Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojojojojojoj

Jaka jest wasza ulubiona potrawa?

Polecane posty

Gość djdfnjddjdj
Po prostu uwielbiam pieczarki i zawsze mam zapas :) Też lubię jeść, szczególnie takie tradycyjne potrawy a gotować lubię jeszcze bardziej :D

Gość czyli wychodzi nam na to
ze klamiecie.Ilekroc slyszy sie takie pytania odpowiedz brzmi-dania wloskie,chinskie, a przeciez wymieniacie typowoPOLSKIE JADŁO!

Ja najbardziej lubie polskie jedzenie i nigdy sie tego nie wypieralam. Bardzo lubie tez kuchnie hiszpanska, ale za chinska ani innymi azjatyckimi az tak nie przepadam.

pierogi każdego rodzaju (może oprócz tych z serem na słodko), krokiety, LECZO :) szpinak w każdej postaci, makaron z pysznym sosikiem spaghetti własnej roboty, zupy - pod warunkiem, ze lekkie, z przewagą warzyw i nie jakieś bardzo zawiesiste, grzyby w każdej postaci, zwłaszcza leśne, no i schabowe :classic_cool:

Gość mnvjh
lubie gowno na twardo ze szczochami🖐️

Gość włoszczowa pani
kolejny anorektyk?????

ja tez kocham jesc, ale nie przepadam za gotowaniem, jak juz gotuje to cos na szybko i nie jest takie dobre :O

Gość włoszczowa pani
a ja tam kocham zjesc cos pysznego,mimo ze ogolnie jestem niejadkiem.Ale jak cos mi zapachnie to potrafie sie przejesc;))) Uwielbiam grochowke,fasolowke,rosolek,czarnine!!!!mniam

kapuśniak, w ogóle kiszonki. futomaki, w ogóle sushi. żurek. schaboszczak. minetka na deser się liczy? ;P

Gość kojouuu
co to futomaki???

kojouuu, taki rodzaj sushi w glonach, podany ciut estetyczniej niż maki. Jest smaczne, jak się umie zrobić; albo jak się nie ma co zrobić z pieniędzmi i się idzie do knajpy ;)

Gość cokolwiek tylko
byle zapchac zoladek!

Gość gość
Ja generalnie lubie zupy. I gotuj***ardzo często. Teraz też polubiłam grzybowa a to dlatego ze odkryłam dobry koncentrat grzybowa Krakusa. Jest naprawde dobra i aromatyczna.

Gość gośćlaura
Sama gotuje,prace mam w domu,wiec mam czas,podlasie slynie ze smacznej kuchni,moi bliscy i znajomi lubia jedzenie ugotowane przezemnie bigos,kartacze,flaki,rosol,pieczen,pasztet z królika,krolik w winie,szczegolnie barszczyk czerwony wedlug mojego przepisu,ja lubie tortije hiszpanska,paeje też,dobrze zrobiona rybka nie pogardze,krewetki tez lubie

Gość gośćlaura
Zupy tylko naturalne lubie,tzn z naturalnych skladnikow,np ze swoich pomidorów,ze swoich buraczkow,szczawiu wszystko ze swojego warzywnego ogrodeczka,latem chlodniki,gazpaczo tez swojskie pomidorki,swierza bazylia itp,zima mam wszystko w sloikach,pycha,oraz kiszona kapustke w beczce