Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaniołłek

obsesja mojego przyszlego meza

Polecane posty

Gość aaniołłek

ma 30 lat i kilka siwych aloskow nad skroniami ( naturalnie ma wlosy ciemny braz) i bardzo to przezywa, ma obsesje. gdy ktos zartuje na ten temat to ma dola przez kilka dni. prosi mnie zebym mu szla kupic odsiwiacz do rosmana bo sam sie wstydzi. zadne argumety nie docieraja do niego. dodatkowo ja jestem kilka lat mlodsza od niego i mowi ze napewno bede zalowac po slubie ze sie zgodzilam, bo bedzie miec wiecej siwych wlosow wraz z postepem czasu. ostatnio podsunelam mu nawet artykul o tym ze coraz mlodsi maja pierwsze siwe wlosy i sie tym nie przejmuja a on dalej swoje. juz niewiem jak go przekonac.

Gość aaniołłek
w pierwszym zdaniu mialo byc wloskow

Gość aanioły cmentarne
masakra

Gość dziwny jakiś

Powiedz mu że włosy delikatne naznaczone siwizna nadają mężczyźnie szlachetności i dojrzałości ... a jak to nie pomoże to mu powiedz zęby nie przezywał bo ja mam niewiele ponad 20 i z powodu uwarunkowań genetycznych już mam siwe włosy :O i chce czy nie chce muszę farbować już włosy bo mam do wyboru albo być siwą 20latka albo być łysa (przez pierwszy okres wszystkie znalezione siwki wyrywałam)

Gość leszeeek
powiec mu zeby sie opierdolil na lyso i nie przezywal jak mrowka okres

Kup mu szampon koloryzujacy dla mezczyzn, jesli to ma go uczynic szczesliwym. Przynajmniej nie wylysial, wlosy zawsze mozna zafarbowac :)

Gość anniiołłek
to nie znaczy ze zniewiescialy. on boi sie ze jest stary i malo meski i takie tam

Gość to nie moze sobie
henny zrobic?

Gość anniołek
a po co mu henna??? czy on nie rozumie ze i tak go kocham i mam w dupie czy ma siwe włosy

Gość no i gittt
Moj brat w wieku 20lat juz mial siwe wlosy, zreszta moj tata podobno w tym samym wieku zaczal siwiec. I jest ok, lepiej miec siwe wlosy,ale miec. Co maja powiedziec np.25latkowie z prawie lysa glowa? Wiec niech sie Twoj chlopak cieszy,ze wystarczy mu odsiwiacz i wyglada ok.