Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropla deszczuuu

On patrzy na inne.. a mnie coś trafiaa !!!!

Polecane posty

Gość genowefa29
A co powiecie na szczerosc mojego faceta? Powiem ze wszystko jest ok miedzy nami poza jedna sprawa, nasze zycie intymne jest super rowniez, bedziemy mieli dziecko... No ale do rzeczy, jak tylko zaczelismy byc ze soba, sypiac to on mi powiedzial ze wszedzie widzi ladne, seksowne dziewczyny ale od razu przypominam mu sie ja, jak mowil, ech. Wytlumaczyl to tak, ze to dlatego ze zaczal byc aktywny seksualnie bo przede mna byl troche sam. I wogole on mowi mi ze jak widzi jakas ladna dziewczyne to mysli poprostu ze jest fajna, itd. On tego przede mna nie ukrywa. Powiem szczerze ze jest za mna, mowi ze mnie kocha, ze ja jestem najlepsza itd ale ja coraz czesciej mysle o zakonczeniu tego zwiazku. Ciaza nie jest dla mnie problemem, mam zamiar urodzic dziecko a potem zobacze co dalej. My od poczatku stawialismy na szczerosc i ja wole szczerosc niz klamstwo ale ta kwestia troche mnie przerosla. Jest to dosc delikatny temat. Ja wiem, ze jak z nim nie bede to nie bede z zadnym innym bo tam nie ma normalnego faceta na tym swiecie. Albo znajde sobie niewidomego i problem bedzie kurwa z glowy, hahahahahaha, pozdr. Wsumie to dobry pomysl jest :)

Gość kocham wiec nie zdradzam
Moj maz nie gapi sie na dziewuchy, przynajmniej nie przy mnie.

Gość matka polka niemodna
taa wasi mężowie sie nie gapią :D i też nie masturbuja przed kamerkami :D

Gość bajeruje za plecami żony!!
i też wasi meżowie tez nie obdarowują za waszymi plecami pieknych bizuterią :)) trzeba być asertywna ! bo inaczej na siłe do łózka by zaciagali :P otwórzcie oczy

Gość genowefa29
Ale gdzie tu jest w takim razie szczere uczucie do kogos? Ja to mojemu nawet raz powiedzialam, ze moze isc i sypiac z innymi jak tak lubi patrzec na inne i podziwiac to niech idzie robic wiecej jak moze a on na to ze on nie jest zainteresowany otwartym zwiazkiem ze on chce byc w zwiazku pelnym milosci i zaufania, heh. Ciekawe?

Gość co tu gadaćdfghj
nie bierzcie tylko ze swojego rewiru :D g

Gość coew34r5t6y tu gadaćdfghj
hej gen co ty z siebie robisz :D hehe

Gość ciiekawy temat
:)

Gość gość
ja tak nie potrafie..zawsze się od niego odsuwam jak się popatrzy na inna;(

Gość gość
Moja dziewczyna ma z tym problem, terroryzuje mnie a t mnie strasznie od niej odpycha uwielbiam patrzyc naa ladne dziewczyny. Jak tak dalej bedzie mnie kagancowac to ja rzuce.

