Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Demorgorgon

hej kafateryjne słoneczka - macie jakieś plany na zmiany?

Polecane posty

Gość Demorgorgon

fryz , ciuch , ciało czy wakacje? a może nowy facet? :)

Gość justawielkbiusta
,,,,,mam plan do wyjebania,,,,,,, hyhyhy

Gość kalwinnatione
ja mam plany w realizacji:P glodowka sie czyni od paru dni, facet- zastawione sidla, teraz czekam.. hmm, fryzura gdzie od tygodnia moze nowa:D i musze sobie kupic nowe butkiD:

Muszę zmienić fryzurę :) Jutro idę :P A poza tym muszę się opalić :P

Chetnie przy najlepszej okazji zmienie faceta, ktorego nie ma, na faceta, ktory jest ;) I niebawem podetne koncowki :D

Gość kalwinnatione
hehe, o wlasnie ja sie juz opalilam:D najlepiej plecy a nigdy mi to nie wychodzi wiec jestem ucieszona niepomiernie:D jak obcinasz wlsoy lily?:D

Duża grzywka + długie proste włosy :) Ale Ci fajnie :O A jak się tak szybko opaliłaś? Bo ja zastosuję wspomagacze :D

Gość kalwinnatione
mieszkam na odludziu:D i wychodze na balkonik, glowa w cieniu i w samych majtach se lezeee:D wyatarczylo mi ze dwa dni po 1,5 h w kwietniu i bylam opalona. a skore mam malo podatna na slone, takze jestem zadowolona. probowalam lukacbetakaroten ale zapominalam wiec..:D teraz sa pikne dni, opalaj sie:) a i co do zmian, jutro kupuje kolejny cud specyfik na cycki:D musze je ujedrnic w zwiazku z glodowka:D

Ekstra :D Ja nie mam miejsca i czasu żeby się opalić :P No i za dnia nauka a wieczorem impreza :P ehh... A co to za specyfik? :P

Gość kalwinnatione
no ja mam luz, bo jestem maturzystka, wiec wolneee:D hehe, wypatrzylam takie cacko z kolastyny na ujedrnienei:) spanid emoze pare kg z wagi to i cycki ucierpia:( wiec trzeba je ratowac:) specyfik niedrogi bo jakies 12 zł:) a o cycki dbac trzeba:) jak chcesz sie szybko oplaic wysmaruj sie olwiką:)

Gość kalwinnatione
sorki za literowki:) bujam w oblokach:P łowie faceta, tylko ze on jest swiezo po zwiazku i musze sie wykazac cierpliowoscia:P ojoj.. nie wiem czy mi sie uda, lubie miec wszystko juz:P tak jak opalon askore:)

Gość anddrzejjjj
ja mam plan w wakacje bede sobie walil konia dwa razy w dniu a nie jak dotychczas tylko raz

Gość kalwinnatione
Anielico: uzywalam dluzszy czas eveline rozowa tuba:) w miare ok, a to z kolastyny to rzeczywiscie w rozowej tubie takze:) chyba tak- seria slim body:) chcialam kupic z eveline ciemnozielone opakowanie ale drogo 30 z hakiem.. wiec postawie na kolastyne:) http://www.nokaut.pl/szukaj/kolastyna-slim-body-serum-ujedrniajaco-modelujace-do-biustu.html to chce http://esentia.pl/Eveline_Slim_Extreme_3D_Serum_ujedrniajaco_modelujace_do_biustu_p27676.htm to mialam http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19449 to mi sie marzy.. i nie wiem, moze warto zainwestowac

Też mam te slim body, które jest w linku i szczerze powiem, że nie spodziewałam się rewelacji, no bo za tą cenę.. ale z ręką na sercu mogę je polecić każdemu :) Efekty widać i to spore :)

Gość andzeliiiika
ja przez pewien czas uzywalam eveline big wielka ruchoma tuba ale sie rozluznilo i musze zaczac uzywac rozmiar hyper max mega tuba

Gość kalwinnatione
oo to super:D kamien z serca:P z piersi wlasciwie:) a cos ujedrniajacego do calego ciala mozesz mi polecic?... uzywam najzwyklejszego kremiku, no i nawilzajacego bo jestem atopowcem, ale chcialam cos stricte ujedrniajacego.. z eveline z tej serii mnie juz wkurzaja bo strasznie piecze:( takie zimno- to chyba mentol...

