Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż urzedniczki

Ludzie prześladuje mnie Żanet Kaleta!!!!

Polecane posty

Gość osiemnastka ojojej
dzisiaj rano była w Radio ZET. Cholera mnie bierze jak ją słyszę. ŻANET KALETA, ŻANET KALETA wrrrr.....

Gość olcia_z_torunia
Też tego nie znoszę! Nigdy nie kupię Lactacydu. Co blok reklamowy w radiu to żanet kaleta, żanet kaleta, żanet kaleta.... brrr

Gość nonieeeee
To najgorsza i najbardziej głupia reklama w radio! Już widzę te narzekające i skarzące sie Żanet Kalecie kobiety, które jej opowiadają o przykrościach związanych po zblizeniach intymnych. Kto jest producentem tego cudownego leku Żanet Kalety????? Ta reklama to jak krzyk rozpaczy producenta z powodu niesprzedającego się leku :-)

Gość tomasss bydgoszcz
Przez tą sukę nienawidzę imienia Żaneta!! A ten laktacet niech wpierdala sobie w w dupę, Żanetka jebana!!

Gość khfdswrtuo
he he he widzę że nie jestem sama ja i moja siostra jak słyszymy tą reklame to normalnie wrrrr... a ja zawsze myślałam że to jest Żanetka Leta i myśłałam Boże co za kretynka mówi o sobie Żanetka he he i tak mi obrzydziła ten laktacyd że choćby był nie wiadomo jak dobry to i tak nigdy go nie kupię

Gość oj..oj..ojojoj
znowu była przed chwilą Żanet Kaleta wrrrrrrr wrrrrr...... zgaszę to radio!!!

Gość masajkaaa
haha siedzimy we 3 w biurze i od jakiegoś miesiąca liczymy, ile razy poleci w radio Żanet Kaleta :D

Gość masajkaaa
I nie pomogły zmiany stacji, na każdej można usłyszeć o problemach intymnych z partnerem :D Opowiada Żanet Kaleta, z wieloletnim doświadczeniem :P

Gość kinda
Mnie już dawno szlag trafia jak słyszę tą reklamę. Myślałam, że jest ona normalną kobietą i położną, a tu wyskakuje w kretyńskiej reklamie. Co ona robi z kobiet, jakieś niedomytki z infekcjami? Chyba sama ma problemy ze stringami, ciasnymi spodniami, partnerem i infekcją. Co za marnotrastwo pieniędzy na chorą reklamę. Lubię ten płyn, ale już go nie kupię, bo pani Kalyta skutecznie mi go obrzydziła.

Gość Ulla 11111
Mnie też obrzydła ta cała ŻANET :-( Ile nas będą jeszcze męczyć tą reklamą?

Ale najlepsze w tym wszystkim jest to, zę producent Laktacydu chciał zareklamowac swój produkt, aby kobiety chetniej po niego siegały. A ta reklamą zraził kobiety do Laktacydu. Gratuluję pomysłowosci an ANTYreklamę własnego produktu :D

Gość kolorowa koka kola
może trzeba napisac maile do tej firmy zeby już to zdjeli? :-)

Gość a mnie wnerwia w tv
reklama almette :(. To jak babka mowi szepcacym glosem 3 razy "almette". sralmette, chujmette

Gość michaelll
Drogie Panie! Tak sobie czytam te Wasze wypoowiedzi i juz wiem dlaczego ta reklama Was tak denerwuje. otoz po prostu jest Wam glupio, ze mowi sie publicznie o Waszych niedoskonalasciach...o tym co dla wielu z Was jest tematem tabu. caly czas kobieta jest kojarzona jako symbol czystosci i higieny. a ja sie z tym nie zgadzam! Bo Wy tez jestescie ludzmi, i tez pocicie sie, po calym dniu noszenia stringow jestescie niezbyt swieze, po stosunku Wasza pochwa \"pachnie\" sklepem rybnym, albo wlosy na glowie, ktore wiekszosc z Was myje co kilka dni(co dla mnie jest nie do pomyslenia!), plamy pod pachami...no i te paskudne, aseksualne, plastikowe rajstopy, ktore tak czesto nosicie...a w ktorych Wasze stopy cuchna! ( tak samo jakby sobie na stopy zalozyc worki foliowe - o efektach nie trzeba pisac). I drogie Panie, nie to zebym Was obrazal czy cos w tym stylu. po prostu pogodzcie sie z tym, ze tez jestescie ludzmi, cierpicie na te same nieprzyjemne skolonnosci co ludzie i nie zawsze jestescie swieze i pachnace ( a taka jest powszechna opinia i za takie sie uwazacie) p.s. nie jestem gejem p.s.2 zapewne zaczniecie sie bronic i pisac, ze to co napisalem to bzdury... ale juz od dluzszego czasu sledze te Wasze fora kobiece gdzie miedzy soba wypisujecie o Waszych przypadlosciach i problemach, ktore wymienilem. Taka jest niestety prawda drogie Panie.... Pozdrawiam

Gość Je bać zanette Kalytę
Ta reklama doprowadza mnie do szału ! Już nawet nie chodzi o to , że mówi o swędzących cipkach , ale o głos tego babska , jej dykcję i ogólem o położną z wieloletnim doświadczeniem . Polecam , Jeanette Kalyta . wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość markus56789
"michaelll" Nie chodzi o to, czy ktoś ma się myć czy nie! Nienawidzę tej reklamy ze względu na sposób przedstawienia treści a nie powodu dla której została nagrana. Osobiście wolałbym, żeby reklama brzmiała : :Ludziska myjta się, bo śmierdzicie!" Jak słyszę pierd....Kalytę to mam ochotę rozwalić radio. A tego jej lactacytu, czy jak zwał tak zwał nie kupię właśnie ze względu na tą reklamę. Zresztą jest wiele innych środków lepszych i tańszych.

Gość Kiju
Mam pomysł, zróbmy wszyscy ściepe i zapłaćmy wszystkim, którzy emitują ta jeb... reklame by wycofali to z ramówki. Ponadto osobiście i z miłą chęcia Panią Żanet utopił w tym zasranym laktacycie

mnie też ta reklama dobija i w mojej pracy wielu ludziom też ta reklama przeszkadza

Gość Żanetka Letka
Wy skurwiałe pizdy nie myte ja to reklamuję bo cip nie myjecie kurwy i partnerów zmieniaćie za często i wam się strupy robią wy pierdolone brudne szatańskie przeklęte prostytuty. Kupujcie LAKTACYT lepiej.

To jak to w końcu jest : żanet kaleta? żanetka leta?--- lol, mi się to zawsze pierwsze słyszy, ale jakoś nie tak zdrabniać imię :/ wkurwiająca babka :/:/

Gość karafka decanter
zapodajcie te orinalna reklame, bo mieszkam a anglii i nie znam.

Gość patel mistrz
żanet dziekuje ci w imieniu swoim i sporej grupy facetów za LACTACYT. Lizanie stało sie bajką;)

Gość mnie się podoba
nie panikujcie to minie jak podpaski i Anna PAtrycy