Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepokoję się

Pytam poważnie- myślicie, że może dojść w ciągu paru lat do wojny o dużym zasięg

Polecane posty

Gość Niepokoję się

Iran buduje rakietę, która dosięgnie wybrzeży Stanów Zjednoczonych. Mówi o tym jawnie. W dodatku oglądałam ostatnio film prezentujący realia wojny i napawa mnie to strachem... Myślicie, że w ciągu kilku lat może dojść do wojny o dużym zasięgu?

Gość vvhhhvv
moze..to tylko kwestia czasu

Gość Niepokoję się
Ladaco, dobra myśl ;) ale mimo wszystko ciekawa jestem Waszej opinii.

Gość Niepokoję się
up

Gość ktosktopyyta
nie dojdzie bo prezydent usa dogaduje sie z prezydentem iraku,i mysle ze nie ma narazie tak wielkiego konfliktu ktory moglby to wywolac, za wiele panstw jest przeciwko tej broni,predzej iran rozbroja zanim dojdzie to ataku

Gość Niepokoję się
Mam nadzieję.

Gość Posiadanie broni atomowej
przez Iran, jest w naszym interesie- o ile oczywiście nie chcesz aby doszło do wojny. Dostanie się broni masowego rażenia w ręce Teheranu, spowoduje stabilizację na bliskim wschodzie... z prostego powodu- każdy będzie się bał prowadzić agresywne działania, wobec państwa które posiada moc reakcji na agresję skurwysyńskiego sojuszu amerykańsko-żydowskiego... No chyba, ze wierzysz w te bzdury mass-mediów: "Iran to źli fundamentaliści, których jedynym celem jest zniszczenie świata" :-D