Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda24krk

Byłam wczoraj na Marszu Tolerancji w Krakowie

Polecane posty

moge podac ci linka na definicje nie nowa i nie moja,jesli chcesz. bedzie bardziej naukowa,dokladniejsza i pelna profesjonalnych terminow,ale poza tym taka sama jak moja. dlaczego nikt nie doceni,ze naprawde sie staram przekonywac ludzi o odmiennych pogladach,bez wyzwisk,i zawsze gdy komus zabraknie argumentow to pisze cos typu hahaha zamiast odpowiedziec i odniesc sie.

Gość jak cie julek zapuszkują
to poznasz smak więziennej miłości, będziesz pedałował z innymi bandziorami, to nawet ciekawe że ci "twardzi faceci" którzy sie tak pedałów brzydzą jak trafia do więzienia odkleic sie od siebie nie mogą ja mam taka teorię że najgłosniej przeciwko gejom krzyczą kryptopedały które się dystansują żeby ich ktoś nie pokojarzył z gejami, taki kryptogejak cierpi bo z jednej strony ciągnie go do facetów ale z drugiej się boi co będzie jak sprawa się wyda JulekCezar lubisz chłopców no nie? to widać, słychac i czuć ty pedałku biedny :D

Gość do agais
Ta twoja definicja jest sztuczna jak cycki Dody. I co z tego, że sranie do buzi naraża na choroby? Wsadzanie penisa do odbytu partnera jest bezpieczna? Słyszałaś o czymś takim jak problemy ze zwieraczami i nietrzymanie kału? Zresztą to ciekawa definicja, że jeśli coś naraża podatków na koszty postacią wizyt u lekarza to jest krzywdzenie kogoś. Czyli gdyby w Polsce służba zdrowia była prywatna i każdy by płacił za siebie, to byłoby to normalne? :-D

jak cie julek zapuszkują-> uwielbiam pedałów szczególnie jak się pieką na wolnym ogniu :classic_cool: albo duszą pod przykrywką :classic_cool:

nie byloby normalne.bo dalej osoba srajaca drugiej narazalaby ja na chorobe,a osoba godzaca sie na to narazalaby siebie na chorobe. pisze to wszystko,bo jak ciagle powtarzam,geje nie krzywdza w zaden sposob siebie ani nikogo,a dewianci-tak.

odpowiedzialny seks analny nikogo nie naraza.zreszta wtedy i hetero go uprawiajacy byliby dewiantami,prawda?

musze wracac do pracy. zagladne potem nie odpowiem na nic napisanego po chamsku. na reszte postaram sie znalezc czas. narazie!

Gość daj spokój agais
to tak jakbys dyskutowała z nimi że Twoja mama nie jest za przeproszeniem k**** abo złodziejka albo kosmitka. ONI WIEDZĄ LEPIEJ i żadne argumenty do takich ludzi nie trafią bo są przepełnieni nienawiścią. To instynkt, prymitywne uczucie i nie dotrzesz do nich. Szkoda czasu.

Wiesz co Agais, nie wiem czy nie szkoda Twoich sil i nerwow na dyskusje, Polsce wciaz niestety potrzeba czasu, moze nastepne pokolenie bedzie bardziej liberalne i emaptyczne, bo to wciaz jeszcze tylko mysli o seksie analnym.

agais, dewiację można rozpatrywać również z punktu widzenia społecznego, poznając definicję dewiacji społecznej i normy będziesz wiedziała dlaczego nasze społeczeństwo nie aprobuje homoseksualizmu

Gość do agais
Ty naprawdę wierzysz, w to co piszesz? Bo mam wrażenie, że sama obrażasz w tym momencie swoją inteligencję. Zaciągnąłem ciebie w kozi róg, a ty nadal pogrążasz siebie w tym pieprzeniu o niekrzywdzeniu innych ludzi... Na tym kończę dyskusję, bo po raz kolejny się przekonałem, że z wyznawcami wielkiego pedała nie ma co rozmawiać, gdyż poziom ich argumentacja podbiega niemal pod sektę> 1. Argument pseudomedyczny 2. Powtarzać w kółko te same bzdury 3. Obrażać i rzucać obelgi Szkoda mojego czasu, na ta jałową dyskusję. Kiedyś się przekonasz, że pod ta ideologię pseudo-wyzwolenia homosiów stoi pewna grupa interesów, której zadaniem jest ogłupieniem społeczeństwa 🖐️

jak widać kółeczko się zamyka " nie tłumacz im , nie marnuj czasu bo nie zrozumieją naszej jednej jedynej prawdy, z czasem ich zindoktrynujemy " 🖐️ a jak nie to homofob ...

caly czas pisaliscie o homo jako dewiantach seksualnych,wiec odpieralam te ataki. ziutko,jesli pasujesz,przyznajesz ze nie sa dewiantami seksualnymi,mozemy przejsc dalej i popisac i dewiacji spolecznej. trzeba docenic osoby antyhomo,ktore normalnie dyskutuja,trzeba sie starac ich przekonywac. byloby wielkim krokiem naprzod gdyby tak wszyscy zaczeli rozmawiac,dowiadywac sie,MYSLEC zamiast wyzywac,gnebic i obrazac. dlatego nie przestane pisywac z ludzmi,ktorzy MYSLA nawet jesli sa antyhomo

