Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż urzedniczki

Ludzie prześladuje mnie Żanet Kaleta!!!!

Polecane posty

Gość hghhffhhgh
Wiecie, że to nie jest Żanet Kaleta ale JEANETTE KALYTA? :D

Gość Taśmunia
Jest jakiś link do tej reklamy?

Gość dżonu
znowu kaleta wradiu byla... tym razem ma problem z czystoscia w czasie menstruacji... to musi byc biedna kobieta- ani stringow nie moze nosci, ani obcislych spodni, nawet te marne chwile z partnerem sa dla niej uciazliwe JAK MNIE WKURZA TA REKLAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam chec rozwalic radio!!!!

Gość joker69
Też mnie prześladuje. Ale musze przyznać, że reklama jest bardzo skuteczna - dzięki niej postanowiłem nic nie kupować koncernu GlaxoSmithKline.

Gość adasd
Nie wiecie ze to jest Zanet Kaleka?

Gość zgrrroza z tą reklamą
to widzę,że nie jestem sama w tym,ja też w ciągu ośmiu godzin pracy słyszę kilkanaście razy dziennie o jej problemach i wyjątkowych kobietach:o Kto do cholery wymyśla takie poj....reklamy,co? jedno jest pewne-od kiedy ta reklama-już rok temu-zaczęła mnie prześladowac,postanowilam nie kupowac tego produktu. Gratuluję twórcom-strzelili sobie antyreklamę!

Gość zgrrroza z tą reklamą
acha,zapomniałam dodac,że radio ZET,którego słuchamy raczy nas także innymi debilnymi reklamami,jak np.tabletki na żylaki czy maści na hemoroidy,no rzygac sie chce czasami po calym dniu takich reklam:/

tez tak mam rano wstaje Żaneta już jest, jade do pracy w samochodzie jest Żaneta, siedze w pracy co jakis czas Żaneta sie pojawia , ja juz uważam ja za kumpelke, ale wkur....jace jest to faktycznie

Gość reklama jest
ta reklama jest faktycznie wkurzająca, nie ma problemu na który ów reklamowany środek nie zaradzi, i kto ma w to uwierzyc, a w RMFFM to co hcwila i tak całe 8 godzin

Gość soad43
Ja kazałbym do tej baby strzelać...a za każde trafienie, nagrodą byłby furmanka laktacytu (czy jak to tam sie zwie...)...;)

Gość POZDRAWIAM
Żanet Kaleta :classic_cool:

Gość stull
Szare mydło a nie jakieś chemiczne świństwo , a reklama jest irytująca

Gość tak to jest z reklamą
ale widocznie musi byc skuteczna skoro tyle ludzi irytuje

Gość ceres
troche z innej beczki Idzie Izydor ulicą, szeroko rozstawiając nogi. Naprzeciw wychodzi Sławomir. - Izy, co z tobą? - Eeech.., u lekarza byłem, mam za dużo cholesterolu we krwi. - No, i? - Jajek zabronił nawet dotykać...

Gość szczerze.
up

Dobrze, że nie słucham radia bo bym chyba oszalała. Strasznie mnie wkurzają reklamy, szczególnie ta z Justyna Steczkowska, reklama szamponu 😡

Gość laktalaktyt
Ale mozemy sie odgryzc troche na tej pani....Ma wlasna strone internetowa, wystarczy w google pisac szkola rodzenia jeanett kalyta i znajdujemy strone....jest tam ksiega gosci do ktorej mozemys ie wpisac !!!

Gość trochę optymizmu
laktalaktyt: Przejaw polskiej mentalności, niestety. Nie podoba Ci się ta reklama? Fakt, nie jest miła dla ucha, zwłaszcza jeśli słyszę ją kilkanaście razy dziennie. Kiedy jestem nią już zmęczona, po prostu wyłączam radio albo przynajmniej wyciszam. Tobie proponuję to samo. Jeżeli już chcesz się odgrywać, proponuję napisać do firmy, która zleciła emisję tejże reklamy, a nie namawianie innych forumowiczów do zemsty na osobie, która w niej wystąpiła. W podobny sposób traktujesz wszystkich, którzy przeszkadzają Ci w życiu???

Gość madjsiohueihtfsd
Witam. Zaczne od wiadomosci do "michaelll" : jestem facetem i rowniez uwazam ze ta reklama jest beznadziejna i naprawde potrafi skutecznie podniesc cisnienie. Nastepnie chcialbym zauwazyc ze nie chodzi o sam produkt i jego producenta, tylko o sposob w jaki jest reklamowany przez pania Zanet, slowa i monotonnosc tej reklamy naprawde skutecznie zniechecaja do niego, gdyz kazdy widzac ten produkt mysli tylko o jednym: "o kur... tylko nie to - slyszac w glowie tresc reklamy. A jako ostatnie chcialbym zauwazyc ze ktos trafnie zauwazyl ze reklama szamponu w wykonaniu Pani Steczkowskiej jest rownie przykra.

Gość Taylor Momsen90
Wlaczcie sobie polskie radio euro, tam napewno nie spotkacie Zanet Kalety. A ja dzisiaj na Esce mialam watpliwa przyjemnosc uslyszec ta wkurzajaca na maksa reklame. Myslalam, ze jej juz nie puszczaja!!!!!!!

Gość Graulf
Żanet! Nienawidzę cię bo radio strasznie działa na moją wyobraźnię. Nie ma to jak laktacyt przy śniadanku...>:/ Mam nadzieję że ktoś ci też tak obrzydzi słuchanie radia!

Gość jak ktos slucha tego dna
jakim jest polskie radio to niech i słucha rownie dennych reklam! proponuje zwiekszyc ich ilosc dwa razy, bo widocznie malo maja polaczki mozgi wyprane,a raczej to co z nich zostalo, co mozemy zaobserwowac po poziomie wypowiedzi wiekszosci kafeterian :P

Gość OOna p.
Heej ;p. Weeszłam tu bo jest taka reklama i jedna kobieta mówi Żanet Kaleta albo, Żanetka Leta i nie wiem które ;p.

Gość mnoise
Nie żadna żaneta tylko Jeanette Kaletya ... Nie polskie

Gość sisila
ja bym też nie kupiła tego latacydu przez jego nazwę... to brzmi jak jakiś proszek do szorowania a nie płyn do higieny intymnej :/ taki produkt powinien mieć subtelną nazwę typu yasmine a nie jakiś latacyd