Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiA1990...............

Ale mnie chłopak wkurwił doradzcie Cos

Polecane posty

a wiec wylonczyl czegos telefon okolo 11 a mowilam mu ze bede do niego o tej poze dzwonic (jest w wojsku) wiec nie dzwonilam do niego caly dzien jak zorientowalam se ze ma wylonczony dopiero cos tak kolo godz 21 sie odezwalam do niego i go opierdzielilam za to a on zaczol mnie klamac ze musial tel.wylonczyc na 100%wiem ze to klamstwo bo on nie umie klamac .wiec ja mu na to ze moge do niego wogole nie dzwonic a on na to to nie dzwon i sie rozlaczylam ..pozniej tak gdzies za pol godz chcialam mu puscic sygnala ale wylonczyl tel.zeby mi zrobic na zlosc jestem na niego na maxa wk**wiona JAK MOGE MU SIE ODGRYSC???????? Jest mi przykro bo zamiast mnie wspierac i pocieszac (wie ze jestem poddenerwowana i sie bardzo stresuje (jutro zdaje prawko juz 5 raz ) to mnie jeszcze gozej stresuje

jaka Ty niedoojrzala jestes, ze o ortografii nie wspomne :/

nikt mi nic nie doradzi :(

_Truly_-mam dyslekcje wiec z gory sory za bledy ;) ale nie otym jest ten temat...dlaczego niedojzala??nie bedzie mnie nikt oszukiwal !!!!

Gość Jak mu w ten sposób
zapodajesz przez telefon, to wcale się nie dziwię, że wyłaczył!

Gość a niby jak mamy Ci pomóc ...
jedyna rada jak mi do głowy przychodzi to KUP SOBIE SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY !!!!

Gość Jak mu w ten sposób
Jak masz dysleksję, to powinnaś korzystać z korekty w przeglądarce :-P Na wszystko są sposoby.

Gość najpierw drogie dziecko
naucz sie pisac poprawnie ortograficznie a dopiero potem zadawaj pytania na forum :D

bo chcesz sie ogrywac, a to nigdy nie jest dobry sposob i tak problemu nie zalatwisz jesli powiedzial zebys nie dzwonila, nie dzwon :) powinien sie obudzic; ale bron Boze nie odgryzaj sie w zaden spokoj, najwieksza karai najlepszym sposobem jest zachowanie spokoju ;)

ja myslalam o tym zeby do niego do piatku nie dzwonic jak myslicie to dobra kara ;) ??? Anielica z piekła rodem- na pewno tak nie bylo zreszta po co wylacza jak mu mowilam ze bede o tej poze do niego dzwonic :(

Gość Jak mu w ten sposób
Ale "wkurwił" napisała bez orta! Może to kwestia częstotliwości używania poszczególnych słów? :-P

może mu się rozładował? chyba ze widzisz jakies niepokojace oznaki

Nie wiem Kasiu, ale najwidoczniej miał jakiś powód. Myślę, że powinnaś Go o to zapytać i nie słuchać wykrętów, a zemsta i odgrywanie się, to nie jest dobry pomysł. Poprostu zaczekaj aż on pierwszy teraz napisze lub zadzwoni :)

monique23-nie bardzo wiem o co Ci chodzi..... Anielica z piekła rodem-ale on nie zadzwoni bo jest w wojsku i nie ma kasy:/ _Truly_-nie nie rozladowal mu sie podal mi powod dlaczego ale odrazu wyczulam ze klamal

No to zadzwoń do niego i zapytaj dlaczego NAPRAWDĘ wyłączył tel, skoro wiesz ze kłamał, to mu o tym powiedz... Nie wiem po co takie wykręty... Nie wiem jak jest we wojsku, bo nigdy nie byłam, ale może faktycznie musiał wyłączyć? Od nas się tego na pewno nie dowiesz :)

no ale wlASNIE najgorsze jest to ze chcialam zadzwonic a on wylonczyl telefon no po prostu to bylo chamskie :/

zadzwonic jeszcze raz?????

a co dokladnie Ci powiedzial? jesli nie doczytalam to przepraszam :P

hmm no ale jutro nie chce sie dodatkowo stresowac no bo egzamin :/ ajak sie zestresuje to niezdam :(

wkleilo mi sie przed przypadek na erotyczne napisalam to na gorze przeciez tamtego posta ....

to nie dzwon do egzaminu :) przetrzymaj go troche i przede wszystkim bez nerwow :P kto wie czy sam sie do jutra nie odezwie?:)

dziewczyny to jak dzwonic teraz czy nie ????? doradzcie prosze :(

aha...to juz moglas zostawic...myli sie... ja tam napierdalam do swojego bo juz 5 dni nie odbiera...

_Truly_*- no tak ale wtedy beda mnie stresowaly 2 zeczy i egzamin i chlopak :( chyba jednak zadzwonie napisze wam zaraz jak po rozmowie.....