Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia z problemem

prosze pomózcie mi sie tam ubrac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dzadzudzi
jesli masz taka spodniczke to proponuje do tego jakas bluzke koszulowa, w kolorze wspolgrajacym ze spodniczka i juz masz stroj :)

Gość śliczna ta tunika z 1 linku
dzadzudzi :)

Gość śliczna ta tunika z 1 linku
a ta koszula z żabocikiem ---cudo wręcz :)

Gość shops first aid- MEGI
hej, jeżeli jeszcze jesteś to chętnie Ci pomogę. jeżeli masz odstające boczki i fałdki na brzuszku to najlepsza będzie tunika z draperką na biuście.... Jeżeli chciałabyś np. fioletową to żeby zamaskować boczki i brzuszek najlepsza będzie taka która będzie miała dwa odcienie fioletu... żywy ( jeżeli będzie znajdował się na biuście wtedy przyciągnie do niego uwagę) mniej intensywny powinien być na brzuszku. najlepiej jakby był na szyje ale z zakrytymi częściowo plecami, lub wcięciem w serek. Długość oczywiście za pupę. (świetnie pasowałyby do tego białe atłasowe spodnie, fioletowe buciki z odkrytymi palcami na średniej koturnie oplecionej pakułowymi warkoczykami i /zależnie od dekoldu/ fioletowe matowe korale zawiązanane na supełek na wysokości biustu.) jeżeli podobałoby Ci się coś takiego to napisz a podeśle jakieś linki do takich ubranek

Gość shops first aid- MEGI
dziadziudzi ta z drugiego jest świetna... chyba ją zalicytuję

Gość Julia z problemem
shop first obawiam sie ze białe spodnie są nie dla mnie. a co do bluzki to własnie o to mi chodziło szukam czegos najlepiej na szyje w zywych kolorach do tego buty z odkrytymi palcami jakiś naszyjnic itp. taki styl mi sie bardzo podoba ale nie wszystko mogę załozyc a największy problem mam z bluzkami. np ta ktora akurat mi sie podoba jest obcisła na brzuchu lub za krótka a taka która pasowalaby mi jest albo brzydka albo w czarnym kolorze a przeciez nie mogę być cała na czarno. rozważam jeszcze opcje spódnicy którą juz mam i to tego jakaś bluzka w stylu linków które podała dzadzudzi ale chyba spodnie+fajna bluzeczka chyba bardziej by mi odpowiadały