Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzisaj deszczowo jest

Wziela mnie na marzenia

Polecane posty

Wszystkie moje najblizsze kolezanki zareczone, rozmawiaja o sukniach, weselu, pierscionku, a mi troche przykro, chcialabym tak jak one poczuc ta magiczna chwile, ale mojemu sie nie speszy a ja nie che sie prosic,

Gość zgrywus pierwszaklasa
bo cie nie kocha

Gość zrodlana
ehhh na kazdego przyjdzie kolej :) nie przejmuj sie :) moj poprosil mnie o reke w najmniej oczekiwanym moomencie :)

No tak jakos wyszlo, ze wszytskie takie najblizsze z ktorymi mam dobry kontakt w tym roku:) a moj kocha mnie w to akurat nie watpie, moze i na nas przyjdzie czas:)

Chcesz wyjść za mąż dlatego, że koleżanki wychodzą, czy dlatego że jesteś na to gotowa i w pełni rozumiesz związaną z tym odpowiedzialność? zastanów się;)

Gość przeeeeestań
Przynajmniej masz faceta i jakiekolwiek widoki na zaręczenie się, a u mnie zegar tyka a tu narzeczonego ani widu, ani słychu :(

oczywiscie ze chce wyjsc zamaz z milosci do niego, marze, zeby zostac jego zona, bo oddalam mu serce i cala swoja dusze, a dla tego ze kolezanki, jestem na go gotowa jestem osoba dojzala emocjonalnie doroslam juz do tej decyzji i mysle o nas przyszlosciowo