Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Birdman

kobiety, czy Waszym zdaniem polscy faceci są przystojni?

Polecane posty

no i przesadziłem o 1 cm.. mam dokładnie 1.89 m

163 mam ok nie zmuszam do wysłania foty nie denerwuj sie :P

Gość rybciumpypcium
nie. ............................................................................................. szukam współtowarzyszy rejsu morskiego - http://naspolke.pl/ogloszenia/widok/180

Chociaż tak się zastanawiam, że bycie zbyt przystojnym czy w przypadku dziewczyn zbyt ładną ma też swoje złe strony. Wiem po moim przypadku.. Jestem pewny siebie jednak podbić do dziewczyny będącej w centrum zainteresowania wszystkich facetów nie jest rzeczą łatwą. Z drugiej strony dziewczyny są jeszcze bardziej nieśmiałe i zanim poznają przystojnego faceta, który im się podoba to mija dużo czasu zanim się do tego zmuszą. Najpierw będą pytać np. tu na kafeteri. Jednak jest to charakterystyczne dla niedojrzałych emocjonalnie. Generalnie bycie przystojnym/ładną ma też swoje wady. Myślicie, że dawanie koszy to taka przyjemna sprawa? Może dla zimnej suki tak..

Gość zdezorientowana 4321
to czy ktos jest przystojny to rzecz względna. na szczeście mamy rozne gusta. Rzecz raczej tkwi w tym czy sa zadbani. Nie, w większości nie są, dobrze wychowani, nie w większości nie są, czuli, wrazliwi i pozbawieni egoizmu, nie w większości nie są, samokrytyczni i powściagliwi, nie w większości nie są.... . Mam dwóch synów, dbają o swój wygląd za co często obrywają od swojego tatusia, który wyzywa ich od bab. Myśle, że wielu facetów powinno miec za zony facetóe i topic sie w swoim brudzie, wulgaryźmie, dłubiac w nosie przy obiedzie, pierdząc , u szczerzac dziury po zebach. Pewnie to nie reguła, niektorzy panowie są ok, ale to zazwyczaj wtedy, gdy chcą kogoś zdobyć, przypodobać mu sie. Ktos tu pisal, ze kobity maluja sie itp , a gdy to zmyja staja sie brzydkie. Pewnie wiele w tym racji, zeby nie wydać sie sobie brzydka, raczej się nie maluję, ale nie wyjdę z domu bez umycia sie, mycia zebów, w pogniecionej, brudnej odziezy. chcę by moj wygląd nie sprawiał mi i innym prykrości. Swiat jst piękny, gdy ludzie sa piękni. Piekne cialo i dusze. Pokolenie młodych chłopców znacznie bardziej niz ich ojcowie dba o swój wygląd i bardzo dobrze, tak trzymajcie chłopaczki!

acha jak jesteś przystojny to pewnie babiarz i niewierny ,lepszy brzydal bo nie zdradzi

Z tym dbaniem to coś w tym jest. Bo można łatwo takiemu przypiąć etykietę, że skupia się tylko na swoim wyglądzie. Faceci nie mają szacunku dla takiego osobnika.. Dla tego większość nie dba .

*Sami* heh .. Lubię nie ukrywam towarzystwo kobiet ale mam się za wartościowego faceta.. Prowadzę własną działalność gospodarczą. Mam szacunek do samego siebie i oczekuję tego samego od kobiet. Bycia dojrzałą i wartościową. Nie lece na puste lale

A dla czy wiecie dlaczego często przystojni faceci są niewierni? Bo takie laski, które lecą na zajętych potem kusi cały czas.. Ja nigdy nie zdradziłem. Raz całowałem się po pijaku z inną za gówniarza. Ale to wszystko

To idzie w 2 strony. Wy generalizujecie i my też. Proste.. Ja uważam, że większość dziewczyn w polsce cierpi na brak zasad.

dziewczyny może ,a kobiety dojrzałe juz wiedzą czego chcą ;)

Najgorzej takie, których ich facet w łóżku niezadowala.. Takie to szukają innych, żeby zaspokoić ich potrzeby seksualne. I facet jest winny, że skorzystał .. no tak..

No wiadomo, że wiedzą.. Pytanie kiedy tylko uświadamiają sobie własne zasady i dojrzewają? Bo taka co dojrzewa późno a z dużym przebiegiem to na warszat nie chciałbym zabierać.. Tzn. Spotykać się oczywiście :)

20:52 [zgłoś do usunięcia] hmmm01 (lol_f3nom3n@wp.pl) No wiadomo, że wiedzą.. Pytanie kiedy tylko uświadamiają sobie własne zasady i dojrzewają? Bo taka co dojrzewa późno a z dużym przebiegiem to na warszat nie chciałbym zabierać.. Tzn. Spotykać się oczywiście nie podobał mi sie ten post--jesteś zadufany w sobie

nie odbiegam od tematu w wy sobie dalej gdybajcie nad sensem wyglądu zewnętrznego.. bye

Nie piszę sie nie skumałaś tylko ;;''nie zrozumiałaś''-panie z klasą :O Hej Imperia :P

ja nic nie robię tylko sobie piszę na forum bez podTEKSTÓW :D

Gość jokokno

JOKOKNO nie podoba mi sie ten Twój ideał,ale gusta są rózne imperia może jesteś zmęczona a nie zdesperowana ?

Gość upikkkk

Gość madzienka79
Polacy byli przystojni, niestety coraz czesciej sie zaniedbuja. Najprzystojniejsi sa Szwedzi, Norwegowie i Niemcy, Anglicy sa paskudni. Mieszkam w UK od przeszlo pol roku i widzialam tylko raz pieknego mezczyzne niewiadomo tylko czy byl Anglikiem.

Gość madzienka79
"Najwiecej smaku jest w polskim chlopaku, krawaty male, skarpetki biale, dobrze ubrany i uczesany, czasami w dresie co troche mnie sie..."