Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Birdman

kobiety, czy Waszym zdaniem polscy faceci są przystojni?

Polecane posty

czytam i czytam ten post i coraz bardziej się wnerwiam.. moim zdaniem nie ma ludzi brzydkich , lecz są tylko niezadbani. Jakkolwiek by to nie zabrzmiało "złotymi myślami" ale tak jest... Drogie Panie Krytykujecie facetów, że są tacy i owacy. Przecież przyczyny tego stanu są różne. Większości wynika to z głupoty faceta, który myśli, że to że jest facetem, to oznacza, że wszystkie laski są jego. Kobiety ? Kobiety mają lepiej rozwinięty instynkt w postaci bycia "ładną". Różnie to Wam wychodzi. Ubieracie się ładnie, kolorujecie, kosmetykujecie, ale wystarczy tylko zabrać Wam te rzeczy, łącznie z ubraniami. I co ? okazuje się, że nie wiele różnicie się od tych facetów, na przystojność których narzekacie. Wygląd można nadrobić ubiorem ale wychowania nie nadrobisz niczym....

Gość IMAO_s
tak dziewczyny wysmradzacie kolokwialnie mowiac , a same lepsze nie jestescie ! Kazdy facet bedzie zawsze lepszy od was , bo zeby dobrze wygladac nie potrzebuje tony pudru,fluidu,tuszu itp... A taka jedna z druga jak zmyje makijaz to daj boze zeby nie zobaczyc. Sam nieraz mailem okazje wystraszyc sie po imprezie nad ranem jak te sliczne wczesniej dziewczyny ewoluuja w upiorne postacie nie dopoznania. Nie wiem skad wzielo sie to powodzenie, ze polki sa najpiekniejsze phi , tez mi cos - za to polki sa strasznymi materialistkami i egoistkami patrzacymi tylko na \"opakowanie\" . Wracajac do tematu , tam jedna pani madrze sie wypowiedziala , wszedzie faceci sa tacy sami. A z tymi hiszpanami , wlochami to wielka przesada , sa o wiele mniej atrakcyjni niz przecietny polak . Moim zdaniem zajebiscie przystojni sa kurdowie , ale wiadomo kurd to kurd , swoje w glowie ma wiec odradzam wam dziewczeta krecic sie przy takich .

oczywiscie generalizujac=NIE garbia sie,maja wysuniete do przodu glowy,dziwny,plaski ksztalt czaszki z tylu,wyeksponowany jeszcze przez zle dobrana fryzure,i przede wszystkim zaniedbane zeby o ubraniach i butach nie wspominam,bo-powiedzmy,nie zawsze-jest to kwestia pieniedzy

Kurd przystojny? Nie wiem, z ktorej strony. :o Bleee... Wedlug mnie najprzystojniejsi sa Niemcy, ale to tylko moje zdanie. Widzialam w calym moim zyciu moze tylko PARU przystojnych Polakow. Niestety, czasami dobre maniery nie ida w parze z wygladem. Szkoda. :(

ale Polki-tez generalizuje,niech sie nikt nie obraza- sa tak samo nieladne dlugie nosy albo kartofle,czesto brzydka cera,zniszczone wlosy,kiczowate ubrania,kacze zadki,wystajace lopatki i,egzekwo z panami-zaniedbane zeby,okraszone czesto wiesniackimi tipsami

Gość babcia_boleslawa
moj maz jest przystojny :) a jest Polakiem mieszkalam juz w kilku krajach, obecnie w Niemczech i tu sa i fajni faceci calkiem beznadziejni, tak jak w Polsce tylko tutaj mezczyzni o siebie dbaja a w Polsce roznie z tym bywa jak widze facetow bez fryzur - czyli albo ogolonych na lyso ale o wlosach 2 mm to wiem na 100 procent ze to Polacy w Anglii widzialam to samo i w Holandii w Hiszpani sa ladne kobiety a mezczyzni sa po prostu bardzo niskiego wzrostu i nie specjalnie mi sie podobali chociaz jak wszedzie bylo kilku przystojnych wlosi mi sie w ogole nie podobaja o arabach i innych turkach nie pisze bo to nie sa absolutnie mezczyzni w moim typie natomiast co mnie razi w naszych rodakach to, ze co drugie slowo mowia "kurwa" i to niezaleznie gdzie sie znajduja :(

