Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

:D:D ja tam sie nie chcialam kłócic.jak zawsze chcialam zapytać,jak to jest,larwka sie nie potrzebnie zbulwersowała:P pozdrawiam i dobranoc:)

Czyli taki rodzinny weekend sie zapowiada..fajnie masz:-) ja cały czas sama ..echh Pogoda fakt okropna jest..dzisiaj całe pozne popołudnie padało, grzmiało i teraz juz cos zaczyna sie pitolic:-)

One witaj-)i mam nadzieje ze masz w miare dobry humorek;-) Mazda nie denerwuje sie tylko odpowiadam..ale fakt ostatnio wszyscy na mnie nalatuja.. a dlatego tylko ze publicznie napisalam ze wole klikac z prostytutkami bo je cenie i lubie ,a nie z dewotkami lub cichodajkami swietojebliwymi;-) Wiec spoko i dobrej nocki Ci zycze;-) a do solarki i tak mam swoje zdanie:-P

Cześć Larweczko Zajrzałem tu już wcześniej.Ale byłas tak zaobsorbowana dyskusja,że nie zauważyłaś. :)

Soreczka One👄 Mam nadzieje ze juz sie jakos pozbierałes i w miare dobrym nastroju dalej kroczysz przez zycie?;-) Ja nadal zamiast sexu tylko o nim klikam..tzn próbuje , bo cos niedobrego dzieje sie na forum..cały czas ktos mnie i nie tylko atakuje:-P mam to gdzies ale nie da sie normalnie ,pogadac'..buziaki

tak własnie pomyslalam ze tego jest tego powod,bo przeczytalam tu kilka stron wczesniej i zauwazyłam ze ci najezdzaja a Ty stajesz w obronie,fakt faktm moze ja tez zle sformułowałam pytanie:D dobra nie przeszkadzam,papa

Mrs to jeste temat rzeka..z grubsza powiem tak za szczerosc, za to ze jakos daja rade i za to ze mimo pogardy otoczenia zyja i sa szczesliwe:-) zakoncze juz ten temat i pozdrawiam Cie..

Larweczko Jestem na forum . Nie wiem jak sie buziaki produkuje .Podpowiesz mi? Chciałbym Ci takiego wysłac

inni DOBRZY ludzie też są pogardzani i też żyją i są szczęśliwi :O ps: ms. kurwa, ms. a nie zaden mister :P:P:P czy nikt na tym forum nie potrafi czytać?:P

One ja juz naprodukowałam ich za siebie i Ciebie👄 Ms chyba pomrocznosc mnie ogarneła i fakt zle przeczytałam:-P Masz racje co do ludzi..ale tutaj tez pisza normalne kobiety, ktore szczerze przyznały sie co robia..sa bezpruderyjne ,tak jak ja:-P wiec przede wszystkim za to je lubie:-)

Larweczko Ja też je lubie i ciebie porzadam

Gość dsmbchwjbc
:-) o tak,duza szczerosc przyznac sie w necie,ze jest sie prostytutka :-) Ja tez sie szczerze przyznaje,ze daje na lewo i prawo :-)

I jak milutko sie zrobiło;-) buziaki sle tam gdzie lubisz👄

Larweczko I chciałbym odwzajemnic.OK? JONES ciebie też całuje tam gdzie lubie Faktycznie sie miło zrobiło

zapytam z ciekawosci co macie do prostytutek? któras zalazłam Wam za skóre ?Wasi mezowie czesto je odwiedzaja czy co? Pytam dlatego ze chce szczerze pogadac o sexualnosci, erotycznych uniesieniach z dziewczynami ktore sa doswadczone bardziej niz ja..i co zaczne zaraz ktos wyskakuje z docinkami..ludzie co jest z Wami? Czy nawet na forum nie mozemy kulturalnie porozmawiac o rzeczach ludzkich?;-)

One :-) ja tylko na to czekam;-)👄 a tak powaznie: masz jakies swoje fantazje erotyczne, cichutko skrywane i chcesz sie ze mna nimi podzielic?

Larweczko, jasne że tak chyba je nawet znasz.

echh to mamy takie same fantazje:-) fajnie..nareszcie jakas pozytywna dawka emocji;-) Musimy szybciutko te nasze marzenia zrealizowac..bo po zyjemy zeby byc szczesliwymi:-)

Larweczko Do lipca w realu,pamietasz???

Ja pamietam!!!!..mam nadzieje ze Twoja Pani juz pozalicza wszystko;-) Leci dynastia Tudorów wiec mykam na film..historia to taki mój konik i w sumie pasja:-) buziaki One i do zobaczyska w necie jak narazie👄

moja Pani jest własnie przy mnie i wkuwa. Pozdrawia ciebie bardzo serdecznie. Podwójne całusy.Papa

Larwka napisalam maila do Ciebie. I juz sie zmywam, dobranoc wszystkim.

Gość rajtar
larwka? może ze mną pogadasz o sexie, co? byłem na panienkach i mam baaardzo ciekawe przemyślenia. a zdania nie zmieniam. szanuję kobiety bez względu na zawód i kolor skóry, bo nie jestem rasistą, ale zawodu dziwki nie szanuje i szanował nie będę.przekonaj mnie, że sie mylę.

Gość życze ci larwko
żeby twój mąż chodził na dziwki!:)