Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

ej...mizi, jakby co to rżnij, z tym że nie wiem czy umiesz tak jak andzia. :p

Gość mizi a co Ty chcesz
powiedzeiec ze sie dla nas poswiecasz bo wystawiasz tyłek zboczeńcom żeby Cie przelecieli?

Hej dziewczynki jak mija dzień? ja dzisiaj robie sobie luzik w pracy i w sumie zawaliłam pracowników praca a sama odbieram tylko telefony i siedze w neciku:-P

Gość tez byłam prostytutka
10 lat temu, wyciągnął mnie mąż. Pracowałam w zawodzie 2 lata i naprawde przykro wspominam ten okres w życiu. Przez to moje życie sie rozwaliło. Mąz na poczatku probował jakoś akceptować moja przeszłośc ale z biegiem czasu cora czesciej robił mi wyrzuty, W końcu żeby zrobic mi na złośc zaczął chodzić po agencjach i sypiac z prostytutkami. I było mi przykro. Taka przeszłość rzutuje, juz nikomu sie nie przyznam do tego. Nie ma nic fajnego z życiu prostytutki.

hej wiadomo ze nia ma..zgadam sie z Toba ..:-)

Gość Dikiriiii
hey wszystkim jest tam ktos :) ?

Gość Maksymmaksymowicz
Kurwa kurwie łba nie urwie.

maksymowicz cos wiecej masz do powiedzenia..no bo kuzwa powtarzasz stare maksymy:-P rodem z PRLu:-D

Gość Maksymmaksymowicz
larwka,kurwo,stul pysk albo go otworz i weź do papy

larwka:)witaj,takie jeno pytanko! dziewczyny ktore chodza na solarium uwazasz ze sa puste i nie maja nic w głowie,a prostytutki tak?pewnie by ci mina zrzedła jakby sie okazało ze mizi chodzi i wyglada jak latynoska:P

Gość Maksymmaksymowicz
Bo kurwy przeciez łąza do solaruim.Nie ma kurwy ktora by do solaruim nie łaziła.

Czy ja napisałam ze laski po solarium uwazam za puste? Kazdy robi co uwaza za dobre..ja nie chodze na solarke, nie opalam sie za bardzo bo wiem ze to szkodliwe dla zdrowia;-) Dziewczyny robia to co uwazaja za sensowne i dobre dla siebie..ale ten autor co załozyl temat o solarce ma po czesci racje..po co spalacswoja skóre i płacic za to..a potem leczyc czerniaka, wywalac kupe kasy na kremy przeciwzmarszczkowe lub balsamydo ciała:-0 jestem nautralna blondynka i nawet gdybym chciała nie doprowadzam swojej skóry do poparzeń..a na ulicy widze piekne dziewczyny,spalone cały rok i martwie sie za nie..co z ich skóra bedzie za kilka lat:-( tylko zmarchy i rak;-) o to mi chodziło piszac na tamtym temacie..czytajcie uwaznie i ze zrozumieniem:-)

Maksymowicz:-P c za wspaniały, madry i meski facet z ciebie:-D az sie zygac chce na to co masz do powidzenia:-D

Gość Maksymmaksymowicz
larwka :-) mnie też sie RZygac chce :-)

Maksymowicz..idz do wc chyba ze masz latryne..wsadz se 2 palce w gebe i zygnij:-P przynajmniej nie bedziesz tu bruzdził..bo ci przejdzie:-D:-D:-D

Gość Maksymmaksymowicz
Rzygac,Rzygać,Rzygać

Nie zarzygaj sie..bo to grozi odwodnieniem:-P

hej,to znowu ja:P autor tamtego topiku napisał,cytuje"Moim zdaniem na solarium, a zwłaszcza regularnie, chodzą tylko puste laski które nie mają nic do powiedzenia poza chwaleniem się długością tipsów i krótkością spódniczek." a Ty napisałas ze sie pod nim podpisujesz:/ wiec nie wiem po co sie wypierasz. dlatego tak tylko powiedzialam ze pewnie bys sie zdziwiła,jakby mizi uczeszczeła rególarnie.nie oburzaj sie i nie zarzucaj mi ze nie czytam ze zrozumieniem.bo czytam własnie.poza tym nie ublizam nikomu tylko grzecznie zapytałam.

Hej Koko wejdz na swoj temat:-) super ze nareszcie sie odezwałas:-)

mazda ja w sumie podpisuje sie pod zdaniem autora ze normalne kobiety od wieku unikaja słonca a tylko plebs był zaciemniomy opalenizna:-P a dlaczego to kazdy wie:-) Kazda dama była blada,teraz kanony piekna sie zmieniaja ale ogolnie rozchodzi mi zdrowa skóre i o nic wiecej:-P

gdyby na dziwki nie chodzili żonaci, dzieciaci i mający inne zobowiązania, to nie byłoby problemu. A poza tym...jak ktoś kto nie sam siebie nie szanuje może zasługiwać na szacunek innej osoby? Amen.

ynym słowem ..potepenia warci sa faceci zajeciktorzy chodza na dziewczyny;-) a kobiety, no cóz,zachwycone tym co robia nie sa..ale cos lub ktos zmusiło ich do takiego zarazbiania..wiec zeby zakonczyc ten spór powiem jedno:kazdy orze tak jak moze..Amen

To ja może Was pogodzę, bo jestem naturalną blondynką i chodzę na solarkę :-) Jakie plany na weekend dziewczyny?

Hej Paula:-) Ja nie chodze ,ale w sumie nie mam takiej potrzeby;-) Planów nie mam ..zrobie sobie luzik totalny, sprzatne tylko i bede wypoczywała..A Ty jakie masz?

Chcialam gdzies wyjsc z moimi chlopcami na spacer czy co ale pogoda okropna sie zapowiada i pewnie bedziemy siedziec w domu albo pojdziemy na jakies weekendowe zakupy.

zasługuje powtarzam. ale dodam : zależy jakiej klasy