Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Gość swphtrs
banda frustratów atakuje! larwa i reszta chowac sie buahahahaha

Gość rajtar
o, obrońca cnoty w malignie?to o sphgh cos tam. a dziwka jest dziwką i basta. a ja nie jestem frustrat ha ha. tylko gdzie tu cnota? wenera to tak. jakie nieszczęśliwe to są panie. tak mi jedna opowiadała,że z biedy to robi, az płakała. zapłaciłem jej, ale nawet nie tknąłem ścierwa. taką opinie o was usłyszałem wczoraj.nie cytuję gorszych.co larwka na to?

Gość LARWKA SAMA kiedyś była
dupodajką(jak zretszą sie przyznała) więc ma inne ppoglądy.

rajtar rozumiem, nie tolerujesz dzi.wek ale gdyby się nagle okazało, ze osoba z Twojego otoczenia, którą szanujesz , zarabiała w przeszłości dupą stracił byś do niej szacunek, czy próbował ją wytłumaczyć przed samym sobą? takie teoretyczne pytanko

Gość rajtar
po pierwsze znam doskonale swych przyjaciół i rodzine. 2. staram sie unikac takich spotkan. 3 straciłbym szacunek do takiej osoby.4 w swym umysle próbował bym ją jakos zrozumiec. ale to byłoby trudne.bo szanuję kobiety. bardzo. wolę się onanizować z kobietą gdy robi to daleko ode mnie, niż kochac sie z dziwką.szanuję osobę dziwki, ale nie prostytutkę.

Gość popieram Rajtara
dziwka nie zasluguje na szacunek. Na nic proby tłumaczenia że ona musi to robić, żeby zarobić na dom, dziecko-to najprostrzy sposob zarabiać swoją dupą. GARDZE DZIWKAMI!

dziffki są fajne, tylko żeby podatki płaciły, bo jak roochać bez vat-u, to konkurencja nie jest równa z żoną, która płaci podatki. :o

Gość rajtar
nareszcie ktoś mówi tak, jak ja. miło to .reset, a podatek powinni płacic i faceci , korzystajacy z usług dziwek, nieprawda? więcej kasy do skarbówki w kryzysie to dobrobyt.

prawda. nauczycielkom i pielęgniarkom więcej kasy :) to nie będą dawać na rogatkach :o

Gość rajtar
oj reset, te panie to nie stają w takich miejscach. to juz call girls. cos dzis same zainteresowane milcza. noc meczaca była ,czy co? mam chec na nawijke z dziwka.

Reste ,Rajtan..no doładnie :-D nauczycielki ucza Wasze dzieci ale skad wiecie czy nie daja po południu na rogatkach:-P Ktos debilnie napisał ze dawałam..fajnie:-( jetsem bezpruderyjna, teraz wiem jak rozmawiac o sexie i wiem czego pragne..ale sorki..kazda z dziewczyn tu piszacych i nwet zagladajacych miałam wiecej facetów niz ja:-( Wiem jedno: kobiety jestescie fałszywe, a jezeli mierzi Was mij stosunek do sexu i szczerosc to wasza sprawa...ale odjebcie sie ode mnie...mój mąz jest moim 2 facetem!!!! a Wy co? brak słow a czepiacie sie mnie bo pisze to co czuje..zal mi Was:-P:-P a teraz odezwa sie cihodajki lub te zyjace wirtualnem:-P Mizi zyjesz? [Paula, somer..cos tam..dziewczynki co u Was?

Rsjtam jeste chetna do pogadanek na temat sexu:-) zapraszam na temat Koko:-)

A teraz napisze do polonistów: robie błedy:-!:-D i nawet nie staram sie ich poprawiac:-P tak na marginiesie:-P

LARWKA SAMA kiedyś była dupodajką(jak zretszą sie przyznała) więc ma inne ppoglądy. to mnie wkurwiło na maxa..pomarancza byc mozna na chwile..ale jezeli wiesz cos debilko na moj temat mądrego to powiedz:-P Albo opowiedz szczerze na temat swoejgo zycia..jezeli masz co:-D dupodajek jest duzo, w kadzym normalnym otoczeniu..i co? kadza z nich woli odrwacac uwage od siebie..stad taki atak na prostytutki! a fuj z wami ..i dajcie zyc innym:-P

Gość rajtar
widzisz larwka jak trudno jest odpierac ataki na swój temat? ja cie nie potepiam, daleki jestem od tego. jestes taka,jaka jesteś.i w jednym masz rację; te panie, które mają lub miały wiecej klientów jednego dnia niż ty w ciagu swych wystepów sa najbardziej zbulwersowane.uderz w stół, a nozyce się odezwą, prawda?