Wiesz Juliusz, jakbym trafila do sredniowiecza to tez nie chcialoby mi sie tracic czasu na tlumaczenie ludziom, ze kobieta moze pracowac tak samo jak i mezczyzna, bo tez by mnie zasypali argumentami, ze to wbrew naturze i niemoralne.

do "do agais" nikogo nie obrazalam,ani razu argument pseudomedyczny? no chyba kupa w buzi moze spowodowac choroby,nie? i niby kiedy mnie zapedziles|as w kozi rog?

to zyj sobie w swoim "XXI wieku" ale nie narzucaj mi swoich nowoczesnych technologii bo odetnę dłoń toporem 🖐️

powtarzam sie caly czas,ale ty tez. tez zarzut mozna by postawic wszystkim. a cezar pisze tylko gdy ktos jest dla niego niemily,na zaden logiczny post w temacie jakos nie stawiasz kontrargumentow.

czasem mam wrazenie,ze wiekszosci ludzi nie zalezy na dogadaniu sie,kompromisie,ani nawet na przekonaniu drugiej strony do siebie. jakbyscie CHCIELI podzialow ,nienawisci ...

agais czy ty nie rozumiesz ,że po napisanych tutaj swoich teoryjkach jesteś śmieszna i ludzie mają tutaj niezłą zabawę z "atakowania" ciebie :D nikt cię już "na poważnie" nie bierze ja od chwili genialnych homo przestałem czytać twoje posty :D

Gość o jakim kompromisie mówisz
was trzeba leczyc jak chorych psychicznie. To będzie ten kompromis i dogadanie się.

agais, wrzuciłam Ci tę definicję, ponieważ Ty (oraz inni) za wszelką cenę starają się nam udowodnić że jesteśmy dziwni, nietolerancyjni i jesteśmy moherowymi beretami ponieważ mamy odmienne poglądy. poprosiłam Cie abyś odszukała definicję normy (widać się nie chciało), wtedy byś wiedziała dlaczego homoseksualizm jest uważana przez nas za nienormalne zjawisko. tolerancja, to trochę przereklamowane słowo, jeszcze trochę a pedofile będą dochodzić swoich praw (jak to próbowali w Holandii)

Gość polmops
Magda24krk Jestem lesbijką, fajnie było A możesz mi wyjaśnić, jaki cel mają publiczne parady zboczeńców?

Gość JESTEM DYSKRYMINOWANY
Homoseksualiści są nie tolerowani i dyskryminowani. Zawsze takie zdanie wzbudza we mnie radość. Otóż proszę państwa NIE! To MY jesteśmy dyskryminowani i nie tolerowani. Tak MY osoby które mają inne zdanie niż oficjalne stanowisko WHO na temat homoseksualizmu. Jesteśmy wyzywani od homofobów, atakuje się naszą wolność sumienia i wolność słowa. Próbuje nam się narzucić poglądy z którymi się nie zgadzamy. To się nazywa HOMOTERROR i MY ludzie którzy nie daliśmy sonie wyprać mózgów i wmówić że homoseksualizm to coś normalnego padamy ofiarą HOMOTERRORU. TO MY JESTEŚMY OFIARAMI I JESTEŚMY PRZEŚLADOWANI!

Gość świeta prawda
pedofile akatuja nas normalnych i wmawiają, że to oni sa normalni

Gość jebe to wszystko
Skończę tylko studia, popracuję trochę żeby odłożyć trochę kasy i adijos muczaczos... Wypierdalam z tej pojebanej Europy do Ameryki Południowej jak to zrobił pan Cejrowski. Niestety le tu nie da się już żyć. Ludziom się w dupach poprzewracało z tego dobrobytu.

Gość JESTEM DYSKRYMINOWANY
Homoseksualiści są nie tolerowani i dyskryminowani. Zawsze takie zdanie wzbudza we mnie radość. Otóż proszę państwa NIE! To MY jesteśmy dyskryminowani i nie tolerowani. Tak MY osoby które mają inne zdanie niż oficjalne stanowisko WHO na temat homoseksualizmu. Jesteśmy wyzywani od homofobów, atakuje się naszą wolność sumienia i wolność słowa. Próbuje nam się narzucić poglądy z którymi się nie zgadzamy. To się nazywa HOMOTERROR i MY ludzie którzy nie daliśmy sonie wyprać mózgów i wmówić że homoseksualizm to coś normalnego padamy ofiarą HOMOTERRORU. TO MY JESTEŚMY OFIARAMI I JESTEŚMY PRZEŚLADOWANI!

Gość ale tu głupoli
[[[Otóż proszę państwa NIE! To MY jesteśmy dyskryminowani i nie tolerowani. Tak MY osoby które mają inne zdanie niż oficjalne stanowisko WHO na temat homoseksualizmu. Jesteśmy wyzywani od homofobów,]]]] No to pomysl sobie że jakis Niemiec albo ogólnie Europejczycy ubzduraja sobie że ty jako Polak jestes gorszą nacja, gównem, smieciem i prawie zwirzeciem. Wbrew stanowisku ONZ, autorytetów, sądów, prawa. Będą cie bić, poniewierać, zgwałca twoja zonę bo to przecie "tylko polka". A jak powiesz że to nie w porządku to taki faszyta zacznie krzyczeć JESTEM DYSKRYMINOWANY!!!! zabrania mi się gardzic polaczkami, co komu do tego przeciez to ludzkie bydło, JESTEM DYSKRYMINOWANY... wiesz kim naprawde jesteś? głupią, nietolerancyjną, prymitywną świnią :) i nic ponadto