Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Gość bertk
Kobiety tutaj mają za złe innej kobiecie,że pozwoliłaby iść swojemu mężowi do prostytutki.Ja tam nie dziwię się jej.Tylko dziwię się tym kobietom które tak piszą,bo one nie mogą być pewne,czy aby ich mężowie nie korzystali już takich usług.I nie ma co mówić,że na pewno nie,bo nigdy nie możemy być pewni niczego.

Gość bertk
lamia 2 to na pewno masz chłopaka,albo będziesz go miała. Ja tam skaczę sobie nieraz na dziwki i moja żona o tym nie wie i też jest święcie przekonana,że ja nigdy takiego czegoś nie zrobię.

Gość mizi69
oczywiscie ze jest lepiej jak pojdzie do prostytutki, niz jakis romans z niewiadomo kim,,,prostytutki uzywaja prezerwatyw, a te lekkich obyczajow nie wiedza co to jest, przynajmiej u prostytuki chorubska nie zalapie...

bertk mam nadzieje, ze bede miala i tez mam nadzieje, ze nie bedzie musial chodzic tu czy tam.

Gość tak więc wniosek prosty
prostytutce nie nalezy sie szacunek skoro dla kasy pozwala na siebie nasrać albo nasikać i za kasę pozwala sobie wsadzac wszystko w tyłek i cipke.

Gość zasługuje jako
człowiek ale nie jako kobieta.

Gość Sabide
Kazdy zasluguje na szacunek a ten co zabil ,ukradl,zgwalcil, co klamal, zdradzal to co ... Moze nikt nie zasluguje na szacunek jesli takimi kryteriami sie szufladkuje ludzi. Praca jak kazda

Gość dikiri
zasluguje..

jasne ze zasługuje..ja bym raczej potepiła jej klientów:-P

Gość dikiri
dokladnie :)

Gość Sabide
swieta prawda;)

Gość czyli taka praca
jak kazda inna? To chyba nie mielibyście i miałybyscie pretensji o to, ze wasz mąz czy zona zarabia w ten sposób? Jesli nalezy sie szacunek to nic złego w tym zawodzie.

Gość czyli taka praca
i myślę ze to męzczyźni piszą że takiej kobiecie nalezy sie szacunek, pniewaz sami korzystaja z usług takich pań, więc nie moga powiedziec ze to są panie niegodne szacunku bo musieliby uważac sie za szmaciarzy.

To nie jak piszesz..Nie mozna oceniac prostytutki ,bo nie wiadomo dlaczego zdecydowala sie na tak ponizajace zajecie..zapewne z koniecznosci nie dlatego ze lubi sex:-( Zreszta gdyby nie panowie ktorzy placa za takie usługi , tego najstrszego zawodu swiata by nie bylo;-)

Gość margines spoleczenstwa
jasne ze zasluguje to człowiek z krwi i kości,tez ma uczucia.to ze zarabia tak a nie inaczej to tylko dlatego ze cos nia kierowala jak podejmowala taka decyzje.mysle ze zycie je do tego zmusilo. nie wszystkie poszly dlatego ze same chcialy. ja je szanuje,wiem jaka jest ich sytacja,bo sama nia jestem.

To tylko powodzenia Ci zycze i szybkiego wyjscia z tego ;interesu'

Gość czyli taka praca
wieksza czesc prostytutek wykonuje ten zawód bo lubi, sa takie ktore chca szybko zarobic duża kasę a tylko nieliczna częć nie ma innego wyjscie, chociaz ja w to nie wierze bo mozna iśc pracować sprzatając. Gratuluję Wam zrównania normalnyvh kobiet pracujących w sklepach, biurach itp. z prostytutkami. wiec niech was tez nie boli jak złodziek ukradnie wam auto:p

Czytaj uwaznie i ze zrozumieniem:-P Ja nikogo nie porownuje do prostytutek, chciociaz tak miedzy Bogiem a prawda..lepiej i szczerzej mi sie z nimi klika:-P Napiszcie mi dziewczynki co Was zmusilo do wykonywania tego ;zawodu" i ja sobie radzicie z psycha?

