Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...XYZ....

Jest ze mna a jednak koło mnie...

Polecane posty

Gość ...XYZ....

Od kilku dni jestem z chłopakiem, wyznał mi miłość itp jednak zauważyłam że gdy jesteśmy razem zwraca uwagę na inne panny. Np.dzisiaj siedzimy w parku gadamy i nagle przechodzi jakaś panienka w krótkich spodenkach a on zaczął gwizdać popatrzył na mnie zaczął mnie przepraszać i całować. Albo gdy idziemy razem i naprzeciwko idzie jakaś panienka on później się odwraca i patrzy na jej tyłek. Kurcze powiedzcie co mam robić w takiej sytuacji.

Gość suth
wiadomo ze zawsze bedzie zwracal uwage na inne, dopuki na starosc nie oslepnie, no nie oszukujmy sie. ale nie moze tego robic otwarcie przy tobie, swojej dziewczynie, to jest brak szacunku i zwroc mu uwage albo sie go pozbadz

Gość ...XYZ....
Podtrzymuję temat...

Gość ...XYZ....
Jak zostawi to trudno... i tak jak na razie nic do niego nie czuje. Jak będzie się dalej tak zachowywał postawie go pod faktem dokonanym...

Ja też taki jestem. Najpierw, że modę oglądam, potem, że nie patrzę... o potem, że robi ze mnie idiotę twierdząc, że to niby się rozglądam. Jak w ZOO; małpy, kaczki i kury.

macie po 15 lat czy co? bo tak sie gówniarze zachowuja (chodzi mi o Twojego faceta) poza tym... jestescie kilka dni a on juz Cie kocha?? a znaliscie sie wczesniej rok? dwa?

Każdy facet po patrzy na dziewczynę... Tacy sa i trzeba sie z tym pogodzić.. Hm... ale jeśli gwiżdże to juz trochę przesada.. Jeśli raz sie spojrzy to olej to.. Czujesz sie gorsza wtedy? Nawet nie powinnaś, bo czasem faceci nawet jak się im dziewczyna nie spodoba to specjalnie to robia, żeby zobaczyć reakcje swojej ukochanej.. Mój też patrzy mnie to nie rusza.. Co innego jak się kiedyś zdarzyła sytuacja, że bylismy w pubie i spojrzał na jedną dziewczyne wiele razy. Uświadomilam go, że jeśli chcę ciągle łapać kontakt wzrokowy to niech sobie zostanie a ja się usunę i nie będę więcej przeszkadzać... a on nie kochanie przestan. Powiedziałam stanowczo można sie popatrzeć na kobiete bo ja tez patrze na facetów jak kazdy czlowiek ale bez przesady. Powiedzialam rowniez, ze mi sie to nie podoba i jak sie to bedzie powtarzać notorycznie, ze tak patrzy to ja żegnam. Jak chce flirtowac to beze mnie! Szanować się trzeba.. No teraz jest o wiele lepiej..