Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

whisper

jak powiedzieć facetowi - koledze że go kocham

Polecane posty

Gość nie mów bo wystraszysz

Gość Najlepiej...
...przy okazji jskiegos swobodnego spotkania tylko w cztery oczy. Nie moze byc mowy o publicznej deklaracji czy czegos w tym stylu. Jesli uwazasz,ze On jest tym kims z kim chcesz byc to mu to wyznaj. Jesli bedzie zdziwiony (nie pozytywnie) albo co gorsza nie bedzie chcial Cie wysluchac do konca lub wymijjaco odpowie - coz,wtedy nie pozostanie Ci nic innego jak zapomniec o nim,bo nie warto. Po takim wyznaniu musi dojsc do dalszej rozmowy i zaznaczam tutaj wyraznie ze to w jego kwestii to lezy. Moze to Ci pomoze a moze nie ale postawilas pytanie to postanowilem odpowiedziec. PS: to jest damski portal oficjalnie a widze ze czesto faceci udzielaja rad i na odwrot:)

szczerze to ja uważam że nie wystraszyć się nie da. dlatego próbuję nokoło, zresztą ja się w moim X nie zakochałam tylko na razie raczj zadurzyłam. do kochania mi jeszcze daleko. ale jak ty ju wiesz na pewno że kochasz to to duże uczucie i moim zdaniem każdy facet się wystraszy. nie ma zmiłuj. czy pozytywnie czy mniej zareaguje to inna kwestia. jeśli wiesz że kochasz to najlepiej wprost. ale licz się z tym że dla niego może ( nie musi ) to być szok.

może po prostu powiedz mu, że ci na nim zależy, bez żadnych 'kochań'?