Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posluchajcieMnie

dziewczyny poradzcie, czy to ciąza?

Polecane posty

Gość posluchajcieMnie

4 testy.2 pozytywne, 2 negatywne. Pozytywne firmy pre test. Bol brzucha (w dole) bol i klocie jajników, wczoraj dziwne zawroty głowy,odbijanie,sennosc(odstawiłam jakis czas temu kawe)no i bóle głowy czy to ciaza? aha i wizyta u lekarza w tamtym tyg-nic nie widzi jeszczce do zaplodnienia moglo dojsc 1-2 maja

Gość hmmmmhmm
zob badanie beta hcg - bedziesz wiedziala :) u mnie testy nie wychodzily a bylam w ciazy ,..,

Gość saleminka8
jeśli najpierw robiłaś i wyszły negatywne a potem te pozytywne to ciąża,ale beta hcg jest już 100% pewności

Gość Ollalaaa
Dziewczyny, prosze o pomoc.! Zdecydowałam się napisać na forum, ponieważ już nie wiem co mam robić ... ...i pomyślałam, że mogłybyście mi pomóc, gdyż jesteście starsze i bardziej doświadczone... Ja niestety mam dopiero 17 lat i obawiam się, że mogę być w ciaży. Od ponad roku mam stałego chłopaka i kocham się z nim, zawsze było to robione z zabezpieczeniem (prezerwatywa), lecz ostatnio niestety nas poniosło i kochaliśmy się bez żadnego zabezpieczenia, lecz nie trwało to długo, około 5-10 min, gdyż w pore się opanowaliśmy, chłopak nie miał wytrysku. On twierdzi, że do niczego nie doszło, wie o śluzie, który wydobywa się wraz z plemnikami przed wytryskiem, ale jest pewny tego, że nawet nie zdążył się wytworzyć przez tę chwilę ... Chłopak ma 22 lata, jest bardziej doświadczony ode mnie. Ostatnią miesiączkę miałam 13.05. Tym nieszczęsnym dniem był 1.06. Cykle mam dość nieregularne Luty : 24 Marzec : 28 Kwiecień : 24 Maj : 30 Z moich takich niedoświadczonych obliczeń, wyszło, że ten trefny dzień to ostatni dzień płodny. Objawów jako takich nie mam, ...prócz tego, że czuję sie ociężała, ciągle zmęczona-senna,kręgosłup, głownie w okolicach nerek boli, brzuch, w okolicach podbrzusza boli. Apetyt mam raz taki raz taki, czasami mogłabym jeść i jeść, a czasami nie mam ochoty przez cały dzień nic nie zjeść (ale wydaje mi się, że u mnie to normalne, na codzień), a także zaledwie pare razy zdarzyło mi się, że nie dobrze mi było. Temperature mam 37.2 i utrzymuję się od dnia kochania się do teraz (jestem zdrowa). Śluz obecnie mam taki kremowo-żółty. Możliwe, że są to objawy nadchodzącej miesiączki, ale mimo wszystko panicznie boję się, że to mogą być objawy ciąży ... Wiem, że jestem młoda, nie powinnam się jeszcze interesować takimi rzeczami jak sex, ale jednak zdażył mi się ... Teraz ponosimy konsekwencje, wraz z chłopakiem, że nie uważaliśmy i bardzo się boimy. Więc proszę, nie oceniajcie mnie (nas), lecz chciałabym was poprosić o pomoc. Jestem w ciąży, czy jednak jest szansa, że nie jestem ?? Jak myślicie ??

Gość do Ollalaaa
Jasne że możesz być w ciąży. Tylko jeszcze tego nie można stwierdzić, za ok. tydzień zrób test, jeśli wyjdzie negatywny to powtórz kilka dni później.