Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bissss

Dlaczego dzisiejsze Kobiety...

Polecane posty

Gość bissss

niestety w przeważającej większości są zimne, wredne i fałszywe??

Gość Kocham Cię Miśku
nie jestem zimna, wredna ani fałszywa

w przeważającej większości - z tym się nie zgadzam. Zawsze znajdzie się ktoś fałszywy, tak samo jak i znajdzie się kogoś uczciwego. Zależy na kogo się trafi ;)

Gość bissss
Nie wrzucam dlatego napisałem "w przeważającej większości" :) poza tym uważam, iż raczej "przeważająca większość" dzisiejszych facetów się ze mną zgodzi.

Gość zgadzam sie ...........
I do tego materialistki niestety

Gość najtingejl
Prosze nie uogólniać!

To ty jesteś nieśmiały. Przestań wpatrywać się w lustro i nie wierz oczom kobiety.

Gość bissss
Czy ja wiem czy mają powodzenie. Z początku wszystko wydaje się być idealne lecz z czasem właśnie wychodzi z nich taki mały demonek wredoty, zimnej i fałszywej i jak tu Kochać??

I tutaj jest sprawa dyskusyjna. Wszystko zależy od towarzystwa, w jakim człowiek się obraca. Znam ludzi, którzy tworzą krąg przyjaciół i każdy mężczyzna traktuje tam swoją dziewczynę jak prawdziwą kobietę i na odwrót: dziewczyny dbają o swoich chłopaków, nie odwalają żadnych szopek etc. ale znam też takie, gdzie faceci nie mają żadnych perspektyw na przyszłość, dzień w dzień balują i takie same kobiety sobie znajdują (są pojedyncze wyjątki z tego towarzystwa). i jeśli bym usiadła w towarzystwie pierwszym stwierdziłabym wówczas: ludzie potrafią być naprawdę w porządku - aż miło się z nimi spędza czas a jeśli bym usiadła w towarzystwie tych drugich: ale patologia.. dziewczyny takie, że pół dupy im widać spod miniówek, a faceci to totalne dno. więc wiesz.. to wszystko zależy od tego na jakich ludzi się trafia :) i od tego w jaki sposób się zostało wychowanych przez rodziców.

Gość yeti78
zle trafiasz poprostu albo takie przyciągasz.

Gość Bo tacy nas nauczyliście być
więc pretensje do swojej płci kierować prosze

kurde, każdy może mieć gorszy dzień - czasem jest się wrednym, bo np wstało się lewą nogą albo szef niemiłosiernie wkurzył Cię w pracy. Jesteś wiecznie uśmiechnięty? Zawsze potrafisz przytulić swoją dziewczynę?

Gość bissss
No właśnie ja odnoszę wrażenie, że ludzie jakoś w nie zawsze zależny od nich sposób się dobierają. Jak już trafi się normalny facet, co mu zależy i w ogóle normalnie traktuję Kobietę to ona zawsze mu coś wywinie i na odwrót i n rezultacie nigdy nie jest dobrze. Ale i tak z reguły to Kobiety są dzisiaj zimne i bez uczuć.

Gość bissss
No właśnie prawda jest taka, że zawsze potrafiłem przytulić swoją eks. Zawsze potrafiłem powiedzieć jej jakieś miłe słowo czy napisać coś specjalnie dla niej, bo wiedziałem, że tym ją uszczęśliwię, a z jej strony ciężko było nawet na jakieś czułe słowo od czasu do czasu, bo jak to powiedziała "a co mam cały czas Ci mówić jaki jesteś Kochany i cudowny??" No ręce opadają. Nie mam do nikogo pretensji ani żalu tylko piszę swoje uwagi.

Bisss. po gimnazjum zaczniesz inaczej patrzeć. Cierpliwości.

Gość zgadzam sie ...........
Zimne suki maja powidzenie buahahaha Chyba u dresow.

Gość bissss
I już się zaczynają komentarze takie jak ten powyżej. Gimnazjum to nie pamiętam bo ja z rocznika 82.

widocznie trafiłeś na taką, która nie potrafi docenić. Ale są takie, które potrafią docenić każdą chwilę spędzoną wspólnie, a takie miłe napisane czy powiedziane słówka są dla niej czymś wyjątkowym. Prawie każdy w życiu spotykał się z kimś, kto nie zasługuje na chociaż chwilę uwagi, nie mówiąc już o poświęcaniu się dla takiej osoby - życie, po prostu życie..

Gość bissss
No właśnie cały czas zadaję sobie pytanie dlaczego tylko dobrych ludzi spotykają złe rzeczy...i jakoś nie mogę znaleźć sensownej odpowiedzi...

Gość Alban
Oczywiscie najlepiej wszyscy sie wykorzystujmy, badzmy dla siebie zimni i wyrachowani a wtedy bedzie nam sie zylo lepiej.

Gość bissss
Alban...co racja to racja.

Masz 27 lat i nadal nosisz spodenki z napisem - "mam fioła na punkcie przedszkola" Kobiety nie należy oceniać, je trzeba traktować. Po ocenie wzrasta liczba samobójstw (mężczyzn)

wiesz.. czasami nie można pokazać innym jak bardzo dobrym człowiekiem jesteś. Dasz palca, a oni wezmą całą rękę :O fakt, ciężko w dzisiejszych czasach o kogoś uczciwego i dobrego, ale to się nie tylko tyczy kobiet.. to też problem wśród mężczyzn. dlaczego dobrych ludzi spotykają złe rzeczy? to może ja Ci odpowiem: bo Ci dobrzy ludzie najczęściej tyle razy dostali kopa od życia, że po prostu dorośli do uczciwego życia. Są doświadczeni przez życie i dzięki temu wiedzą co w życiu jest najważniejsze. Tak jest w 99% przypadków według mnie.

Gość bissss
Więc proszę podpowiedz jak Kobiety należy traktować, bo jeszcze do niedawna sądziłem, że spisuję się całkiem dobrze...

Gość Alban
"Kobiety nie należy oceniać, je trzeba traktować." Od kiedy ????

Gość bissss
Lasiodora Parahybana...a powiesz mi w jaki sposób mam nie pokazywać swojej Kobiecie jaki jestem dobry?? Mam być dla niej zły to też nie wyjdzie za dobrze. Będę za dobry to mnie wykorzysta, będę zły to też będzie źle więc gdzie tu złoty środek?? Jakim dziś trzeba być, aby mieć szczęśliwy związek?? A może niektórzy są stworzeni do bycia samymi??