Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra4444444444

usuwanie tatuazu

Polecane posty

Gość gość
Ja usuwalam w UK, nie chciałam usunąć calkowicie tylko trochę rozjaśnić i to było 5 sesji po 20 funtów. 1500zł za jedną sesję to trochę drogo, zwłaszcza, że potrzeba 8-10 żeby tatuaż zniknął.

Gość Flambois
A kojarzycie może gdzie usuwają tatuaże w Krakowie? Mam jedną pamiątkę z młodości której chętnie bym się w końcu pozbyła

Gość Gerberka22
sprawdź sobie vesune bo tam mają dosyć porządną laseroterapię. Nie kojarzę tylko czy akurat ten konkretny zabieg

Gość gość
Kochani ja probowalam 2lata laserem usunac z nadgarstka potem skinial i jestem zalamana tym Skinialem bo juz ponad 2 miesiace a sa okropne blizny:((( teraz mysle o usunieciu chirurgicznym bo juz wole miec blizne po szwach niz te po skinialu jakby mnie ktos poparzyl czerowne okropne.. nie polecam!!! i co to za gadanie ze jednemu sie wgoi a drugiemu nie to co idziesz na to jak na loteriee masakraaa

Gość gość
Miracki bylma tez bo widzialam w tv i myslalam ze jest nadzieja a potraktowano mnie okropnie. Najpierw powiedziano ze mam zaplacic 500zl za tatuaz 5cm kw. a porem ze 900zl. Obsluga zero aparycji, glupie spojrzenia a poza tym juz jestem obyta w laserach i zrobili mi najsłabsza sila lasera po to zeby chodzic tam w nieskonczonosc i wydawac po 900zl za kazdym razem. dodam ze po jednym zabiegu zero roznicy w tatuazu... strata pieniedzy..odradzam!!!

Gość Flambois
I to rzeczywiście jest takie skuteczne? Ile zabiegów musiałabym zrobić że to usunąć?

Gość Poighjyxn
Ja usuwam teraz tatuaż na plecach. Zrobiony 10 lat temu w profesjonalnym studio. Czarny. Po wizycie wstępnej, pani kosmetolog oglądała go z każdej strony i po zamierzeniu go(15na18cm) wyceniał usuwanie na 850 zł za jeden zabieg. Powiedziała że przy takim dużym, ciemnym, czarnym tatuażu będę potrzebować plus minus 5-6 zabiegów. Jestem po 2 i tatuaż jest już w kilku miejscach praktycznie blady. Kontur całkiem znikł. A sam tatuaż jest tak jakby średnio szary a nie ciemny czarny. Jestem dobrej myśli. Jak płaciłam za zabieg to wykupiłam od razu karnet na 6 zabiegów Dostałam -20% zniżki. Czyli 680 zł za jeden zabieg. I 7 zabieg dostałam gratis. Usuwam najnowszym laserem q-switch nd - yag. Strasznie boli. A za pierwszym razem miałam pęcherza i krew leciała. Odradzam każdemu robić tatuaż. Ja zrobiłem wiele lat temu bo były takie modne a później się go wstydziłam.. Mam nadzieje ze pozbede się tej kupy z mojego ciała

Gość gość
ja to bym odradzala robienie sobie tatuazy ktore potem nazywamt kupa...

Gość gość
Ciezko zgodzic mi sie z opinia kogos wyzej odnosnie kliniki miracki. U nich mialam usuwany tatuaz i jestem zachwycona. 5 zabiegow mialam, teraz jestem jakies 3-4 miesiace po i juz praktycznie nic nie widac. Potraktowana bylam milo, wszyscy o mnie dbali, pełna kultura. A co do cen, to na stronie jest cennik i mozna sie z nim zapoznac, tajemnic nie ma.

Gość gość
Potwierdzam , że laser q switch jest najkuteczniejszy jesli chodzi o usuwanie jak u mnie makijażu permanentnego brwi. Brwi robilam z 5 razy jesli chodzi o makijaz. Jednak przestal mi sie podobac i postanowilam go usunac. Bardzo mi sie nie podobały moje brwi. Teraz moge zrobić sobie ładniejsze.

