Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwakitojaki

szukam dziewczyny musi byc odludkiem i byc strasznie ponura

Polecane posty

Gość dziwakitojaki

Sam jestem taki wiec tylko z taka sie dogadam

Gość pólsierotka Marysia

Gość Watashek
to weź moją teściową, jest strasznie ponura, kiedyś opowiedziałem jej żart o teściowych a ona powiedziała "gdzieże moja córa łoczy miała co za takiego idiotę wyszła"

Gość dziwakitojaki
przedzial wiekowy19-22 lata

Gość a chłopak moze byc
bo jestem chetny

Gość dziwakitojaki
może o ile założy perukę i będzie mówił cienkim głosem

Gość hbvcb
to ja jestem odludkiem i malo sie usmiecham i szukam szczescia :P

Gość dziwakitojaki
na serio pytam bo nigdy takiej dziewczyny nie spotkałem i watpie czy taka istnieje, musi byc malomowna, spokojna i nie moze byc imprezowiczka

Gość taka sobiejest
postanowilem sobi ze bede codziennie odswiezal ten temat az ktos sie znajdzie

Gość ja jestem zakompleksiona
nie lubię ludzi, ale sporo gadam, no i mam troszkę poczucia humoru. a wśród ludzi to jestem wesołkiem. chyba nie twój typ...

Gość solpadeine
Nie jestem zakompleksiona, ale jestem odludkiem, nie imprezuję- bo nie lubię. Moje poczucie humoru to głównie ironia i sarkazm, stąd pewnie fakt, że oglądam głównie komedie Woody'ego Allena, gdzie główną atrakcją jest czarny humor, i najczęściej niezbyt fortunne zakończenie. Swoją drogą dziwny ten temat. Dodam jeszcze, że mnóstwo ludzi choruje na znieczulice, co jest cholernie odpychające i wkurzające dla ludzi wrażliwych (tj. ja sama).Poza tym to piętrzące się wrażenie, że jest się z innej epoki.

Gość amdjm
Weź człowieku ogarnij się, co będziesz z taką laską robił? Będzie ponurzy siedzieć i narzekać na cały świat? Nie marnuj życia, weź lepiej poszukaj sobie kogoś kto Cię w ciągnie do otoczenia albo sio do psychologa : p Ps. Ten tytuł mnie rozwalił xD

Gość mental cut
amdjm ma rację, ja w realu jestem takim odludem i ponurasem i nie potrafię się dobrze czuć przy podobnych do mnie, lubię wesołków, rozmawia mi się z nimi bez stresu

Gość mnbdsfgccc
autorze , takie dziewczyny istnieją. ja np. oraz cale stado dziewczyn chorych na fobie spoleczną na przyklad. kiedys napisalam topik o tym ze jestem taka i mam z tym rpboelm, napisalo sporo dziewczyn ze maja tak samo.. wiec wiesz.. nie spotkasz takiej bo siedzi w domu.. a jak np cudem jakism jednak ja spotkasz to nie bedzie chciala z toba byc bo bedzie uwazala ze nie jest warta niczyjej milosci, bo co ci moze zaoferowac? nic.. tak wiec tak to jest. takie dziewcyzny istnieja ale nie spotkasz ich. wiec lepiej daj se spokoj..