Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXYZZ

O czym mogą świadczyć brązowe upławy?

Polecane posty

Gość XXYZZ

Nie mają żadnego zapachu. Nie mam też żadnych innych dolegliwosci, nic mnie nie boli. Nie stosuję żadnej antykoncepcji i nie współżyję. Z góry mówię że dzięki wielkie za komentarze w stylu "idz do ginekologa." To jest oczywiste, ale chciałam spytać czy może ktoś tak miał i co to było.

moze masz plamienia przed miesiaczka czy cos...ja mialam tak kilka razy i tez mialy cos taki kolor

Gość XXYZZ
tylko że to własnie nie jest przed miesiączką. Tzn przed tez było, ale teraz - po, tez jest.

Gość XXYZZ
No ale przecież mówię że miałam to i przed i po miesiaczce. Więc chyba jednak nie.

Gość xyxx
przed okresem zwiastun zbliżającej się miesiączki. po okresie resztki miesiączki w międzyczasie - plamienie owulacyjne.

Gość XXYZZ
Chryste. To jest logiczne. Ale nie powiecie mi chyba ze to jest normalne ze mam przed miesiaczka (przez kilka dni) i po miesiączce tez tak samo, kilka dni, albo nawet kilkanascie.

Gość xyxx
Wiesz co ???? Jak mamy ci podać diagnozę ??? Nie jesteśmy ginekologami !!!! IDŹ DO LEKARZA !!!!

Gość KRÓTKO - GINEKOLOG NIE GRYZIE

Gość popieram 3 powyzsze odpowiedzi

Gość XXYZZ
Za takie odpowiedzi podziekowałam juz na samym poczatku. Interesuja mnie opinie dziewczyn które tak miały i tyle.

Gość popieram 3 powyzsze odpowiedzi
Dziwna jestes dziewczyno.... Inna mogła mieć z takiego powodu a jeszcze inna z owego.. Ty możesz miec z całkiem innego. Nie zawracaj doopy tylko jak to jest dla ciebie OCZYWISTE to idź do lekarza

Gość mozesz zastosowac
No fajnie, ale dalej niczego nowego nie wnosisz :D

Gość do kogo to byo co
do kogo to było ?

Gość malalala09
tez tak mam i nie wiem co to jets tzn ja jestem przed okresem ale nigdy tak nie mialam, przed okresem bolal mnie brzuch i piersi ale takich upławów brudnych nie mialam:/ ide w nast tyg do gina:/

Gość najprawdopodobniej
są to zaburzenia w gospodarce hormonalnej, ja tak kiedyś miałam ale przykro mi, niestety nie pamiętam szczegółów i nie potrafię napisać o który hormon chodzi... Miałam bardzo nieregularne cykle i do tego to, o czym Ty piszesz - najpierw kilka dni brązowego plamienia, potem okres "właściwy" i znów te plamienia...przeciągało sie nawet do dwóch tygodni ;/ idz do ginekologa i zbadaj poziom hormonów...Mi to przeszło dopiero po urodzeniu dziecka.

Gość Aniołek888
hej ja też miałam ten problem, u mnie to jakoś samo sie unormowało, jedyne co mnie teraz niepokoi to plamienie po stosunku- zawsze na tydzień przed @ dlatego idę do gina:)