Gość kalwinnatione
musze faceta oczarowac jedrnym cialkiem:P ciekawa jestem jak dziala dove, tak ostatnio reklamowany... czy rzeczywiscie wart swojej ceny i reklamy...

Tylko nie spodziewaj się cuców po kilku dniach :) U mnie efekty były widać po ok 2 tyg. Smarowałam się codziennie rano i wieczorem. Poza tym to serum bardzo ładnie pachnie... ogólnie kosmetyki z tej serii są świetne i skuteczne, także rozejrzyj się, co tam jest ciekawego :)

Gość kalwinnatione
wiem, wiem, po dlugiej wlace o utrzymywanie cyckow w formie:P wiem ze trzeba sie uzbroic w cierpliwosc:) hmm, chyba poszukam w kolastynie rzeczywiscie czegos i do ciala. sprawdzona firma jednak:) http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=13697 bede miala cycki i cialo za cene niecalego serum z eveline:)

Gość zloty
Lily* Ekstra Ja nie mam miejsca i czasu żeby się opalić No i za dnia nauka a wieczorem impreza ehh... :o :o Liliuś możne oglądałaś ? pewnie nie:o zobaczy wszystkie 11 odcinków jeśli znajdziesz czas 🌻

Gość kalwinnatione
btw sledze Twoje poczynania na kafe:) i ma pytanie, moze naiwne i dziecinne,, ale jako ze jestes raczej dobra dusza:P moze podpowiesz mi( na pewno masz wieksze doswiadczenie niz ja) jak zjednac sobie faceta o ktorym pisalam? zraniony, po rozstaniu. jak byc ciagle przy nim, a nie narzucac mu sie? jak zaproponowac zwykle ;) wyjscie na piwo zeby zaiesnic wiezi a on tego nei zauwazyl?...

kalwinnatione - Jeżeli mówisz do mnie, to trudno powiedzieć. Do każdego faceta podchodzi się indywidualnie.. Na pewno łatwo nie będzie, skoro ma za sobą jakieś tam przejścia.. Trudno później o zaufanie - wiadomo zraniona dusza.. itp... Więc jak to zwykle bywa najważniejszą rolę odgrywa tutaj czas, który podobno leczy rany. No i przede wszystkim nie narzucać się za bardzo. Może zaproponować jakiś wypad.. niekoniecznie sam na sam.. Żeby facet odzyskał formę i wyszedł z dołka. Nie wiem.. niech to wygląda na przyjaźń, zabawiaj Go... Takie zwykłe, proste rzeczy zbliżają ludzi.. Chodzi o to, żebuś zawsze była obok, ale nieco w cieniu..

Obejrzałam Złoty :) 1 i 2 odcinek :) Ciekawe... ale właśnie słyszałam, że dopalacze sa produkowane na takich środkach no i na nawozach. Hmmm może ja też się skuszę na tą ujędrniającą Kolastynę :)

Gość kalwinnatione
tak do Ciebie pisalam:) no wlasnie ja nie mam doswiadczenia w kontaktach z facetami i szukam rady:) tylko wlasnie ciezko osiagnac taki stan, ze nie narzucam sie ale jestem obok... obawiam sie tylko zeby jakas dziewczyna nie byla szybsza, barziej zdecydowana,, nie wskoczyla na moje miejsce. to jest cos co chce zmienic tego lata- byc z nim, a nie sama:)

Gość zloty
dobra Liliuś 🌻 obejrzyj resztę filmów :) jest cala prawda o GMO ze to trucizna jest. co do opalania to mogę CI doradzić bo się znam :P :) nie kupuj żadnych kremów to SYF