Gość rajtar
i jeszcze jedno. jest im wstyd, że za to, co mają najdroższego, biorą 10pln. i to jest dno.nawet jak dostanie 1000 czy 5000 ,to jest to tylko żałosne 10 pln. to zawsze bedzie 10pln. i coraz głębsze dno. kobieta to skarb,a dziwka nie jest kobietą. to aparat do sexu, tak jak wibrator czy prezerwatywa. i tak je trzeba traktowac. i żadna z nich nie jest zdolna do miłosci. to tylko strach, aby nie zostac samą.tłumaczenie, że robią to z braku czegokolwiek, to wybieg. to zakrycie swego wstydu.a mówienie, że któras jest matka to juz dokładnie poj...ane.prostytutka i matka to mina,jak wychowa te dzieci? czym bedą? tylko ginekologiem. aby starej wyskrobać gdy wpadnie.tak larwka?

Wiesz Rajtar kiedys u Drzyzgi usłyszałam zdanie pani psycholog ze najlepszymi matkami sa doswiadczone w zyciu kobiety takie jak np prostytutki:-) Cos w tym jest,bo w realu jak narzie nie znam zadnej ale mam nadzieje ze to sie zmieni..a dlaczego chce chce sie z ktoras z nich zaprzyajznic: tpo juz wczesniej napisalam;-) Mam nadzieje zreszta to wiem ze sa one super matkami i dobrymi zonami..zreszta ja sorki juz nie chce pisac o tym samym..po prostu uszanujmy zycie innych ludzi..tak samo jak omi szanuja nas za odmienne spojzenie na swiat i ten sam problem..pozdrawiam

Gość larwka ile bierzesz
kur.wo za godzine?

Gość orteka
larwka,chcesz sie zaprzyjaźnic z prostytutką bo myslisz,e one sa takei dobre w seksie i pojdna najakies tam ukąłdy z toba i twoim mezem,bo tobie marzy sie seks z kobietą i ze swoi mezem. Dlaczego nie znajdzeisz sobie kolezanki normalnej.Kobiety sa rozne i nie musza uprawiac prostytucji aby byc w seskie OK.i miec pociag do zana\baw we trojke ,do tego z kobietą.Czyzbys bała sie taka zwykła kobietke wziąc do trojkącika z obawy,ze maz spojrzy na nia łaskawym wzrokiem,bo na prostytutke to by nie spojrzał,bo to jednak nie jest dobra partia nawet na kochankę. Ciągle piszesz o otwartosci na seks.Czy ty myslisz,ze tylko dziwki sa otwarte na seks.Dziwki sa,bo musza,a inne kobiety sa otwarte na seks bo to lubią.Nie rozumiem twojego zafascynowania prostytutkami a ganienia innych kobiet i wyzywania ich od ciemnogrodu,od nieudaczic łozkowych. Można nic nie miec do prostytutek,ale zeby az tak je wychwalac to jest jakies dziwne.

Gość rajtar
podpisuje sie pod tym. trójkątów nie lubię, ale to nic. nic co ludzkie nie jest nam obce.kocham kobiety baaardzo, ale nie lekkich obyczajów. normalna kobieta jest bardziej namietna, bo kocha, a nie czaruje.u mnie miłosc jest podstawą zwiazku. zdrowego zwiazku. pytał mnie ktos o to, czy darował bym zdradę. powiem tak; czym grozi zdrada w wojsku? a czym w krajach muzułmanskich? llarwka, masz córke i jakie wnioski? rajtara trudno zrozumieć. i trudno kochac.larwka, podjełas ze mną dyskusję, ale brak jest alternatywy. ty swoje, ja swoje. co z tym zrobimy? zakopuje topór wojenny, ale tylko na dziś. ok?masz buziaka.cmok cmok, hi hi.nie powiem w co. chyba że chcesz wiedzieć.

Gość shsvbxw
I tutaj tez taka cisza.CZyzby wszystkei wystpeujace tutaj panie nagle przestały pisac ,bo ich panowie zjawili sie wdomach.jakis dziwny zbieg okolicznosci :-)

a pani mecenas za pół godziny gadki skasowała mnie 4 stówki, to chyba więcej niż pani nauczycielka po pracy. :o:(:o

Gość rajtar
to wstyd ich wymiótł, tak myślę.myślą,że są tak piękne i mądre, a ich zawód taki wspaniały. dopóki ktoś nie napisał im prawdy o nich.a ja czekam na tą jedną, jedyną. wiem, że czytacie to, a ja czekam na ciebie. ty wiesz, do kogo to adresowane.i wiesz, że nie umilknę.więc nie czarujcie mnie panie.tyle na dziś pewnie. nie mam czasu.pozdro.

Gość rajtar
no widzisz reset? nauka popłaca.

no widzę. w sumie dziffki co by nie robiły, to i tak są drogie :o

Gość rajtar jest kobieta
ten charakterystyczny sposob pisania cie zdradzil :P wiedzialem,ze cos z toba nie tak :classic_cool:

Gość rajtar
brawo, ktoś zaczyna myśleć ha ha ha.nawet mój sposób pisania zna. jasnowidz jak nic.cieszy mnie to. lepsze, jak rozmowa o dupie marynie ha ha ha.

Gość alikiaa
rajtar jest kobieta--czyzbys osobo była jedną z tych pan ktore tutaj pisały i nagle zamilkły;-)

Gość rajtar jest kobieta
o prosze ..... widze ,ze sie ujawnilas - coz za odwaga BRAWO :classic_cool: