Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość octan metylu

szczęśliwe singielki

Polecane posty

Gość octan metylu

Faceci to huje, lepiej być samemu, wtedy życia jest piękniejsze i szczęśliwsze! Wpisujcie się szczęśliwe singielki

Gość jestes moim zyciem
JA JESTEM singielka ale nie jestem happy😭

Gość octan metylu
Zawsze jak kogoś poznaję prędzej czy pozniej okazuje sie, ze to jakis glupi huj! Why????????? No Why?????????

Gość roonya
jestem singielka, staram sie byc happy , ale czasem jest cięzko... pozdrawiam Was wszystkie:)

Gość octan metylu
dzieki, jak fajnie miec pecha!

Gość lolobrygida eis
ja mam 20 lat i też jestem szczęśliwą singielką.nauczyłam sie zyc bez męzczyzn nie miałam ojca i wiem ze oni nie są do niczego potrzebni kobiecie.aby tylko przynoszą ból i cierpienie

Gość octan metylu
no wlasnie! nawet dziecko mozna wychowywac bezf aceta i spelnic sie jako matka!

Gość octan metylu
A z facetem nie mozna nic bo zawsze wtrąca wszędzie swojego brzydkiego chuja, zdradza, potem trzeba brac rozwod

Gość roonya
Czasem sie zastanawiam na ile nam "wpojono", że trzeba mięc faceta. Zauważam,że mniej płacze niz jak byłam z moim facetem a jednak czuję jakąś pustkę w środku...W dodatku kumpele wychodzą za mąż, dzieci itp...wcale mnie do tego aż tak nie ciągnie a jednak czuję się czasem zle , że nie mam tego kogoś...

Gość maciekx92
wiekszosc kobiet po prostu uwaza, ze bez faceta nie sa pelnowartosciowymi ludzmi xD

Gość maciekx92
zyjemy w spoleczenstwie patrychalnym, w ktorym kazdy powinien splodzic optymalnie wysoka ilosc dzieci i spelniac swe instynkty dla dobra ogolu ;]

Gość singielka najbardziej jest
szczęśliwa po wizycie u ginekologa, bo ktoś pogłaskał, ją po udzie i dupce.........no niech która singielka zaprzeczy......

Gość octan metylu
dokładnie faceci to trutnie potrzebni tylko do spłodzenia kochanego bobaska!

w pełni zgadzam się z każdym postem Szukanie... w tym temacie! od siebie tylko chciałbym dodać, ze kobiety w związkach z facetami często przybierają na wadze (u kobiet w związkach z kobietami nie stwierdzono znaczących wahań wagi)

\"czuję jakąś pustkę w środku\"- polecam wibrującego przyjaciela;)

Fryzjer. Ma takie sprawne, delikatne ale jednak pewne i meskie dlonie, ze az przechodzi prad, kiedy gladzi wlosy. Szczegolnie jak uzywa elektrycznej maszynki.

Gość octan metylu
nie masz faceta= nikt nie jest o ciebie zazdrosny, nikt nie namawia Cie do sexu gdy nie maszo choty, nikt Cie nie zdradza, ogolny brak prob;lemow, zlamanego serca

Gość moskwa
Macie racje :D Przynajmniej jest mniejsza konkurencja :P Bo ja nadal wierze w facetow, wiem ze istnieja normalne osobniki :)

"nie masz faceta= nikt nie jest o ciebie zazdrosny, nikt nie namawia Cie do sexu gdy nie masz ochoty, nikt Cie nie zdradza, ogolny brak prob;lemow, zlamanego serca" TO KWINTESENCJA KOBIECOSCI. nikt nie jest o ciebie zazdrosny = nikogo nie interesujesz nikt nie namawia Cie do sexu gdy nie masz ochoty = jak masz ochote,to tez cie nikt nie namawia, nie jestes pozadana nikt cie nie zdradza = tak, to jest duzy plus... do zdrady jest zdolny wylacznie facet, kobieta nigdy (zwlaszcza mezatka) Facet zdradza glownie...sam ze soba, takie sa fakty:) ogolny brak problemow = jak ze wszystkim (niemasz problemow w pracy jak nie masz pracy, nie masz klopotow z sasiadami, jak mieszkasz na pustyni, a sierotom rodzina sie do zycia nie wtraca) Zostancie same jeden dzien, jedyny - tak do konca... Tak, zeby ani przez chwile nie myslec o tym, jacy oni sa niepotrzebni. Tak, nie mowic o tym, jakimi sa sukinsynami. Tak, by nie cieszyc sie, ze ICH nie ma,tylko cieszyc sie wylacznie soba. Choc jeden, jedyny dzien. Ktorej sie uda - niech rzuci kamien.

Faceci to ch*je, lepiej być samemu, wtedy życia jest piękniejsze i szczęśliwsze! Wpisujcie się szczęśliwe singielki" oszukistka :P:P:P:P tylko nie wiem... kogo chcesz oszukac ? jak chcesz oszukać jak długo chcesz oszukiwać ?

Gość ncs
Szkoda ze takie przemyslenia jak autorka, maja zawsze osoby, ktore nie maja powodzenia u plci przeciwnej :o