Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolllkaaaa

Snił mi się Jezus jak

Polecane posty

Gość ttttttttt
Idź na mszę daj jakąś za takie ostrzeżenie i zawsze pamietaj w modlitwie o tych, których nikt tak nie ostrzegł.

Gość zwyklyczlowiek
Ludzie Matka Boska mi się śniła,ale... ukrzyżowana... Co to może oznaczać? Dodam,że jestem bogobojny i o Bogu dużo myślę,ale tewgo snu po prostu się przestraszyłem.

Gość zwyklyczlowiek
?

Gość zwyklyczlowiek
Nikt nie miał podobnego snu?

Gość prrawdziwaowieczkabozzza
To tttt to chyba moje wpisy. Maryja nie była ukrzyżowana - jak Ci się śni coś takiego to chyba... przesadzasz. Cokolwiek to oznacza. Może powinienś się pomodlić do Pana Jezusa jakoś ...no do np. ran Chrystusa, że to on był ukrzyżowany a nie Maryja. Za bardzo się przejmujesz kobietami - tyle to chyba oznacza. A przecież żadna na krzyżu nie umarła, a nawet jeśli to świata nie zbawiła. Cos w tym sensie pasuje Ci? Przeceniasz kobiety i tyle. I nic dobrego z tego nie będzie bo niby co? Pasuje?

Gość prrawdziwaowieczkabozzza
Nie doceniasz po prostu Chrystusa i tyle. Pasuje? Napisz.

Gość zwyklyczlowiek
Dzięki za odpowiedź. Tyle, że ja doceniam Chrystusa, jestem bogobojny,ale pomodlę się dzisiaj jak zwykle plus do ran Chrystusa. Co do kobiety... Zastanowię się nad tym;)

Gość gość
Gdy byłam niemowlakiem zmarł moj ojciec, moj brat miał wtedy dwa latka. Po jego smierci siostrze ojca, a mojej cioci przysnił sie Pan Jezus stojący na naszym podwórku i trzymający mnie i brata w ramionach. Chcę wierzyc, ze On nad nami czuwa.

Gość gość
Jakbyś była wychowywana w innej kulturze w innej wierze i od dziecka indoktrynowana np .gdybyś urodziła się w Afganistanie albo Arabii Saudyjskiej to śnił by ci się Allach.

Gość gość
Gdybyś urodziła się w starożytnej Grecji śnił by ci się Zeus.

Gość martyna 33
Gosc 18.42 Twoj brat jest w niebie. A Ty chcac sie znalesc tam gdzie jest brat, powinnas swoje zycie w modlitwie oddac Je.zusowi. Bo Jez.us jest jedyna droga doBoga

Gość gość
Nawróć się. To może oznaczać, że jesteś na drodze do piekła.