Gość mizi69
mysle ze niektore kobiety wykonuja ten zawod z roznych powodow, ale jedno wiem ,tylko one maja mozliwosc zobaczyc jacy naprawde sa mezczyzni...w domu kochajacy mezowie czesto siedzacy pod pantoflem zony a przy prostytutce otwieraja sie,prubuja stawac sie osobami dominujacymi, i mowia otwarcie czego chca itd................

Gość facet to świnia jak wiadomo
od dawno wiadomo a kurwy żeruja na nich:D świnie i dziwki to jedno bagno.

Gość czerwony pantofelek kopciuszka
ja nie narzekam, lubię kasę i żadnych problemów z psyche nie mam.

Pantofelek to masz silny charakter;-) a długo juz tak kase zarabiasz? Nie wiem, ale ja bym chyba nie porardzila sobie z wyrzutami sumienia, chyba ze pisze głupoty:-P

Gość mizi69
mysle ze jestes osoba bardzo mloda bez duzego doswiadczenia ,prostytutki sa z reguly otwartymi szczerymi kobietami ,czy wiesz o tym ze co czwarta kobieta nie uprawia ze swoim mezem milosci francuskiej,co 3 wsydzi kochac sie przy zapalonym swietle, nie mowie ze wszystkie ale duzo kobiet jest winnych ze mezczyzna szuka zadowolenia poza domem...

Gość czerwony pantofelek kopciuszka
to tylko biznes a dla biznesu mozna byc i szczerym i otwartym.

Gość mizi69
mam tylko nadzieje ze nie wydasz calej kasy na glupoty. to jest ciezka praca, nie kazdy klient jest mily ,czysty ,i uprzejmy,wykonujac ta prac powinnas dobrze zainwestowac pieniadze, kupic mieszkanie czy odlozyc na jakas prywatna inwestycje w przyszlosci ...

Gość mizi69
moim zdaniem to tylko praca ,choc juz czytalam ze niektore maja przyjemnosc,sama w to nie wierze ale ....

no rozumiem i dziekuje za szczere odpowiedzi..pozdarwiam

Gość margines spoleczenstwa
jest duzo facetów ktorzy maja żony sami otwarcie mowia o tym,opowiadaja szczególowo o kobietach,zonach ktore nie zaspakajaja ich potrzeb,ktore sa zajete dziecmi albo wymiguja sie bólem glowy,są tacy co żony im się poprostu znudziły,sa bizmesmeni ktorzy oczekuja w łożku czeos wiecej niz tylko grzecznego sexu. czasami przychodzi mężczyzna i siedzi przez godzine i wyrzuca z siebie wszystko co go meczy,nie oczekuje zadnego seksu,wyżali sie,płaci i wychodzi,chociaz przychodzac do nas mial inny zamiar.ja wtedy siedze i ciesze sie ze znow mi sie udało. ja zdecydowalam sie zarabiac pieniadze w ten a nie inny sposob kiedy zostalam calkiem sama,nie mam rodzicow(zgineli w wypadku),rodzenstwa tez nie mam,dziadkowie dawno nie żyja,nie mam nikogo,mieszkam w wynajetej kawalerce do ktorej przychodze po pracy i zastanawiam sie po co wogole istnieje.mam tak wielkie wyrzuty sumienia ze czasem siedze upijam sie i płacze.zadaje sobie pytanie dlaczego. jest mi cieżko z tym,ze zarabiam na zycie w ten a nie inny sposob,bo przeciez stac mnie na normalnego faceta,przeciez moglabym zaczac nowe zycie,znalesc inna prace pojsc na studia,ale boje sie ...,sama nie wiem czego bo poki co ta praca ktora teraz wykonuje jest dla mnie normalna:(chociazby dlatego ze nie jestem sama ,ale mam poczucie ze ktos mnie potrzrebuje . wiem ze to ze jestem sama nie usprwaiedliwia mnie w żaden sposób,chciec to moc i gdybym sie wykazała odwaga moglabym zaczac od nowa,ale poki nie znajde kogos kto mi pomoze bede sie jedynie uzalac nad soba,w sumie to zawsze tylko to potrafilam.ach...