Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy szczęściara to się okaże

Trafił mi się przystojny, dziany i bardzo inteligentny facet...

Polecane posty

Jak go wokół siebie okręcić, żeby świata poza mną nie widział? Już jest mną zauroczony, ale ja chce żeby żyć beze mnie nie mógł :)

Gość KamaONA
Jeżeli wymieniłaś po koleji wartość jakimi się kierujesz w doborze faceta...to najmniejszychszans na okręcenie go wokół palca nie masz:)

Gość podpowiedz
lecisz na kase gowniaro!!!! inteligenty to chyba nie jest skoro wlasnie ciebie wybral ....to co piszesz.....zalosne.....

Nie, dla mnie na równi ważny jest wygląd i inteligencja, a to czy ma kasę, to mnie mało interesuje. Piszę tylko, że taki akurat mi się trafił.

Gość masz chyba niewiele
lat dziewczynko, kogo to ineresuje? po co o tym piszesz? Zrób wszystko,żeby to ON SAM CHCIAŁ z tobą być - bez okręcania:(

Gość możesz wszystkie dobre rady
tzw doświadczonych o kant siusiaka rozbić. Najważniejsze jest o aby zaiskrzyło między wami, a przystojny, przejściowe, inteligentny, widzisz więcej i subiektywnie, dziany, tzn bogaty jeśli w długi w banku, to współczuje. Jeśli bogaty a nie będzie między wami iskry Bożej, to będziesz miała kasę na kochanków, albo wódeczkę i odwykówkę, albo na lekarza od depresji i na leki antydepresyjne.

Gość dziany to pojęcie wzgledne
dla jednych bedzie to milioner a dla innych kierownik budowy z pensją 6500 brutto.

z takim podejsciem "ale ja chce żeby żyć beze mnie nie mógł " to jesli jest inteligentny to tylko kwestia czasu az sie zorientuje czytaj opadnie chemia i wtedy da noge