Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia00022

mój były chłopak-o co mu chodzi

Polecane posty

Gość Ju......
Daj sobie z nim spokój - szkoda Twojego czasu. A infantylny to on jest.

Gość psychollllllllllllllllllllll

Gość adej
Doładowania telefonu za oglądanie reklam ! Dostałem to od znajomego, który już w tym zarabia długi czas i okazało się ze to działa, bo już sam zgarnąłem kilka doładowań na telefon a działa to we wszystkich sieciach komórkowych! Najlepsze jest to, że nic nie ryzykujesz, nic nie płacisz a wręcz przeciwnie! Oni dają Ci dają doładowanie za 5zł za zdobycie 100 otinek. Wystarczy tylko założyć konto na https://www.otineo.com/app/register i aby założyć konto jako "Numer telefonu osoby polecającej" podaj "48 785934364". Później (kiedykolwiek) żeby aktywować konto zadzwoń z numeru telefonu na który zostało założone konto na nr "22 2053944" gdzie usłyszysz "twoje konto zostało aktywowane" Rozmowa trwa 6 sekund i mnie to wyniosło 6 groszy bo stawka rozmowy jest wg operatora. No i teraz siadasz przed komputerem i tylko klikasz w reklamy... Osobiście polecam bo można sobie doładowywać konto za oglądanie reklam ! Portal jest bardzo łatwy w obsłudze, wszystko po polsku i w ogóle... Gdybyś miał jakieś wątpliwości czy pytanie to pisz na gg: 5781671 oraz e-mail: otineo.com@gmail.com

Gość Karolcia;*
Mój były chłopak mówi do każdego ,że jesteśmy razem no i ,że jest ze mną bardzo szczęśliwy dowiedziałam się od wspólnych znajomych o tym co mam zrobić pomóżcie

Gość LadyKiller
Mnie zostawiła dziewczyna i się nigdy już nie zakocham i nie będę innej wierny, więc co zrobić? Nauczyć się udawać dobrze i tuszować skoki w bok? Skoro wy kobiety dajecie nam porzykład i porzucacie 1 wszą prawdziwą miłość wiedząc że was kochamy, to jesteście same winne ja miliony facetów rani potem miliony kobiet. My jesteśmy prymitywniejsi ,ale to wy powinnyście być , mądrzejsze i bardziej uczuciowe, a nie szukać faceta niższego poziomem,by mieć dominację i kontrolę którą sobie lubicie wmawiać,że ją posiadacie;p