Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frewuyrewjhdfew

ile miałyście lat gdy pierwszy raz poszłyscie do ginekologa?

Polecane posty

Gość ygcuewcew
ja bylam troszke wydepilowana, taki pasek mialam zostawiony, zeby to estetycznie wygladalo... skoro akurat se nogi golilam wczesniej to zaden problem pojechac maszynką dalej kawałek :O

Gość piękna jasna karnacja
jesli tylko ma to dać poczucie zadbania a co za tym idzie większego komfortu psychicznego, to czemu nie?

Gość a ja mam inne pytanie...
Ursus, ja brokatu nie potrzebuje; moj włąsny łupiez dwcipny mi wystarczy ;P Kiedyś probowałam sie tam golić ale nie dość ze skóra byla podrazniona jak diabli to jeszcze efekt był tragiczny. :/

Gość URSUS C330
To moze jeszcze pasemka, tipsy i solarium "bo do ginekologa ide" Gieniu sie juz tyle cip naogladal , i cyckow namacał ze mu wszystko jedno i nie zwraca na nic uwagi, chyba ze ktos smierdzi jak kuter rybacki.

też po goleniu mam podrażnienia, dlatego wolę ten veet. dla mnie akurat depilacja, pasemka i manicure to na co dzień, po domu, więc nie widzę problemu by do ginekologa, krawca i roboty też.:P i to się robi dla siebie raczej niż dla kogoś. ursus, masz rację, że mu obojętne, ale nie rozumiesz kobiet, nam nie jest obojetne. kobieta jak się boi, to najlepiej jak o siebie zadba. kiedy wiem, że dobrze wyglądam, jestem bardziej pewna siebie.

Gość URSUS C330
Nie robisz tego dla siebie tylko dla innych kobiet, bo dla faceta tez nie. Ursusa nie oszukasz.

Gość no jeżeli ktoś uważa
ze giny nie zwracają uwagi na to jak ktoś wygląda, to w dziwnym świecie żyje dziś zmieniają się trochę realia estetyczne. do porodu też się wygala krocze - przez wygodę i ułatwiony "dostęp", przy wizycie to też pomaga. Mi dodatkowo pomogło psychicznie bo miałam wyjątkowo bujne owłosienie tam z powodu problemów hormonalnych

jak siedziałam w domu przez 3 miesiące cieżko chora to raczej nie dbałam o siebie ze względu na inne kobiety, bo innych nie widywałam. chociaż nie powiem, nikt tak nie doceni nowej kiecki jak zawistna koleżanka z pracy.:P

Gość URSUS C330
Krocze to sie goliło do porodu nawet 30 lat temu, jak jeszcze nie było mody na lyse cipy, wiec mi tu z estetyka nie wyskakuj.

Gość URSUS C330
I tylko ze wzgledu na naciecie krocza i gojenie sie rany, a nie dla wygody. Ehhhh :P

Gość Kasia 15
futro mam od 12 lat a u gina bylam w wieku 13. byla to gina dziecieca futra nie golilam golilam