Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niamana

Od jutra dieta 600 kcal i... 8 LITROW WODY DZIENNIE

Polecane posty

Gość
chyba Cię pogieło z tą wodą hiehiehie 8 l na dzień? Będziesz sikać dalej niż widzisz ;) minimum można wypić 3 l

Gość przeginasz nie tylko
z tymi kaloriami ale z wodą!!!!!!!!!!!! taka ilośc jest szkodliwa!

Gość julhiausiud
i 600 kcl??? glupota

Gość baaaaaaaardzo długi nick
i ruch 4 godziny dziennie koniecznie dodaj, aerobik, biegi, rolki, masz tyle możliwości:-)))

Gość nie da rady biegac
z takim wodnym balonem?:P:P:P

Gość bezsensowne
..picie 8 litrów wody w ciągu dnia..:p ...przecież to istne szaleństwo !!!!!!..wymagana dobowa ilość to 3 góra 4 litry :o ....i do tego 600 kcal - dziewczyno !!!!! czyżby to anoreksja ??!!!! ;o '-)

niby dlaczego szkodliwe? ja pije normalnie 4 litry wody i mi to nei przeszkadza, moze rzeczywiscie przesadzilam z tymi 600 kaloriami, ale chce wyplukac swoje cialo i przez jakies 4 dni czuc sie taka czysta... chce ta diete stosowac 10 dni

napewno nie bede jesc wiecej niz 1000 kalorii, bo naprawde od dziecka jem malo, zawsze jadlam duze sniadanie, obiad i kolacje, moje sniadanie nie przekraczalo 400 kalorii, obiad 500 a kolacja 100... wychowalam sie tak i poprostu dieta 1000 kalorii to dla mnie nie dieta

Gość bezsensowne
~~ Daria - piękny wynik wagowy !!..jak udało Ci się pozbyć tylu kilogramów?..czyżby jakaś dobra dieta?!..:p

Gość propan_butan
co to jest "waka startowa" w twojej stopce ??

o jeju z rozmachu zamiast g wpisalam k, zaraz to poprawie dzieki za powiedzenie mi tego, ja bym pewnie nie zauwazyla

Gość propan_butan
"napewno nie bede jesc wiecej niz 1000 kalorii, bo naprawde od dziecka jem malo, zawsze jadlam duze sniadanie, obiad i kolacje, moje sniadanie nie przekraczalo 400 kalorii, obiad 500 a kolacja 100... wychowalam sie tak i poprostu dieta 1000 kalorii to dla mnie nie dieta" i w jaki sposób tak się odżywiając przytyłas i teraz chcesz zrzucic, jak dla mnie troche dziwne :)

Gość toslawa antonina
poje..... was wszystkie;/ wazyysz 68 kg i dzieta 1000 cal?? boooze, glupie i puste dziewuchy;/ do nauki sie wezcie! Daria, podziwiam! super wynik

Gość
moja dieta to poprostu MŻ :) jem 2 posiłki dziennie; ŚNIADANIE I OBIAD, jak dopada mnie głód to zjem owoc, przeważnie to są jabłka i piję 2-3 x dziennie herbatę zieloną :)

Gość propan_butan
i diete szlag trafił :)

Ja i tak i tak bede stosowac ta diete, ona bedzie dla mnie bardzo korzystna dlatego ze mam atopowa skure = inaczej sucha, wygladam na bardzo zdrowa jak wypije wiecej niz 5 litrow, a jezeli uwazacie mnie za kompletna idiotke to prosze bardzo. Ale wtedy opusccie ten topic bo nie po to go otworzylam zeby mnie krytykowano. Rozumiem ze uwazacie ze to glupota 600 kalorii, ale jezeli jem wiecej niz 1000- 1200 to poprostu tyje.

Gość propan_butan
to moze cos z tarczycą masz, że tak tyjesz, niedoczynność tarczycy dokładniej

Gość asdasdas
nie przyłączę sę bo to głupota.

Gość propan_butan
600 kcal to zdecydowanie za malo, metabolizm zwalnia, pomysl o diecie 1500 kcal plus intensywne, systematyczne ćwiczenia

Gość jestes gupia

dobrze zostawmy ten temat 600 kalorii, to juz moja sprawa czy bede tylke jesc czy nie, proponuje te 8 l.

i prosze mi nie pisac ze jestem glupia wole zebyscie juz nic nie pisali

Gość toslawa antonina
mam nadzieje ze sie zaglodzisz na smierc;/ glupie dziewuchy;/

Gość
A Ty jeszcze głupsza skoro życzysz jej aby się zagłodziła na śmierć-Nie życz nikomu, co Tobie nie miłe... :/

o jezu co zazdroscicie poprostu kobiecie ktora schudla tak latwym sposobem? ciekawe kto sie bedzie tak usmiechal jak sie dowie ile schudlam - A jezeli nie schudne to ok., bede sie codziennie wazyc. zobaczymy kto bedzie tutaj taki madry

Gość toslawa antonina
jaka zazrdrosc? glupota;/ dlajesz przyklad wszystkim mlodym laskom jak sie odchydzac, a pozniej wszyscy sie dziwia skad anorekcja;/