Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem puree z torebki

Półtora roku po rozstaniu i dalej sama, porażka.

Polecane posty

Gość icja
i ze mną to samo - za mna tez nie biegaja i nie zauwazylam aby jakis przyczepil sie do zderzaka w moim samochodzie :) ale jesli bede chodzila tylko do pracy, szkoly i siedziala w domu to nikt nie zapuka do moich drzwi i o reke nie poprosi. czas to zmienic, trzeba sie tylko zastanowic w jakim kierunku uderzac.... musimy wziac sie za siebie... naprawde, innego rozwiazania nie znam.

Gość icja
dzinek - wlasnie powoli zmieniam swoje nastawienie i probuje przekonac dziewczyny, moze Ty nam podpowiesz gdzie szukac facetow?

Gość i ze mną to samo
a ja już nie wiem czy oni są warci :O i znowu przechodzic zalamanie po kims kto cie zostawi? sory, ale ja jestem taką pesymistką w tych sprawach, i nawet nie mowie, ze nikt sie nie zainteresowal, ale nie taki z kim ja bym cos chciala, z kolei jak ja bym pewnie czegos chciala to mnie by olali :O

Gość tas000
Samotność coraz bardziej Ci doskwiera? Czujesz, że nadszedł czas na miłość i spotkanie z kimś wyjątkowym? Może właśnie dziś odmieni się Twoje życie. Nie zwlekaj! http://iduo.pl

Tak, mam dopiero albo aż 23 lata:D Fakt, w sumie sama jestem krótko ale coś sie nie kroi żeby kogoś poznac... POznawał facetów przez internet, a najlepsze było, to że trafiali mi się albo po rozwodzie albo z dziećmi:O Szczerze to ja nie wiem gdzie mozna poznać kogoś fajnego, ja to wszedzie wychodze- praca, uczelnia, knajpy ale nie ma nikogo ciekawego. Jak to napisała koleżanka wyżej najlepszy towar juz przebrany:) a niechce sie zadowalać byle czym, byleby zakleic pustke po exie:O

Gość no to ja troche optymistycznie
napisze, ze rozstalam sie z narzeczonym w maju 2007 ja bylam wyprana z uczuc, w sumie 4,5 roku zwiazku, pozniej wdalam sie w romans czysto lozkowy, mial to byc uklad, ze samo lozko, no ale facet sie zakochal i trzeba bylo zwiazek zakonczyc, spotykalismy sie 6 miesiecy, pozniej stwierdzilam, ze musze odpoczac i prawie rok bylam sama, z jakimis epizodami spotykania sie na jedna 2 randki. rodzina podlamana bo 27 lat a tu sama i nie szuka... aktualnie od prawie 3 miesiecy jestem znowu szczesliwa, zakochana i planuje przyszlosc majac u boku ukochanego faceta. nie wierzylam ze jeszcze kiedys zaufam facetowi. a ten mnie oswoil i sprawil, ze mam motylki w brzuchu.

Gość dfgsdgsfg
pupupupupupupupu moze sie przyda ;)

Samotne królewny czekają na ksieciz bajki,bo tamten nijaki,tamten brzydal,ten zapchaj dziura, tamten nie myjenóg itp.nienokurwa pięknie -wiecie co czekajcie dalej,a bymmiałnieziemskiubaw jakbyście nikogo nie znalazły:P stare pruchna w opakowaniu dwudziestoparolatek -zajeboza:P

Gość niemamnie_niewiem
Półtora roku temu zostawił mnie mężczyzna, kochałam go, on mnie chyba tez. Nie wyjaśnił nigdy czemu mnie zostawił.Zostałam bez odpowiedzi i bardzo wpłyneło to na moje poczucie wartości. Najgorsze jest to, że nadal go kocham. Od marca wiem ze ma nową. Widziałam go z nią, i niestety wszystko do mnie wróciło, wszystkie uczucia, to że kiedyś było tak cudownie i to że mnie nie chciał. Czuje sie beznadziejna, nie dość dobra. Ogolnie jestem osoba dosc zamknieta w sobie i raczej niesmiala - nie wiem gdzie moglabym poznac kogos nowego, zycie ciagle kreci sie wokol studiów i pracy. Chyba nie potrafie robic dobrego pierwszego wrazenia, poderwac faceta, moze nawet tego nie chce. Chce tego jednego, tylko to juz niemozliwe. W srodku cos peka, jak mysle ze on jest zakochany, ze juz mnie nie potrzebuje i nigdy nie spojrzy tak jak kiedys. Przykre jest to, ze nikt sie mna nie interesuje, mimo ze na codzien staram sie nie byc \"zdolowana\" i wychodzic do ludzi z usmiechem na twarzy. Tkwie w tym jednym uczuciu i nie wiem kiedy sie wygrzebie z dołka. Nie wiem jak to wszystko odkrecic :(

Gość gość
W moim przypadku przezywałam traumę, bo uwierzyłam w jego uczucia, a on cały czas powtarzał że mnie kocha i jestem dla niego najwazniejsza. Oczywiście mieliśmy pewne problemy jak w każdym związku, ale za każdym razem szybko z nich wychodziliśmy. Ale w końcu gdy już planowaliśmy slub on odszedł. Czułam jedną wielką pustkę. Przez pierwsze dni nie wstawałam z łóżka. W Internecie trafiłam na stronę http://urok-milosny.pl i zdecydowałam się spróbować, wszak nie miałam przecież nic do stracenia. I zadziałało, on znowu jest ze mną i prowadzimy szczęsliwe życie.

Gość gość
Po co ci kolejny, który Cię będzie oszukiwał. Mi też w oczy gadał jak Tobie, że chce ślubu a nie chciał. Po co im żona jak wszystko bez ślubu mają. Chcesz kolejnego kłamczucha?

Gość gość
Musicie byc niezle powalone skoro nie umiecie zyc bez bycia w zwiazku z mezczyzna

Gość gość
Spróbowałam uroku-miłosnego i ON wrócił!!! Zostawił ją, ale płaci alimenty na ich czwórkę dzieci :( Wsadźcie sobie ten urok głęboko w kafeterię.

Gość gość
Ile zapłaciłaś za ten urok miłosny ? :D

Gość Joanna1905
Kochane witam Was po 7 latach! Jak Was się życie ułożyło? Kochacie i jesteście kochane? Pozdrawiam :) Joanna

Gość kaaaasiiiaaa
Witaj, Ja wczesniej się nie udzielałam, ale jestem bardzo ciekawa jak Tobie życie się ułożyło? ;)