Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmammma

a co z meżem?

Polecane posty

Gość mmmammma

co zrobic, zeby sie nie oddalic? My NA PRAWDĘ mamy bardzo mało czasu dla siebie :( dwulatek w domu, ja w ciąży zagrożonej. On wraca z rpacy i zajmuje się domem. Ja wcześnie zasypiam, więc razem nic nie robimy... Ostatnio prawie nie gadamy (oprócz wymiaby informacji o peirworodnym i o tym co w domu jest do zrobienia). Nie przytulamy się, ani nie całujemy. On próbuje, ale ja nie chcę - denerwują mnie te gesty z jego strony! mam wrażenie, że robi to tylko dlatego, że chce seksu, a jest to ostatnia rzecz na którą mam ochotę... Jak tak dalej pójdzie, to wszystko popsujemy. Mowilam mu, ze dla mnie najwazniejsza jest rozmowa, ale jak juz mamy chwile, to on zawsze wlacza TV :(( nie umiem z nim gadac juz. przyznam, ze wrecz NIE CHCE MI SIE tego naprawiac....... jestme zmeczona, moje zycie sie wciaz zmienia, mam inen problemy :((

Gość diva line
A ja mam taki problem,ze wlasnie maz nie za bardzo ma ocote na seks,wiec daj mi namiary do twojego meza,ja sie nim zajme,jak mu luzy to bedzie mial ochote z toba pogadac

Gość mmmammma
o... dobry pomysl :)

Gość hehe mi też go możesz podesłać
;)