Gość gdddddddddddddddddd
każdy ma inny gust ,każdy ma inny biust mi się podobaja o określonym typie urody ciemne włosy ciemne oczy , zarost 2-3 dniowy i sporo znam takich Polaków w moim guście co do Hiszpanów i Włochów to są przystojni niektórzy z nich ale pedalsko się ubierają :) nie pasuje do nich bo nie chodze na solarke nie mam blond włosów i tipsów W Niemczech nie widziałam zbyt wielu przystojniaków...

Mi sie podobają blondyni,a przystojnych blond polaków jak na lekarstwo

;) Niestety rzadkość ,wiec jesteśmy skazane na opalonych brunetów :D pozdr

A ciemni blondyni o ładnych niebieskich oczach, 1.90m wzrostu i wysportowana sylwetka? :) Taki może być?

Ciemny blond - chodzi tu oczywiście o kolor włosów

Gość poka fote inaczej sie nie da

hmmm01 --super choć jak dla mnie za wysoki ,ale niebieskie oczy---super poka fote:classic_cool:

Gość alberta34
byłam w holandii i tam faceci sa poprostu zajebisci jesli lubicie wysokich z podłuzna buzia ostro zarysowana szczeka to tylko tam

Gość alberta34
Gość Sratatatatatatatatata
a mi sie latynosi,metysi i rozni inni orientalni mezczyzni nie podobaja w ogole:-O nie wiem czemu ale sa tacy aseksualni,nigdy mnie nie pociagali fizycznie,sa beznadziejni :-O wiekszosc Polakow tez mi sie nie podoba,bo ja mam specyficzny gust wiec moim zdaniem sie nie przejmujcie;) podobaja mi sie mezczyzni o wschodnioslowianskich rysach twarzy lub zniewiescialych rysach twarzy.o jasnej badz bardzo jasnej karnacji,o wysokich glosach i delikatnych,chudziutkich cialkach;) takie sa moje idealy ktore jako jedyne maja u mnie szanse na uznanie i jakis pociag fizyczny;)

Gość tak generalnie
to jak najabardziej NIE!!! N\IE i jeszcze raz NIE...oczywsicie zdarzaja sie wyjatki,ale to baaaardzo rzadko.

Gość Sratatatatatatatatata
ale macie problemy! przystojny czy nie przystojny"?!:-O kazdy ma inny gust i kazdemu sie co innego podoba:-O tak samo jak to ze kazda epoka niesie swoje idealy piekna:-O narzekacie ze wszystkie Polki maja wielkie nochale,ja bardzo rzadko widuje baby z nosami na pol mordy albo z wielkimi hamulcami zamiast nozdrzy,wiekszosc ma sredniej wielkosci nochale.Wschodnie kobiety maja kartoflane nosy,moja kolezanka z tamtad pochodzi i ma wlasnie taki nos:)a mi sie bardzo podoba z wygladu mimo iz wiekszosci w ogole.dajcie spokoj.kazdemu sie co innego podoba i wiadomo,dla pani x polscy panowie sa extra a dla pani y beznadziejni...;)

Nie będe ci wysyłał mojego zdjęcia :) pytałem bo chciałem się dowartościować :P

a tak na słowo to trudno uwierzyć ;) ok pozdrawiam

Trudno nie trudno ale to informacja dla mnie :D Czemu sądzisz, że dla Ciebie jestem za wysoki? Ile masz wzrostu. moja była miała niecały 1.60m ale nadrabiała urodą. Nie miała przez to jakiś kompleksów, że może źle razem wyglądamy. Wręcz przeciwnie.