Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ela_512

miesiączka podczas stosowania tabletek

Polecane posty

Gość ela_512

Witam, mam problem i ufam, że możecie mi pomóc.. biorę tabletki od dwóch miesięcy i plamiła tylko w pierwszym miesiącu. teraz kończę już drugi blister, zostały mi dwa dni i pojawiła się miesiączka, która powinna zacząć się dopiero po odstawieniu.. Podkreślam, że to nie jest plamienie, tylko okres.. leci ze mnie jak z fontanny i ból brzucha jest nie do wytrzymania... Czy uważacie, że to jest normalne czy powinnam iść z tym do lekarza?

Gość anka159
a moze masz za slaba dawke hormonow? jakie bierzesz tabletki?

Gość ela_512
yasminelle...i zażywałam je regularnie, nie zapomniałam nawet o jednej..

Gość anka159
yasminlle ma najmniejsza dawke hormonow, moze one Ci cykli nie trzymaja? hmm. ale na bank zabezoieczaja Cie! ;) moze zadzwon do lekarza i powiedz, moze powinnas przyjmowac o wiekszej dawce. ja tez je stosuje i jestem przy 10 opakowaniu i powiem Ci ze ja caly zcas mam uplawy ale ja zawsze je mialam czy bralam tabletki czy nie

Gość gin i to zraz
Ja na twoim miejscu wybrałabym się do gina i to szybko. Może w trakcie stosowania pigułek miałaś tzw. grypę żołądkową i biegunka albo wymioty spowodowały, że tabletki się nie wchłonęły i nie działają. Możesz zajść w ciążę!! Poza tym z tego co wiem w trakcie stosowania tabletek anty normalne jest lekkie plamienie ale nie obfite krwawienie.

Masz źle dobrane tabletki, też tak miałam, brałam 8 lat anty i nieraz tak miałam, wtedy lekarz zmieniał tabletki, mówił, że po prostu są źle dobrane, bo każda kobieta jest inna.