Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lepiej być bladym czy opalonym

Jasna czy ciemna karnacja? Co Wam się bardziej podoba?

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmhmmhmh
jasna :) blade kobiety są piekne! wraca moda na mleczna/ porcelanowa cere i bardzo dobrze dosc juz popalonych na solarium kobiet:o

Gość blada twarz to ja
Na basen czy plaże hmm.. dobre pytanie. Ja się osobiście wstydzę bo większośc osób na plaży jest opalonych, ale no cóż muszę dawac sobie rade ze spojrzeniami. Nie będę przeciez przypłacac zdrowiem tylko po to by się wkrecic w towarzystwo i nie odbiegac kolorytem skóry :(

Gość hmmmmmmmmmmhmmhmh
ale rpzeciez opalanie postarza totalnie :) skora opalana szybciej sie starzeje, slonce zabija kolagen! wiec wybierajcie ja tam wole byc blada i mloda dluzej :)

Gość ja mam pytanie
ale skora jest ładniejsza kiedy jest opalona, mnie sie tam jasna nigdy nie podobała.

Gość lucrezia
też jestem bladziochą, do tego mam ciemne włosy i niebieskie oczy i ogromne problemy z opalniem tzn. ręce i plecy opalają mi się bardzo szybko na brązowo za to twarz i nogi masakra, białe jak kreda :o Z urlopu nad morzem śródziemnym wróciłam prawie tak blada jak pojechałam :) ale ze zbyt ciemną opalenizną wyglądałabym brzydko i staro, wiem bo kiedyś kupiłam zbyt ciemny puder i wyglądałam okropnie jak stara lampucera. Bladość odmładza i sprawia, że twarz wygląda bardziej niewinnie i świeżo. Mam w pracy pare koleżanek, które lekko przesadzają z solarium i wyglądają okropnie, sztucznie i staro.

jak to jak wchodzimy na basen? normalnie, tak jak i ci brązowi :D jak jestem na plaży czy odkrytym basenie, to po kilku dniach skóra nabiera lekko brzoskwiniosego kolorku, więc w czym problem :) a najlepiej dobrać kolor stroju do odcienia skóry, żeby nie kontrastował zbytnio :)

Gość piękna jasna karnacja
Gość blada twarz to ja
Gdybanie jednym podoba się opalenizna, drugim bladośc i niech juz tak zostanie po równo i tyle. Ideałow nie znajdziemy nigdy. Więc niech zostanie tak jak jest, kto może niech się opala jeśli czuje się dobrze kto nie niech się nie opala i jeśli tez czuje sie dobrze to ok :)

Gość ja mam pytanie
łajdaczka właśnie i taka brzoskwinia jest dużoł adniejsza od jasnej skóry

Gość bzebza
co tu kryć, większość po prostu się opala nawet nie pomyśli o tym, że wyglądają jakby byli brudni. bo ładną opalenizne widać naprawdę rzadko. skora opalana szybciej sie starzeje, slonce zabija kolagen, powstaje celulit i zmarszczki. droga wolna ale ja żyję w polsce, jestem polką i wole byc blada i mloda dluzej .

Gość ja mam pytanie
z ostatniego linka, najlepiej wygląda Dita Von Teese Scarlett Johansson Claire Forlani i kira czy jak jej tam, okropnie wyglądaLiv Tyler Anne Hathaway Nicole Kidman i reene

brzoswiniowa, ale gdybyś widziała odcień hmmm wyglądam wtedy jak inne bez opalania, ze średnią karnacją :) jedynym minusem jasnej cery jest fakt, że gdy jestem zmęczona albo chora mam sine wory pod oczami. ale wole to niż przedwczesne zmarszczki :) jakbym chciała mieć brązową skóre to używałabym mniej drastycznych środków, np.balsam brązujący ... choć na słonku też lubię poleżeć, nie twierdzę że chowam się przed słońcem żeby mieć alabastrową skóre :)

Gość ja mam pytanie
Tyler Anne Hathaway Nicole Kidman i Rene one naprawde wyglądają jak jakieś postrachy

zapewne przy nich prezentujesz się jak bogini :)

Gość ja mam pytanie
piękna jasna karnacja no można tak to ująć przynajmniej w nocy mnie nie widać jak ducha

no proszę, nie dość, że piękna, to jeszcze skromna. :)

Gość ja mam pytanie
PAPA wszystkim :D

Gość ja mam pytanie
a jeszcze coś http://facet.wp.pl/kat,1007847,wid,8959342,wiadomosc.html?ticaid=1815c&_ticrsn=3

Gość ja mam pytanie
czyż nie pięknie opalona skóra?

Gość jednym z opcji w pfotoshopie
jest zabieg rozjaśniania skóry!! Wiecie po co? Bo ja wiem. I nie piszcie tu tekstów , że jeśli ktoś uważa biała skóre za wzór to komuś zazdrości dlatego, że opalić się , użyć samoopalacza czy natrysku to nie sztuka i każdy może być w kila dni czekoladowy!

też ładna.

Gość ja mam pytanie
a ja mam taką opalenizne(no może troszkę jaśniejszą) i to bez pszopka :P i nikomu nie zazdroszcze białej skóry bo mi sie nie podoba, a mogła bym byś"jasna", a nawet jestem ale tylko zimą.

Gość ja mam pytanie
jasna karnacja super no ok:) przynajmniej nie daje po oczach

niektórym pasuje blada cera, innym ciemna np. tlenione blondyny, daw wam przykład Holly Madison opalonej i bladej, która wam się bardziej podoba? blada http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=16259 opalona http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd.php?idfot=21365&u=holly+madison http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd.php?idfot=18909&u=holly+madison

Gość ciemne jasne
http://img96.exs.cx/img96/5657/prezenterka4al.jpg ciemne kontra jasne ;) http://www.channel4.com/life/media/0-9/10yy/gallery/beauty/10YY_makeup_2_gallery.jpg Ciemne dziewczyny to egzotyka, w Polsce egzotyki mało, a człowiek zawsze dąży do tego by się wyróżniać. Stąd upodobanie niektórych do tego. W Afryce , Indiach itd dziewczyny o jasnej karnacji i włosach nazywane są księżniczkami, są pożądane , rozchwytywane i zatrudniane do reklam i filmów.

Gość ja mam pytanie
na 2linku spoko

Gość ja mam pytanie
tylko się nie przewróć oi 3 tez ok