Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolieeee

czy to normalne ze zle zycze facetowi ktory mnie olal dla innej dziewczyny?

Polecane posty

Zdecydowanie. Może mam zostać przyjaciółką kobiety, która wiedziała o moim istnieniu i dopięła swojego? Że facet mnie dla niej zostawił, i nie raczył powiedzieć prawdy? Że zostawił z mętlikiem w głowie? Że niczego mi nie wyjaśnił?

Gość do cienkowlosej tej
sluchaj laska, nauczysz sie czytac? bo jak to czytam to mi sie noz w kieszeni otwiera PRZYjMUJEMY twoje racje, bo masz je czesciowo, ale Ty przyjmij jedna i przestan sie wsciekac zlosc tak, kiedy jest to poczatek!!!!! tak samo jak sie z kims poklocisz, wiadomo sprawa ma inny wydziwek, ale chodzi o przyklad!!! na poczatku jetes pwieniona, mowisz, z enigdy sie nie pogodzisz, jestem zla itd..a pozniej? czas uspokaja to wszytsko, tu jest podobnie, aczkolwiek ,masz racje, ze proces trwa dluzej, ale nie cztery lata, cztery lata moze cierpiec, moze zalowac, ale powinna zyc normalnie! a nie ciagle w zlosci...a jest tak, bo ona nie chce rpzejsc dalej i o tym mowimy mowiac, ze to chore...ze te zlosc pielegnuje, zamiast zaczac pielegnowac cos innego i przestan w koncu powtarzac te swoja tantre w kolko tylko przeczytaj i przyznaj racje

a kto tu pisze o przyjaxni?? ludzie potraficie rozmawiac rzeczowo? czy bedziecie zaraz wciskac, że moze jeszcze powiedziałam, żeby się zaprzyjaxnic z ta drugą? gadajmy o faktach, a reszte włóżcie między bajki ok!? nie popadajmy w skrajnosci co??

Każdy ma swoje racje i swoje podejście. Tyle w tym temacie. Każdy ma prawo do złości i przeżywania tego na swój sposób. Tyle w tym temacie.

Gość cienkowlosa....
wiesz moja droga sama naucz sie czytac bo nie wiem skad wzielas te 4 lata!:P i zlosc? gdzie ona napisla ze zyczy mu zeby jego zwiazek sie rozpadl? 23.05.2009] 10:53 [zgłoś do usunięcia] lolieeee ---> przeczytaj 2 ostatnie zdania i przetlumacz sobie z polskiego na polski podobno faceta poznaje sie po tym w jaki sposob zostawia kobiete nie mowie ze to zle ze facet sie zakochal w innej ale na boga chyba autorce nalezalo sie jakies wyjasnienie chociaz? a nie udawanie ze nic sie nie stalo, typowe zreszta dla facetow!

Gość cienkowlosa....
zreszta, mola jet konkretnych stanowczych facetow, takich ktorzy wiedza zcego chca wiekszosc udaje, oklamuje i nawet nie umie sie przyznac do bledu, wyjasnic itd tego kwiatu jest pol swiatu a 3/4 chuja warte:D hehe

Gość ja wiem to cienkowlosa
jest autorka tematu... :P:P:P

Gość cienkowlosa....
tak i sama sobie odpowiadam:O:O:O:O

Gość mowiac o terapeucie
nikt nie mial na mysli nic zlego, jedynie tyle, ze jesli dziewczyna nie jest w stanie sobie sama poradzic z problemem, to powinna kogos poprosic o pomoc, i nie ma w tym nic zlego