Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Gość tak*************
prostytuka moim zdaniem zasługuje na szacunek 🌻

Gość rajtar
widze,że macie okropny problem. kobieta? nie kobieta? a może panienka? lepsze to niż dyskusja o córach koryntu.podszywacz się szykuje do akcji? mówiłem, że mam ryj niewyparzony, ale nie dla wszystkich. a kobieta na szaccunek zasługuje, ale jak się nie puszcza.ha ha ha. było tak oględnie.

Gość lalalalllllla
hihi,polecam nowy topik o dziwkach na Forum uczuciowym temat pt."Zakochałem się w Prostytutce"

Gość rajtar jest kobieta
zadnego problemu nie mam. Jestes pasztetem W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J !!!!

Gość rajtar
lalalllla, dzieki za podpowiedz, gdzie szmatki do wytarcia znależć. az tam uciekły? niech troche posiedza spokojnie, ha ha ha.bo ten co pisze mi wy......aaj duzo spermy ma i na mózg mu cisnie. boje się ,że drewnica go czeka, jak sobie nie podu ..zy. ryju, do chlewa cpunie.pewnie gej i też klientów mu płosze. jajca se ogól i w piaskownicę synu prostytutki i garbatego rabina.

Gość rajtar
źrem kau

Gość rajtar
czy to higieniczne?

Gość alinek1312
jak ktoś nie ma szacunku do samego siebie to jak może wymagać szacunku od innych ?

Gość rajtar
zryj ten kał, jak nasrałes w swe gniazdo dziadu.myślisz, że jak sie podszyjesz, to mi zaszkodzisz? głupi jestes jak dupa dziwek, których tak zawziecie bronisz. jestes cwel i tyle.kumple ci złoja tyłek smieciu. nie napiszesz mi, bo liter nie znasz. po tym cie poznaje debilu. zapchaj sie tym swoim gównem i siedż cicho. smacznego.

Gość rajtar
i znowu źrem kau-to mocniejsze ode mnie. Niech mnie ktoś rozdepcze

Gość ghf

...boze a to co zlot pedalow....same chlopy..sie udzielaja....powalilo was kompletnie....

Gość riko51
trudno tu mowic o jakims szacunku. to jest najstarszy zawod swiata,tylko roznie sie go nazywa. porzadny burdel w miescie jest niekiedy bardziej potrzebny ,niz apteka. zapobiega frustracji,niektorych CHLOPOW, mezczyzni zawsze sobie jakos radza,wysylajac odpowiednie fluidy w kierunku atrakcyjnej kobiety i tu wiek nie gra zadnej roli,a do tego funkcjonuje,kazdy to odbiera trzeba to tylko umiec,to naprawde dziala. burdele,jak udowodniono zapobiegaja rowniez gwaltom,co jest bardzo istotne,dla zycia publicznego. ot,poszedl sobie chlopek bzyknac zamiast zgwalcic. jest to temat rzeka,a korzystaja z tego tylko ryby plynace pod prad,to plynace z pradem sa nie zywe. do nast.