Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niech mi ktos powie

Co napisac facetowi zeby go zabolalo?

Polecane posty

Gość Niech mi ktos powie

Bawi sie mna, a ja mam tego juz dosc, przejrzalam na oczy, co moge mu napisac zeby mu dopiec?

Gość hihi haha huhu
olać i nie pisać nic. :D to go zaboli. ;)

Gość Ten ktoś powyżej ma rację
Nic go tak nie zaboli jak brak odzewu z Twojej strony.

Gość Niech mi ktos powie
Oj watpie, on sam sie potrafi nie odzywac przez tydzien

Olej go ja też mam ten problem i już mam tego dosć jak sie nie chce odzywać i ma cie gdzieś to daj sobie z nim spokój. Ja tak od wczoraj a jutro robie test ciążowy

Gość niech mi ktos powie
Tak tydzien sie potrafi nie odzywac i dawac glupie opisy na gg specjalnie zebym myslala co i jak... Akurat teraz sie odzywa ale tylko jak mu sie poswintuszyc chce

Gość cisza jeste lekiem
moim zdaniem jesli się bawi i nic a nic mu nie zależy to żadne Twoje słowa go nie zabolą a wręcz przeciwnie będzie miał lepsze samopoczucie bo zobaczy że Ty się wkręciłaś,przykre ale tacy są faceci.

jak tydzień się nie odzywa to daj sobie spokój i ty sie też do niego nie odzywaj.Niech poczuje sie tak jak ty kiedy zostajesz olana przez niego. Ja przechodze teraz to samo wiec wiem jak sie czujesz naprawde ale juz postanowilam ze ja nie będe za nim biegać kiedy on mi tylko zagra.Pamietaj musimy się szanować!!!

Gość no i nie wiem...
Jak z nim spałaś to, że jest kiepski w łóżku - facetów to chyba najbardziej boli :P

Gość niech ktos mi powie_
Tak to dziala ze kiepski w lozku itd ale z drugiej strony powiedzcie mi dlaczego nie umiem po prostu obrucic sie na piencie i odejsc? Dlaczego w niektorych sytuacjach jak nam nie zalezy potrafimy byc soba i postawic na swoim i nie zastanawiac sie ..co on pomysli, zerwie kontakt co to bedzie...chcialabym tak a nie potrafie, bo mi powie ze przeciez on mi nic takiego nie zrobil, a fakt nie jest zlym czlowiekiem ale jest zlym partnerem, a jak juz raz ustalilismy ze zwiazek bedzie kolezenski to caly czas wali podtekstami

Gość fertig
napisz mu ze ma malego fiuta i ze udawalas orgazmy

nie umiesz sie obrocić i odejść tak samo jak ja. Ale powiedziałam sobie ze juz nie będe sie starać, ze nie bede okazywać tak naprawde co czuje.Ja jestem ze swoim od 4 lat a od 2 po zareczynach i szczerze mowiac nie umiem z nim rozmawiać bo jak cos powiem to foch

Gość Niech mi ktos powiee_
TAk by bylo napisac najprosciej ze mam malego f**, ale widzisz nie chce tego robic, bo poznal mnie jako mila i sympatyczna dziewczyne, i nie chce przeobrazic sie w jakas zolze bo taka nie jestem

Gość Niech mi ktos powiee_
4 lata to kawalek czasu, widizsz ja patrze jeszcze na to tak, ze marnuje swoj czas na taki niewypal, a gdzies naprawde jest ten godny mnie facet, moze tez tak powinnas pomyslec?

Gość ja to zawsze coś palnę
hmm jak mój były mnie tak w kurzył i miałam go dość, chciałam by to w końcu jego zabolało i by zobaczył jak to jest to mu napisałam, że go zdradziłam. Poskutkowało, cierpiał bardzo długo a ja w końcu byłam szczęśliwa bo się wyrwałam z tego chorego związku.

Myslalam już nad tym o księciu z bajki, ale nie ma takich facetów na świecie, każdy jeden to drań. Szczerze mówiąc nie wiem co mam robic jutro robie test ciążowy dla upewnienia czy zostane mamą:)Jak ja mu to powiem skoro nie mamy ze sobą kontaktu??

Gość kachorraaa
ja jak przejrzalam takiego mena tez mu cos napisalam ale kuzwa nie moge sobie przypomniec co to bylo?:-o chyba cos w stylu,ze przejrzalam go,ze bawi sie dziewczynami,a ja nie mam zamiru byc kolejna,ze zrywam z nim kontakt,ze ma sie juz nie odzywac itp.ojjj zabolało go:-D

Gość adaskost
Napisz że go kochasz:)

Gość Kajkaaaa
A dlaczego chcesz go zranic, skoro TY sama pozwalalas mu sie soba bawic?:):):)

Gość teoretyk
Powiedz mu ze jestes kiepska w lozku to zadziala i juz nie bedzie z Toba rozmawial w ogole.

Gość niczym tak mu nie dowalisz
Gwarantowany sposob na dowalenie facetowi (kazdemu) to skomentowanie jego umiejetnosci lozkowych albo walorow fizycznych. To na kazdego dziala. Wiem, to jest naprawde posuniecie ponizej pasa i bedzie go bolalo baaaardzo dlugo, ale skoro pytasz o rade....I nie musisz mu powiedziec wprost ze np ma malego, ale jak facet inteligenty to wystarczy mu tylko niby przypadkiem zasugerowac ze sie nie spisuje jako kochanek.