Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Gość rajtar
no i ślicznie dziewczynki.może dołączę do was? a pełnolatki chociaz?bo z dziecmi nie polemizuję. wy znacie mądrosci zyciowe, może cos z tego wyniose?

larwka rozumiem, że dalej celibat, i to nawet ręczny? :classic_cool:

Gość rajtar
na recznym? w takim gronie? juppi.komu piwo, komu mewkę, komu sete na rozgrzewkę

Gość rajtar
podoba mi sie wasze towarzystwo

Gość rajtar
hanz, ales mnie ubawił.mąż mizi lata do burdelu za kase mizi.ha ha, błedne koło.a ma w domu burdel.cos pokreciłes chyba

Gość rajtar
a, juz wiem. chcesz sie załapac z mizi na robotę ,ha ha ha.mizi, to było do mnie to spi...aj?

Gość rajtar
fakt. kasa swoje prawa ma. to po co mu taka miotła?to jakiś dupek.powinien wygrzmocić i ochłap klientowi rzucic.

U mnie spoko nie moge si doczekac weekendu. Goraco jest i duszno. Ruch w interesie w normie :-)

...no...dwoch...kretynow...sie..dobralo...zapraszam na godzinke ...SM...to wybije wam z glowy te glupoty...

...no jeszcze tylko jutro ..i wolne....ja jutro do 19...a ty...

...ty dupku....jestes mniej wart od moich odchodow ....nawet na nie niezasluzyles...z takim jak ty to tylko do ..G A Z U ......

szkoda..ze wybili o ..jednego za malo....zarazo...

...ale jak oni tego nie zrobili....to moze...ktos inny...zakonczy ..twoje marne beznadziejne...zycie....wiem ze tego bys chcial...

Mizi jestem..sie mi przysneło;-)zadzoniłam tez do mojego..wyklepalam mu zeby szybciutko zdrowiał, bo s\\iłm juz nie mam i teraz mam chwile luzu:-) 222 jestem ale na recznym nie jade..do reszty; dziwne z was typiory:-P jezeli chcecie pogadac uczciwie o sexie lub pieszczotach to zapraszamy..;-) o pierdołach klikac nie bedziemy..z całym szacunkiem dla nas:-P

Gość rajtar
mizi mizi, ja i sm, mam to w małym paluszku.nie rajcuje mnie to.szanuję was dziewczynki i tyle. nie jest wazne co myślę, to moje.nie szanuje waszego zawodu i takich facetów, jak twój stary.to dla mnie dupek. kochac i wysyłać cie na ulice. tylko widzę, że to ciebie rajcuje i nie przeszkadza ci to.

Gość lkmnzxkn
larwka,akurat tutaj nie rozmawiasz nic o seksie,wiec nie przynudzaj.

Przynudzacie sami:-P zamulacie teamt i tyle..macie cos do powiedzenia?napiszcie swoj temat i slusik;-)

Gość lkmnzxkn
larwka,a co ty tutaj robisz,przeceiz temat nie dotyczy seksu,ale prostytutek i szacunku do nich.

a Ty co robisz?:-P to sexi dziewczyny, wiec temat sexu sie dotyczy:-P

Gość lkmnzxkn
larwka ,a ty prostytutka jestes czy byałs czy moze chcesz zostac?

U mnie w domu net tez lezy nie wiem co to awaria jakas czy co. Jutro zobacze do ktorej bede pracowac bo moga chetni byc w koncu piatek.

Gość rajtar
a ja czekam na damę z klasą

...paula...larwka...odwzwe sie jutro....bo te dupki doprowadzaja...mnie do takiego..stanu...ze zamknela bym ich na cala noc...w klatce....

...a jeszcze jedno....ty nie masz pojecia co sie w zyciu dzieje...jak ciezkie jest zycie ... ty..poprostu ..zamknij..morde...zyj dalej...w betonowym wierzowcu..z pensja...1500zl...i badz szczesliwy ze zadna kobieta z twojej rodziny ...nie zostala brutalnie zgwalcona ...a ty napewno jestes...brudasem ktory na dyscoktce...wsadza w byle jaka nieumyta dziore...i przenosisz w ten sposob choroby weneryczne....fuj...a moze twoj maly juz odpadl...ze tak zieje od ciebie....fuj...napewno masz kile...trypa...itp...fuj.......w przeciwienstwie do nas bo my jestesmy czyste..chodzimy do lekarza...i robimy sex tylko w prezerwatywie....a teraz zamknij M O R D E N A Z A W S Z E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no mizi ale masz
klasę. no no no...