Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowany2009

5 pierścionków zaręczynowych - pomóżcie, zagłosujcie

Polecane posty

Gość niezdecydowany2009

Witam, Wczoraj podjąłem podobny temat, ale w sumie to dzisiaj wstałem, przemyślałem i stwierdziłem, że wybór stał się chyba jeszcze cięższy. Utworzyłem ostateczną listę 5 pierścionków z których raczej na pewno któryś kupię. Tylko który? Wasz głos będzie znowu decydujący :) 1. http://ecx.images-amazon.com/images/I/41Cfs9Zl6cL._SL500_AA280_.jpg 2. http://ecx.images-amazon.com/images/I/414WE0K1VNL._SL500_AA280_.jpg 3. http://ecx.images-amazon.com/images/I/41zqpiDAUjL._SL500_AA280_.jpg 4. http://ecx.images-amazon.com/images/I/41H2DXDLM-L._SL500_AA280_.jpg 5. http://ecx.images-amazon.com/images/I/41c1Ew7LJFL._SL500_AA280_.jpg Proszę o punktowanie 1-2 pierścionków. Później podliczę punkciki i zobaczymy który Waszym zdaniem wygra.

Gość *Sami* w pomarańczach
ten co mi sie pdobał wywaliłeś:P a te 5 są do siebie podobne wiec nie ma róznicy który kupisz są niepraktyczne,bedzie darła pończchy tym pierścionkiem

Gość vbnvbnvbn
wszystkie podobne jak bym osobiście nie chciała takie ale ogólnie najlepszy to 1 i słuchaj kolego każdy ma swój własny ust a to że sie pytsz o takie rzeczy to świadczy o tym że nie znasz swojej kobiety

Gość ajajajajaj
Mnie osobiście nie podobają się tego typu pierścionki - są oblatane i co druga babka taki nosi. Może warto obejrzeć pierścionki z kamieniami szlachetnymi typu rubin, szafir czy szmaragd.

Gość ale to wyżej chamskie...
5 mi się podoba jest taki normalny taki powinien być zaręczynowy

Gość niezdecydowany2009
No tak były 3 :) 1 odrzuciłem, 2 pozostały i doszły 2 nowe... A wszystko przez te skrajności, że kilka osób wczoraj przekonało mnie, że ten, a potem kilka dziewczyn, że to kicz i że inny.... I bądź tu mądry? ;) Obiecuję, że więcej tematów już nie będzie :)

Gość *Sami* w pomarańczach
najpraktyczniejszy 2 oczko nie wystaje ,jest troszeczkę inny wiec może być

Gość KamaONA
Jak takis niezdecydowany to gratuluje podjęcia decyzji o zaręczynach :) czego nie kupisz będzie zadowolona..uwierz mi...a własnego gustu nie masz...i pamietaj pierwsz mysl jest zazwyczaj najtrafniejsza:))))

Gość
Chyba 5 ale generalnie to one są takie jak tysiące pierścionków w pierwszym lepszym sklepie. Wysil sie na jakąś wyjatkowość.

Gość big cyc ce ce
nr1 albo5

a mi podoba się 3ci- jest najprawdziwszym i najklasyczniejszym pierścionkiem zaręczynowym i uważam że taki właśnie pierścionek powinien być

Gość hbml
Zdecydowanie najładniejszy 2. Jest całkowicie inny od pozostałych. Zresztą tak na marginesie - sama o takim marzę tylko że złotym ;)

Gość niezdecydowany2009
No nie wiem czy to świadczy o braku znajomości kobiety :) W sumie po ponad 5 latach to już chyba ją trochę znam... ogólnie to chyba nie jest wskazane znać kogoś do końca ;)

ja bym nie chciała żadnego z nich bo wszystkie będą się zaczepiały ( przez te odstające oczka). z tych 5 to chyba 1 lub 2 jest najpraktyczniejsza :) co do tandety/kiczu nie słuchaj dziwnych opinii dziwnych ludzi bo to ma być twój wybór i to twojej kobiecie powinien się podobać a nie jakiemuś \"nickowi\" z netu. Nie sugeruje się nami tylko dokonaj \"męskiej decyzji\" :p

Gość emka18
Drugi

Gość grążynka
Proponuje nr 2

Gość niezdecydowany2009
Ogólnie to podoba mi się fakt, że będzie takich jakich tysiące czy miliony. Akurat mam raczej skromną dziewczynę i nie wiem jak by się czuła z pierścionkiem wyróżniającym się zbytnio. Oczywiście mam swój gust, ale fajnie jest posłuchać opinii od kogoś z Venus. No coż... różnimy się, a akurat nie jestem gejem i pierścionek ma być dla kobiety.

Gość nr 2

Gość jak dla mnie to...
2

Gość kamilka18
2

Gość ghfh
5

Gość osobiscie
wybrałabym 2 :)

Gość
Jeśli faktycznie stawiasz na klasykę to kup 3. Spełnia wszystkie warunki klasycznego pierścionka zaręczynowego.