Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciotella

co to za moda? ja bym sie z tymi ramionami na podworku nie pokazala

Polecane posty

Gość zajebisteeee
genialnne

Gość bo to nie jest na podwórko
wieśniaro jedna 😠

Gość tak właśnie
no a ktoś cię zmusza do zakładania tego?? Szczerze mówiąc nie kieruję sie modą tylko tym co mi się podoba. :)

szczescie nikt mnie nie zmusza i w zyciu tego nie zaloze! ale to jest po prostu brzydkie, chyba tylkodziewczyny slepo podozajace za moda zdecydowalyby sie na takie kurtki.

Mi tez sie to nie podoba, ale przeraza mnie co innego-mi by sie w te kurteczki poprostu cycki nie zmiescily :/ na kogo oni to szyja??na 13-latki?

wiecie co jest najgorsze? moja 14letnia siostra zapatruje sie na takie laski, a potem przy obiedzie wymysla,ze nie zje,bo przytyje...I nie ona jedna.Wszystkie jej kolezanki wygladaja jak fanki anoreksji, a te,ktore maja bardziej kobiece ksztalty sa wytykane palcami :/

a wszystko przez to ze media kreuja taki wizerunek. swego czasu czytalam gazetki dla dziewczynek typu bravo i prawie w kazdym numerze byly artykuly typu: cwiczenia zeby schudnac, dieta po ktorej zrzucisz kilogramy, albo pomozemy ci schudnac! a obok tego tytuly: badz piekna, zrob sie na rihanne itp. nic dziewnego ze dzieciom odbija...

wlasnie :/ masakra, zal mi tych mlodych dziewczyn,przeciez one nawet nie wygladaja zdrowo :/ moj kolega mowi,ze kobieta powinna miec cycki,na ktorych mozna kufel postawic i tylek,na ktorym mozna zaparkowac motor :p zart oczywiscie,ale tez jestem fanka zdrowych ksztaltoe(oczywiscie bez przesady) :)