Gość duszka33
ja usuwałam w Klinice Miracki - bardzo ładnie mi to zrobili, delikatnie, nic nie widać. co prawda wiadomo że musiałam miec parę zabiegow ale opłacało się!

Gość gość
Moja koleżanka usuwała swój tatuaż z młodszych lat u http://www.studiobednara.pl/ metodą laserową. Właściwie teraz nie ma śladu po tatuażu.

Gość gość
A czy słyszeliście o metodzie R20. Czy rzeczywiście jest skuteczniejsza niż zwykłe usuwanie tatuażu???

Gość gość
Witam ja jestem po usuwaniu chirurgicznym koszt duzo mniejszy niż laser , laserowo byłem na 15 wizytach i tylko stało się bledsze , zabieg trwa 50 min i jest bezbolesny a blizna po latach powinna być niewidoczna zresztą po usuwaniu laserem blizny też miałem pozdrawiam

Gość gość
A jak duży był Twój tatuaż, ze zakwalifikował się do chirurgicznego usunięcia???

Gość Opika
a ja usuwałam w Klinice Miracki i mi to bardzo ładnie zrobili....fakt - nie był bardzo duży, ale maleństwo także nie!

Gość gość
Super. Daj znać ile Ci to zajęło i ile sesji było potrzebnych, no i jak skóra wygląda po usuwaniu. Ja też usuwam w Mirackim, ale jestem dopiero po pierwszej sesji. Efekt ok póki co, oby tak dalej....

Gość johnny111
miałem kolorowy tatuaż na barku, usuwałem w firmie Skinial

Gość gość
Próbuję teraz usunąć brwi permanentne metodą Ecuri. jak zadziała, spróbuję to zrobić z moim starym tatuażem. Co myślicie o Ecuri????

Gość gość255
Witam. Mam problem zrobiłam sobie tatuaż maly motyl 3d czerwony . Brązowy cień kontury czarne. Ale gdy przyszłam do domu nie mogę na niego poprostu patrzeć . Nie podobam sie sobie w nim. I czuje sie poprostu zle . Az mi się płakać chce jak na niego patrzę. Czy ciezko bedzie mi usunąć go laserem?? Powiedziano mi ze 5 zabiegów to minimum... Bo tatuaż jest świeży... Co mogę zrobic żeby go rozjaśnić?

Gość gość
czerwony barwnik to przynajmniej 10 sesji, niczym go nie rozjaśnisz

Gość KaSaNdRax
Musieliście odwiedzać naprawdę złych specjalistów skoro nawet laserem nie mogli usunąć tatuażu. Ja usuwałam jeden, ale malutki i po trzech (trochę bolesnych) zabiegach całkowicie zniknął, proszę sprawdzić http://duzerodziny.pl/stary-tatuaz-i-jego-usuniecie/

Gość gośćZuzolska
Mnie się udało usunąć tatuaż, który był wybrykiem z lat młodzieżowych w FaceMedical w Krakowie. Mega się bałam, ale na szczęście oni mają nowoczesny sprzęt - laser Q-Switch i wcale nie było tak źle jak myślałam:)

Gość kaminj02
Super, a ile czasu trwało usuwanie, ile sesji było potrzebnych i jak wygląda skóra po zakończonych zabiegach?????

Gość marliimarlii
To zalezy wszystko od skory i wielkosci tatuazu :) u mnie już po 3 razach prawie nie widać. Zależy też pewnie od lasera, najlepiej jak sie zapytasz lekarza to ci powinien wszystko powiedziec. Ja polecam klinike w ktorej usuwam, czyli Viva derm w Warszawie, mają bardzo dobry laser pikosekundowy.

Gość Elżunia28
W zeszłym roku po wakacjach poddałam sie metodzie q-switch w face medicial, teraz ani ślad to motylkach z liceum

Gość gość
Najlepiej udać się z tym do chirurga plastycznego. Mój tatuaż usuwał dr Nawrocki z Wrocławia - http://www.drnawrocki.com.pl. Poszło dobrze, sprawnie i bez nadmiernego bólu - polecam!

Gość gość
Spróbuj w http://keramed.com.pl zajmują się nie tylko usuwaniem tatuazu, bardzo dobry gabinet medycyny estetycznej