Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Birdman

kobiety, czy Waszym zdaniem polscy faceci są przystojni?

Polecane posty

Gość Birdman

j.w.

Gość Moze i tak ale w sumie
trudno orzec bo nie dbaja o siebie

Gość Czarna_Dalia
czasami zdarzają się przystojni, ale to wyjątki :D

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Przestancie narzekac baby non stop.. nie sa zli... i sa rozni zawsze sie trafi jakis niedomyty itp a wy od razu wszystkich polskich facetow do jednego wora !

Gość idiotyczne pytanie

Gość idiotyczne pytanie
sa przystojni, ale niestety w mniejszosci

Gość tylko jedennnn
tylko jeden jest przystojny:*:*:*:*:*

Gość pupa77
baaaardzo rzadko...

Gość ale jest i druga
co wy pierodoolicie??????? Wszędzie faceci są tacy sami - i przystojni i nie, eleganccy i nie, mądrzy i głupi, zaradni i niezaradni, pracowici i leniwi.... Nasze chłopaki nie różnią się od tych na całym świecie! To wy bujacie w obłokach, wydaje wam się, że tamci, gdzieś, "za granicą" są lepsi, bo....daleko... Arabowie? - mieszkałam w różnych arabskich krajach 2,5 roku - owszem jako rasa dość przystojni (bo dla nas "inni")... Hiszpanie? (podobnie jak Hiszpanki) - bardzo przeciętni i wcale nie różnią się od naszych... Niemcy - (spotykałam się z jednym) ... - zwyczajni Którzy jeszcze? - bo chyba o Japończykach i Tajach rozmawiać nie chcecie! Moja rada - jedźcie tam, gdzie żyją i "pooglądajcie" ich sobie z bliska... Zobaczycie jednego czy drugiego w restauracji na biznesowym spotkaniu i w oparciu o to budujecie sobie wyobrażenie o nacji, a to błąd! Nasi faceci są najfajniejsi!!!!!!!!!!!

Gość devil666
A mi się podobaja tylko rosjanie u już

Gość polacy sa brzydcy niestety
i ktos wyzej nie wmowi mi ze hiszpani sa przecietni.mieszkam tu juz dosyc dlugo i pracuje w barze i odrazu wiem ze jak wchodzi lysy lep,brzydkie ciuchy,okragla twarz to wiem ze to albo polak albo czech albo rusek

Niestety polskie kobiety wychowane na kolumbijsko-brazylijsko-amerykańskich serialach, w których grają przystojniejsi mężczyźni danej nacji, nie znajdują w polskich mężczyznach niczego ciekawego. Cudze chwalicie a swego nie znacie :) Latino lover lub angielski gentelman marzy się większej części z nas. Ewentualnie doświadczony Francuz, namiętny Nigeryjczyk (fuuuuj) lub - coraz modniejszy - wrażliwy Hindus - oto gusty Polek. Niestety większość tych panów traci przy bliższym poznaniu :-o

Gość idiotyczne pytanie
'lysy lep' :D A mnie sie tam nie podobaja Arabowie, Hiszpani, Wlosi, najprzystojniejszy facet jakiego widzialam [pomijajac paragwajskiego pilkarza] byl niby Niemcem, ale o korzeniach zdecydowanie polskich. Rzec mozna, piekno nie ma narodowosci :P

Gość frelka18
Sa przede wszystkim masakrycznie zaniedbani...

Gość amedia
ja mam przystojnego meza wiec sie tacy znajduja:)

boze ja tez znam przystojnych polakow.Ale ilu?2?

Gość ale jest i druga
> polacy są.. krytykujesz innych, zwróć uwagę na siebie...błędy jakie robisz wskazują na poziom, a ten determinuje ocenę... dziecko, coś mi się zdaje, że pracujesz tam na trzy zmiany i widzisz tylko takich co do twojego baru przychodzą... zamiast krytykować zajmijcie się panami wokół siebie, skoro macie takie wiele od nich oczekiwań - pokażcie chłopakom jak zadbać o siebie, jak się ubrać etc. "polscy faceci" to są wasi ojcowie, bracia, wujkowie. Mogę zgodzić się, że niektórzy (może nawet sporo) nie przywiązuje wagi do tych czy tamtych spraw, ale nie uogólniajcie, że nie są "przystojni" - wielu naszych jest bardzo fajnych!!! Zawsze tak było, że inne nacje (zwłaszcza te "południowe") pociągały nas bardzo, ale tak samo jest w drugą stronę, tamte pociąga nasza itd. Głupi ten topik!

Gość szuszia
Polacy sa przystojni tylko zeby dbali o wyglad i o maniery;) moj facet jest przystojny bardzo:) a ja nie lubie arabow ani hiszpanow ani wlochow.nie ten typ i to nie jest regula,ze kobiety lubia braz;).Trzeba o siebie dbac,starac sie- to jest meskie!

Gość na Twoim miejscu
Tysiąc razy bardziej podobają mi się Polacy niż te wszystkie ciemnawe nacje. Jestem fanką blond włosów i niebieskich oczu, więc na Włocha czy Hiszpana nawet bym nie spojrzała :p Jest masa baaaaaaardzo przystojnych Polaków, tylko niestety, w oczy najbardziej rzucają się te cwaniaczki, którzy przy jednym czesaniu wyciskają sobie tubkę żelu na głowę.

Gość Dawaj Marcin jedz po rowie
apap

Gość przede wszystkim są
totalnie zapuszczeni :O Źle ubrani, niedomyci, źle ostrzyżeni. Plus zepsute zęby, brudne łapy, smród niedomytego ciała. Do tego dochodzi: totalny brak znajomości dobrych manier (boże, co to w ogóle za określenie, nie ? ;)), plugawe słownictwo i rezanie na chodniki. Ot, przeciętny polak. Zwłaszcza po 40tce. Chociaż młodsi to też masakra :O Istnieją podobno szlachetne wyjątki. Tylko GDZIE ???!

Gość
moim zdaniem tak :)

ale jest i druga akurat nie pracuje na 3zmiany:) i jesli chcesz wiedziec to studiuje tu tez:) wiec licz sie ze slowami,a poza tym na necie sie relaksuje i nawet jesli robie bledy to mam to gdzies.i gdzie te bledy znowu/

Uwazam ze bardzo. Duze nosy i male usta, smiejace sie oczy i bejsbolowka. Bardzo lubie te typ.

Gość no moze i ty lafiryndo jestes
na tego typu badziewaich wychowana - prostaku :O