Gość Wcaleniezdradzona
Wszyscy którzy twierdzicie ze jest to normalne ze wasz chlopak facet czy mąż ogląda się za każda na ulicy świadczy o tym ze nigdy nie zostaliście skrzywdzone i nie czujecie tego ze takie zachowanie może w przyszłości doprowadzić do zdrady ze strony partnera. Nie mogę zrozumieć jak ktoś może sadzisz ze to jest normalne ? Przecież ty się starasz wyglądać dla niego idealnie Ubierasz się ładnie ,dbasz o makijaż o swoje ciało. Wszystko robisz dla niego tylko po to aby usłyszeć ze jakas na ulicy jest fajna ,albo ze ma fajne cycki. Traktuje cie się dziewczyny ponizajaco sadzać ze takie zachowanie jest u chłopa normalne . Wiadome żyjemy w czasach gdzie cycki są na wierchu wystają d**y ale nie musimy zgadzać się na takie zachowanie. Prawdziwy mężczyzna kochający swoją żonę bądź dziewczynę nie powinien patrzeć na inne a już wogole ich komentować nie mówię tutaj o sytuacji kiedy dzieje się w twoim towarzystwie lecz ogólnie nie powinien sie tak zachowywać. Jaki sens z patrzenia na inne ? Czy może zacznie cie bardziej kochać jak napatrzy się na inne? A może twoje wady które zaakceptował podczas gdy zaproponował wspólne bycie ,może te wady będą teraz zaletami? Bo wyobrazi sobie twój mały biust jako giganta z ulicy którego widział właśnie nie długo przed chęcią na seks z tobą. Niestety drogie panie ale uważam ze nie ma cie do siebie za grosz szacunku pozwalając partnerowi patrzeć na inne sadzac przy tym ze tak musi być. Nie wcale tak nie musi być każdy kieruje swoim życiem i wybiera dla siebie co najlepsze. Załóżmy ze jesteś w ciazy będzie cie mieć wspólne dziecko i ty siedzisz w domu z ogromnym brzuchem bez makijażu w dużych ciuchach i twój męższczyzna Wraca z pracy i opowiada jaka fajna kobietę widział dzisiaj w pracy ze dołączyła do jego zespołu i opowiada ci o niej jak o kimś idealnym co czujesz ??? Siedząc na kanapie z brzuchem? Czy nadal czujesz ze ciebie tylko kocha i ze tylko ty jesteś najważniejsza i ze normalne jest interesowanie się innymi? Oglądanie za nimi.moze teraz myślisz ze oglądanie się za innymi to nie zdrada. Skoro masz takie myślenie teraz to zobaczysz ze w przyszłości będziesz skrzywdzona I wtedy zrozumiesz ze na takie rzeczy nie przystaje się wcale.kiedys chłopak cie zdradzi poczuje swobodę i spróbuje czegoś innego. A ty ? Będziesz dumna z tego ze pozwoliłaś na takie niby normalne zachowanie. Dziewczyny nie pozwalajmy na to aby ktoś kto mówi ze kocha tylko nas patrzył za innymi dziewczynami nie pozwólmy zepsuć chłopaków na świcie.

Gość gość
Do autorki - bo wiesz, że cię nie kocha i w każdej widzisz te, do której może odejść, tym bardziej że wiesz jak z tobą zaczął związek szybko.

Gość ziutkamała
Witam. Mój facet to ciężki przypadek, że tak go określę. Mówi mi, że bardzo mnie kocha poniekąd to okazuje. Jesteś też zręczeni i za 2 miesiące bierzemy ślub. I wszystko byłoby pięknie jak w najlepszym filmie romantycznym, do momentu jak na horyzoncie nie pojawi się jasna lub siwa blondyna z włosami do ramion lub lokami. Wtedy ja przestaje istnieć i on gapi się na nią jakby zobaczył anioła, cud nad Wisłą lub samego Boga... Widziałam jak faceci gapią się kiedy zobaczą ładną kobietę lub taką w swoim typie, ale tak jak mój to robi przechodzi ludzkie pojęcie, jakby był jakimś amoku czy coś w ten deseń. Wiele razy głupio się czułam w takich sytuacjach bo niektóre dziewoje zorientowały się co jest grane. Rozmawiałam z nim o tym wiele też razy były też awantury, a nawet próbowałam odejść. Był płacz z jego strony, histeria, wypieranie się w żywe oczy itd...Ja uważam, że on mnie nie kocha lecz jest ze mną bo chcę zwyczajnie z kimś być nie chce być sam. Ja jestem ruda z długimi włosami i tak mi dobrze ...a on marzy o innej o blond-siwej lasce . Mówiłam mu, ze swoje marzenia trzeba spełniać i dążyć do celu...mówiłam, żeby mnie zostawił i znalazł sobie taką jaka mu się podoba. Bo do cholery po co się ma ze mną męczyć skoro może mieć tą wymarzoną. Co Wy na to ? Bo ja już sama nie wiem, ręce opadają...