Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tretrt

moja facet zneca sie nade mna psychicznie...jestem u kresu wytrzymalosci juz

Polecane posty

Gość ja teztez
po prostu pomysl. wyobraz sobie slub z nim. wesele z nim. dzieci z nim. reszte zycia z nim. ja zawsze wiedzialam ze nie chce byc z moim ex a i tak brnelam w to dalej czekajac az to on ze mna zerwie. ale on nie zerwie. takiej glupiej to ze swieczka szukac

Gość ja teztez
chcesz slubowac przez Bogiem dla niego?? pewna jestes ze bedzie cie szanowal i kochal w biedzie i chorobie? czy moze zwieje jak sie okaze ze dziecko bedzie chore (bo okaze sie sciemniacko slaby psychicznie) albo jak tobie cos bedzie. albo jak znajdzie fajna dupe na boku.

Gość tretrt
kiedys pragnelam z nim dziecka;juz nawet imie wymyslilismy.pragnelam slubu....a teraz nie hce juz nic...wiem ze bedzie ciezko...ale im szybciej to zrobie to lepiej...

Gość tretrt
najbardziej jest mi zle z tego powodu ze przez taki dlugi okres czasu pozwolilam sobie na takie traktowanie... bo taka jest prawda.nie zareagowalam zbyt wczesnie na te jego wulgaryzmy, ponizanie po ktorych teraz czuje sie jak smiec...

Gość ja teztez
pomodl sie o wlasciwa decyzje. i nie trac wiecej czasu. albo chcesz z nim byc na 100% >> hajtaj sie od razu. a jak nie chcesz byc to zrywaj z nim. pozniej trudno ci bedzie znalezc innego

Gość eeeeeeeeeeeee.........
wszystkie rady są bardzo na miejscu!! Zmienić zamki i walizki na zewnątrz. Co do kompa i tp........ dogadaćie sie później. Nie daj sie poniżać, szanuj sama siebie skoro on tego nie potrafi, a ręczę że nagle się nie odmieni- już taki jest!! Chcesz spedzić resztę życia we łzach- jeszcze nie macie dziecka........ chcesz by maluch widział jak Cie poniża?! Trzymam kciuki jesteśmy z Tobą

Gość tretrt
wiesz... chyba w najblizszym czasie nie chcialabym z nikim sie wiazac... jeszcze za swieze to wszytsko... pale fajki jedna za druge... ogolnie do dupy sie dzis czuje

Gość ja teztez
i to uczucie nie minie tak szybko. zeszmacil cie. to nie trwalo 1 dzien ale pare lat. i bedziesz dlugo odzyskiwac wiare w siebie. on cie po prostu skrzywdzil. zranil. zmienil. nie jestes taka jak wczesniej. w imie falszywej milosci dalas soba pomiatac. ja ci powiem ze do dzisiaj czuje sie przez niego zeszmacona.

Gość tretrt
masz razcje. wlasnie tak sie czuje... kurde a w gronie znajomych, przyjaciol mam miano osoby twrado stapajacej po ziemi...majacej swoje zasady w zyciu... gowno prawa...czuje sie jak szmata ktora on wyciera nogi...

Gość a-nnka
autorko:) na uczuciowym jest taki topik-''czy jestes w zwiazku w ktorym facet molestuje cie psychicznie'' lub cos w tym rodzju-pisza tam naprawde swietne,madre zyciowo kobiety czytam ten temat,chociaz sama nie jestem w takim zwiazku,ale kobiety sa naprawde madre i zyczliwe,wiele mozna sie od nich nauczyc poszukaj u nich rady,z pewnoscia wiele ci pomoga,a przy okazji poczytasz historie podobne do twoich powodzenia i badz silna,szanuj sie,bo jestes tego warta:)

Gość ja teztez
no ja tez sciemnialam i dalej sciemniam ze wszystko ze mna ok. ale czasem nawet w zartach ktos rzuci glupim tekstem a mi sie wlacza reakcja obronna. i przypomina mi sie to co bylo z nim. masakra

Gość eeeeeeeeeeeee.........
dlatego zmień to wszystko........ bywaj u przyjaciół i znajomych, rodziny...... nie bedzie to proste, ale lepsze niz do tej pory. Pokaż, sama sobie że jesteś wartościowa. Bo jesteś!!!!!!!!!!!

Gość ja teztez
poza tym nawet pare razy poznalam juz kogos ale zawsze jak jest chociaz cien uczucia ze on mnie nie szanuje to uciekam gdzie pieprz rosnie.

Gość ja teztez
to samo sie dzieje jak widze piwo od faceta. albo jak smierdzi piwem. po prostu czuje strasz paniczny. a przeciez w sumie ten byly mnie nie bil i nie rzucal czesto takimi tekstami a tu taki efekt

Gość tretrt
wiecie co wlasnie napisal mi sms - a "kochanie przepraszam cie za wczoraj z calego serca.prawdziwy burak ze mnie"

Gość tretrt
oczywiscie przepraszal. napisalam ze nic nie chce od niego. ze to koniec...

Gość tretrt
nie wiem czemu z nim naDAL JESTEM,UWIELBIAM ZAPACH JEGO NASIENIA I SMAK JEGO PRĄCIA,,,AH TEN SEKS MNIE ZNIEWALA..PRZEZ NIEGO sie tak mecze:(