Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolllkaaaa

Snił mi się Jezus jak

Polecane posty

Gość mariolllkaaaa

stał chyba z Matką Boską w takim jasnym pokoju i wydaje mi sie że oschle na mnie patrzył, trochę surowo. Później widziałam medalik złoty z Matką Boską,. Co może znaczyć ten sen? czy grodzi mi niebezpieczeństwo? dodam, że ostatnio mam pewien poważny problem z prawem..

Gość mariolllkaaaa
do góry

Gość prowokatorka naczelna
jak się Jezus śni to podobno wszystkie twoje problemy się rozwiążą. ja miałam wylecieć z uczelni, przyśnił mi się Jezus i na uczelni jestem do dziś :classic_cool:

Gość damy radeeeee
wszystko sie zakonczy dobrze :) a sen twoj oznacza :) być w jego pobliżu: pomoc i koniec wszelkich kłopotów ujrzeć ukrzyżowanego: zostaniesz uwolniony od cierpień.

Gość mariolllkaaaa
mam nadzieję ze to prawda co mówisz!!!!!!! wiec mam problemy z prawem to raz, a dwa że nowow poznany chłopak do mnie nie dzwnoi i smuci mnie to bardzo. Ale dlaczego na mnie tak surowo patrzył Jezus we śnie?? to mnie martwi

Gość mariolllkaaaa
nie był ukrzyżowany, po prostu stał w jasnym pokoju i raczej takim troche surowym wzrokiem na mnie patrzył. śniło mi sie to przedwczoraj a dziś dostałam zawezwanie na Komendę Policji, bo bede przeszłuchiwana wkrótce..

Gość mariolllkaaaa
do góry

Gość ttttttttt
Moim zdaniem tak ci się śniło, żebyś nie cyganiła na tej Komendzie. Tyle. Albo że ochrona... medalik zwłaszcza...

Gość mariolllkaaaa
do góry

Gość damy radeeeee
KOCHANA tzn. , ze cos przeskrobalas :p , ale wszystko sie niedlugo rozwiaze ! Pamietaj jedna wazna rzecz Jezus nie zostawi w zlych chwilach nawet morderce Jezus to dobry znak w twoim snie

Gość mariolllkaaaa
a w dzień kiedy poznałam tego chłopaka, który teraz do mnie nie dzwoni śniła mi sie suknia ślubna. i co to znaczy? a facet nie dzwoni :(

Gość mariolllkaaaa
jejku mam nadzieję, że mnie wybawi z moich opresji... a czy to by sie tyczyło też mojego życia uczuciowego?

Gość mariolllkaaaa
dzięki wielkie za te miłę słowa!!!!!! bede sie modlic żeby to była prawda

Gość mariolllkaaaa
do góry

Gość ttttttttt
Moim zdaniem on Cię nie wybawi z opresji. Spojrzał na ciebie surowo, żebyś nie kłamała bo kiedyś pożałujesz. I tyle. Dobrze, że mnie się tak nie przyśnił... no cóż...

Gość prosto i na temat
Nie znam Cię więc nie wiem. Więcej napisz o sobie to może coś uda się zinterpretować. Co za konflikt z prawem?

Gość mariolllkaaaa
bardzo bym chciała żeby to była prawda. a co z tą suknią ślubną?

Gość ttttttttt
No cóz... pewnego dnia wszystko mi sie przemieszało i świat realny i nierealny stał się całością w moim przypadku. Taki sen i tak by niczego już nie zmienił, ale w twoim przypadku masz nie kłamać na pewno i nosić sobie medalik, który cię będzie chronił. Bardzo ładny sen.

Gość mariolllkaaaa
chodzi o kwestie finansowe - bede przesłuchiwana

Gość ttttttttt
To chyba źle jak sie suknia ślubna śni - tak myśle. Ale w senniku sobie sprawdź.

Gość mariolllkaaaa
a co z moim zyciem uczcuciowym, prawie że sie zakochałam w nowo poznanym chłopaku, ale nie dzowni, a mieliśmy sie umówić!

Gość ttttttttt
Ktoś ci przypomina, że miałaś wyjść za mąż. Tyle. Proste.

Gość ttttttttt
Acha - nie miałaś wyjść za mąż. Sorry. Myslałam, że miałaś wyjść za mąż i śniła ci sie suknia ślubna jak sie zakochałaś w innym.

Gość ttttttttt
A no to się dosyć mocno zakochałaś albo chcesz wyjść za mąż. Jakoś podświadomie? Nie wiem. No albo on, ale jak nie dzwoni...to wątpliwe.

Gość mariolllkaaaa
fajnie by było jakby sen z Jezusem odnosił sie tez do mojego życia uczuciowego, jak myślicie możnaby to podciągnąć pod te sferę też czy nie? A sytuację mam raczej beznadziejną

Gość ttttttttt
No chyba, że chcesz do zakonu iść... lepiej nie mieszać surowego spojrzenia wodza z jakimiś miłostkami głupimi. To zawsze tyczy poważnej materii. No ale ludzie kombinują sobie po swojemu. Nie wiem. Ja bym na tej komendzie była uczciwa. Od tego bym zaczęła.

Gość ttttttttt
Może będzie nieciekawie na tej komendzie i tyle. Nie wiesz przecież co cię tam spotka. Może będzie nieprzyjemnie?

Gość ttttttttt
weź sobie załóż tam ten medalik, który ci się przyśnił. Może nie bedzie tak źle wtedy? Nie wiem.

Gość ttttttttt
Może tez masz być surowa? I w razie co popatrz się też tak jak on na policjantów. No bo co jeszcze. Może z serii "debilne pytanie" sprawy finansowe to uważaj bo w kryminale skończysz. Widać że masz w głowie ptasi móżdżek trochę... suknie ślubne, Jezus, policja... nie za dużo tego?

Gość mariolllkaaaa
wiem, to prawda mam trochę ptasi móźdżek, hehe, myślałam o tym, żeby założyć krzyżyk