Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ll*

---- przykre doleglowości po PORODZIE SN !!!

Polecane posty

pierwsze dziecko rodzilam z nacieciem, nawet nei wiem kiedy cieli :) Wszystko super, zagoilo sie szybko, drugie dziecko nie zdazyli mnei naciac bo jakies zamieszanie bylo dokola, jestem wsciekla bo peklam w strone odbytu, masakra, dlugo czulam ze cos jest tam nie tak, balam sie wyprozniac, mialam z tym problemy, jestem rok po porodzie i do dzis walcze z hemoroidami i mam caly zcas obawy przed wyproznianiem, takze moze naukowo faktycznie lepiej bez ciecia, ale z mojego odswiadczenia wynika inaczej.

Gość na to czy bedziesz tam na dole
luźniejsza to nikt ci nie odpowie bo niby skąd ktoś ma to wiedzieć? Jedne nie mają z tym żadnych problemów i wszystko wraca w miarę do normy i nie czuc różnicy a u drugich niestety różnica jest. To przecież zależy od porodu i budowy kobiety.

ale chce uslyszec jak bylo z nimi...jak jedna na 4 powie,ze jest luznijesza to chyba niezle wrozy

Gość na to czy bedziesz tam na dole
nic ci to nie wróży bo to, że jedna była luźniejsza o niczym nie świadczy podobnie jak jeden poród trwa 3 godziny a u innej może trwać i 30 godzin. Moje koleżanki rodziły i u każdej wszystko przebiegało inaczej. Tak więc jak decydujesz się na dziecko i poród sn to musisz brać wszystkie możliwości pod uwagę. Jednak lepiej mieć pozytywne nastawienie i nie martwić się.