Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś źle robię

komputerowcy internetowcy dlaczego nie działa

Polecane posty

Gość coś źle robię

wyszukiwarka zdjęć w google? Wyłączam adblocka na wszelki wypadek - ale to nic nie daje..... Pomocy!

Gość coś źle robię
no i nic? 😭

Gość tzyniczna. marysia.
musisz sie przezegnac przed tym jak wcisniesz enter :classic_cool:

Gość coś źle robię
nie pomogło..... :-(

Gość jaka przeglądarka
??? sprawdzałać w internet explorerze??

Gość wokulzki
musisz umiescic pralke w duzym pokoju, wlozyc wszystkie obrusy (musza byc czarne), wsypac wylacznie persil, i wlaczyc na wirowanie, nastepnie odwirowane obrusy polozyc na obudowie komputera i odczekac az wyschnie. Powinno pomoc

Gość a co nie działa
nie wyświetlają się obrazki jak wpiszesz np koty ?

Gość coś źle robię
W IE działa, ja mam firefoxa. Dobre i to.

Gość coś źle robię
nie mam czarnych obrusów! Tak - obrazki się nie wyświetlają w ogóle.

Gość a co nie działa
a nie masz jakiegoś innego dodatku do FireFfoxa lub serwera proxy ustawionego w FF ?

Gość coś źle robię
nie mam dodatków, a to drugie - to nie wiem.

Gość jaka przeglądarka
na dole w pasku windowsa w meijscu RUN/uruchom wpisz: firefox -safe-mode (tak jak napisałem) ciśnij ok pojawi sie okienko z paroma funkcjami zaznacz Reset all user preferences to Firefox defaults(przedostatnia) i disable add-ones 9później sobie zreinstalujesz ad-blocka) firefox powinien wrócić do "dziewcziczej" postaci jak zaraz po instalacji

Gość a co nie działa
to sprawdź w zakładkach połączenia i ew odinstaluj adblocka (choć ja go mam i nic mi się z obrazkami na google image nie dzieje )

Gość jaka przeglądarka
po zaznaczeniu tych 2 opcji ciśnij oczywiście "make changes and restart" czyli zachowaj zmiany uruchom ponownie(1 przycisk po leweju dołu okienka) robisz przy wyłączonej przeglądarce

Gość coś źle robię
jaka przeglądarka - jak to wpisuję (dokładnie) to włącza się strona główna, tzn. google a co nie działa - przedtem też miałam adblocka - i działało!

Gość a co nie działa
jak wyżej napisane było safe-mode daje przeglądarkę bez dodatków i tam wszystko powinno działać.

Gość coś źle robię
ale mi się nie ukazuje żadne okienko! Klikam OK i włączają się google. Ale jeszcze poprobuję. I w ogóle dzięki za zainteresowanie!

Gość jaka przeglądarka
ewentualnie w pasku startowym windowsa w programach w katalogu ze skrótem do firefoxa powinna być opcja firefox safe mode. tak tez można odpalić pojawi się to samo co wcześniej napisałem

Gość coś źle robię
zrobiłam - i nic..... nadal nie działa. Dobrze, że miałam kopię zakładek ;-)

Gość coś źle robię
przy okazji zapytam o jeszcze jedno. Nie moge korzystać z thunderbirda - tzn. po zainstalowaniu (nawet po formacie twardziela) nie można wysłać poczty, nawet nie ma folderu elementy wysłane - tak jakby z założenia nie wysyłał. Skonfigurowane dobrze. Może wiecie, dlaczego tak się dzieje? Oczywiście radzę sobie i bez tego, ale ciekawe.

Gość mam tak samo jak słowiczka
jeśli chodzi o TBirda to pewnie zostały stare ustawna w katalogu i stąd problem sam program nie powinien mieć problemów z wysyłaniem poczty. Jeśli masz dodatkowego protektora np Norton Internet Seciurity czy inne to może powodować dziwne zachowanie się przeglądarki .

Gość cudów nie ma
Jak nie umiesz poradzić sobie w tradycyjny sposób to kasowanie i ponowna inastalacja , to oprogramowanie (T - Bird czy Fire Fox ) nie ma konfiguracji w rejestrze systemu wszystko jest w katalogu programu i w docelowym katalogu użytkownika .

Gość coś źle robię
No dobrze..... Dzięki jeszcze raz - jutro na spokojnie wszystko przemyślę :-) 🖐️ dobranoc!

Gość jaka przeglądarka
Narzędzia -- opcje -- zakładka Treść -- pobieraj obrazki -- wyjątki i zobacz czy tam nie masz dodanej strony która nie wyświetla obrazków. znalezione na jakimś forum oczwyiście pozostaje całkowite usunięcie firefoxa i ustawień użytkownika. profilu itd. co do thundera..nie wiem nie używam...ale jak ktoś pisał wcześniej jeśli używasz jakiegoś firewalla to zobacz czy przypadkiem nie ma funkcji skanowania poczty albo np.opcji dodawania danego programu do zaufanych czy tam bezpiecznych.Oczywiście jeśli thunder był sprawdzany na gołym systemie bez żadnych dodatkowych programów to nie ma to sensu.