństwa i miłości zrezygnuje z czegoś. Bezpieczniej jest go wysłać do burdelu, prawda? Bo gorzej jakby sam poszedł, nie pytając cię o zgodę.

Gość buehehehe.....
synfonijaa "Przeleciec rzecz"to nie zdrada-skoro dziwka to dla ciebie rzecz... Z twoim rozumowaniem,powiedzialabym ze twój mąz jest pedofilem...dorosła kobieta nie ma raczej tak płytkiego i ograniczonego myslenia.

Gość synfonijaa
lamia 2 :-)wiem,,ze jakby wydał na dziwke 200 zł,to ja bym miała kaske,albo prezencik za 400 :-)

Gość stokrota45
lama2 co taka wulgarna jesteś?nerwy puściły???

Gość synfonijaa
hihi,ale wy głupie cipy jestescie :-) podniecacie sie czyms czego nie ma hihihi :-) ja samotna jestem jeszcze hihih :-) a wybiedaczki macie kochjajacych mezow a ze ma klikacie i dotrzymujecie mi towarzystwa :-) ide na film :-)

Gość buehehehe.....
lamia 2 wiem,,ze jakby wydał na dziwke 200 zł,to ja bym miała kaske,albo prezencik za 400 Wiesz ze to równiez ze w pewnym sensie sprzedawanie sie?:)ja sprzedam godnosc puszczajac go do dziwki ale dostane prezent:) porazka

sybnfonija - ten prezencik za 400zł to na otarcie łez? żałosne... wiesz co może mój facet pójdzie na dziwki kto wie - ale dla mnei to będzie zdrada i rozpad związku. Nie będe z radością lizać jego ptaka z gównem prostytutki - nawet za prezencik za 400zł. Więcej w tobie dziwki niż w rasowej prostytutce. No ale jak to się mówi - prostytutka to zawód, kurwa to charakter. :classic_cool:

no tak przegadali cię to teraz zgrywasz samotną dziewicę orleańską i uciekasz "na film"

synfonijaa, no zalamujesz mnie z kazda kolejna wypowiedzią. Seks w malzenstwie jest darem, okazaniem milosci drugiemu, dla jednych jest to seks po bozemu, dla innych anal i mozna wymieniac tu jeszcze wiele konfiguracji. Chodzi tu o tolerancje, o porozumienie, a nie posuwanie w taki czy inny sposob. Swoja wypowiedzia, ze szczycisz sie tym, ze nie pozwalasz sobie na anal, powiedzialas nam tylko tyle, ze jestes despotyczna.

symfonia 200 to moze wydac na nie wiem na co, na atrakcje z prostytutka wydaje sie zdecydowanie wiecej. No wlasnie prezencik dla zamydlenia oczu! To jest Twoj szacunek do siebie, pogratulowac.

buehehehe..... to nie jest moja wypowiedz, wypraszam sobie.

Gość mizi69
czy wiecie ze prostytucja to najstarszy zawod swiata? wiecie ilu zboczencow odwiedza prostytutki? moze gdyby nie zrealizowal swoich fantazji u prostytutki,to zgwalcil by ktoras z was albo wasze dziecko? to sa normalne kobiety ktore wykonuja niebezpieczny zawod.a to ze wy kobiety nie dajecie swoim mezom tego czego pragna,lub nie dbacie o siebie ,to winy trzeba najpierw poszukac w sobie a potem odpowiedziec sobie na jedno pytanie co daje mu ta prostytutka ze do niej idzie ,a nie siedzi ze mna w domu....

Gość mizi69
do wszystkiego trzeba dojrzec---nawet nie wiesie ilu mezczyzn dziennie korzysta z uslug prostytutek i w 95 %sa to kochajacy mezowie i tatusiowie, oni poprostu wstdza sie wyznac zonom tego czego pragna,anal to nic ,co powiecie na to ze przychodzi klient i chce zeby prostytutka na niego nasiusiala a nawet nakupkala.wsadzila wibrator w jego odbyt, i w taki sposob on konczy...wiecie ilu ich jest ? a zazwyczaj nosza na palcu gruba obraczke....

Gość bertk
mizi69>>>>>>>>>>>>>Wśród tych panów z obrączkami na pewno nie raz byli mężowie lami 2 i synfonija głupia jesteś.No i synfonii,ale ona o tym wie.

Gość mizi69
bertk-porozmawiamy za 10 lat malo wiesz o zyciu...