Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w jaki sposob.

do kociar

Polecane posty

Gość w jaki sposob.
ile ksoztuje kastracja z obcieciem jaj? jezusie nie mam teraz kasy na takie dodatkowe wydatki chyba sie pochlastam:(

Gość hjumuk7ui
po 1 kastracja, absolutnie, mocz nikastrowanego kocura SMIERDZI potwornie :O i nie da sie tego smrodu usunac, poza tym kocury znacza teren wlasnie strzykajac moczem na teren zasikane wiele razy rzeczy musisz wywalic, nawet jak ty nie czujesz zapachu to czuje go kot i moze go to prowokowac do kolejnego sikania tu, po 2 Vitopar Fresh, http://www.vitopar.pl/produkty.html REWELACJA!! psikasz tym na mocz, tylko nie stosuj zadnych chemicznych srodkow! i zapach znika, to jedyny srodek jaki usuwa smrod moczu, on uratowal moj dom od smrodu bo sama mam sikajacego kota musisz na "czysta" plame, czyli najpierw vitopar dopiero potem chemia ale naiwazniesze to kastracja, jak bedziesz miec niekastrowanego to nawet bedzie sikal tylk do kuwety to i tak bedzie smierdziec

Gość gsdf
zalezy skad jestes, bo np w wawie 120zl, a w miasteczkach pod nia juz mniej

Gość hjumuk7ui
kochana, on zapewne jest wykastrowany, nie ma jader :O nikt nie podwiazuje nasieniosowdow bo przy kastarcji chodzi nie o samo mnozenie ale tez o klopotliwy behawior seksualny i smrod :O a to usuwa tylko wyciecie jader bo jadra produkuja hormony ktore wlasnie przenikaja do moczu i krwi :O nie sluchaj franki, ona nie ma pojecia o czym gada :O przejdz sie do weta i tam ci go zbada czy to kastrat a najlepiej to wiedzy szukaj na forum miau a nie tutaj

Gość bez sensu jakiegoo
Czlowiek płaci za kastracje zeby nie smierdzialo a oni go podwiążą i myslą ze to okej i co moze jeszcze raz im tyle zapłacic SZOK O.o

Gość hjumuk7ui
gdyby mial jadra to by sie interesowal kotka, przeciez za to odpowiadaja hormony a nie fakt ze plemniki sie nie moga dostac do cewki :O omg

Gość w jaki sposob.
sprawdzilam nie czuc jajek, jest jakby skora ale kuleczek w srodku nie ma..

Gość hjumuk7ui
to ci mowilam, niemozliwe by mial podwiazane tylko nasieniosowody, nikt czegos takiego nie robi :O wielu wetow oszukuje ale to latwo sprawdzic przeciez :O jadra sie wycina a skore moszny zostawia to ze sika poza kuweta oznacz ze cos jest nie tak, albo chorobe najczesniej pecherza (koty sobie latwo przeziebiaja i w ogole maja sklonnosc do chorob ukladu moczowego ) albo jakies klopoty z psychika, stres, cos nowego w domu itp najlepiej zajrzyj na forum miau tam uzyskasz profesjonalna porade

właśnie że wiem o czym pisałam, za nim wykastrowałam swojego kota rozmawiałam z weterynarzem i to ona mi powiedziała że są takie metody jak podcięcie lub oberwanie jąder (wystarczy dobrze złapać za jaja i w odpowiedni sposób pociągnąć) co do podcięcia kot mojej znajomej miał właśnie taki zabieg i ma dokładnie ten sam problem co autorka, kot nadal tryska i nadal śmierdzi w domu.

Gość ale napisala autorka
ze nie wyczula jaj u ktoa tylko puste woreczki:o

Gość uppupupuppu

Gość moze ktos jeszcze sie wypowie

Gość mamusiuu i lof you

Gość uuuuupupuuuuu

Gość Kto jeszcze sie wypoowie